Sari la conținut

noua in constanta

Postări Recomandate

Postat

Gasit anuntul publi ,sunat raspuns o voce placuta.programat zona Ciresica,ajuns locatie,tipa 1,65,62 kg,nu e cea din poze.e din ardeal Brasov sta cateva zile in constanta.stabilit jumatate ora 150 ron urmand ca pe parcurs daca totul merge bine sa prelungesc 200ora.facut dus baia ok,apoi domnisiara trece la dus sivtrecem apoi la un oral ne. destul de bun fara zgarieturi vreo 10 min.apoi la normal accepta orice pizitie nu face mofturi umezire naturala ,termunat in prezervativ .fata se implica cred ca ai place.am ramas la jumatate ora.pana mai stau pe meleagurile viastre cred ca o sa o mai vizitez.0742648245

• Oras:Intre văi
  • Oras:Intre văi
Postat

Gasit anuntul publi ,sunat raspuns o voce placuta.programat zona Ciresica,ajuns locatie,tipa 1,65,62 kg,nu e cea din poze.e din ardeal Brasov sta cateva zile in constanta.stabilit jumatate ora 150 ron urmand ca pe parcurs daca totul merge bine sa prelungesc 200ora.facut dus baia ok,apoi domnisiara trece la dus sivtrecem apoi la un oral ne. destul de bun fara zgarieturi vreo 10 min.apoi la normal accepta orice pizitie nu face mofturi umezire naturala ,termunat in prezervativ .fata se implica cred ca ai place.am ramas la jumatate ora.pana mai stau pe meleagurile viastre cred ca o sa o mai vizitez.0742648245

scz....dar vezi ca ai multiple greseli de ortografie.........parca ai fi tigan cu 4 clase.....

• Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...