Sari la conținut

Masaj-Elena 0730583083

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Intrucat am vizitat-o pe Elena de cateva ori va povestesc si eu pe scurt experienta traita per total cu ea. O femeie frumusica tare cocheta, punctuala , cu care ai ce sa vorbesti. De fiecare data masajul de relaxare, pt care am venit in principal, a fost excelent iar cel erotic de asemenea la inaltime. Din punctul meu de vedere as da 10 pe linie, iar tarifele practicate sunt chiar ok. Locatia curata si usor de ajuns aproape de centru. Pt mine este de revenit de cate ori am ocazia.

Postat

Da si tu mai multe detalii.

-zona in care locuieste

-pret

-poze sau link-uri cu anunturi

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Numarul nu se gaseste pe google si nici pe AT....

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:bv
  • Disponibila
  • Oras:bv
  • Disponibila
Postat

Zici ca face reclamă la alifia pentru reumatism.

Postat

Intrucat am vizitat-o pe Elena de cateva ori va povestesc si eu pe scurt experienta traita per total cu ea. O femeie frumusica tare cocheta, punctuala , cu care ai ce sa vorbesti. De fiecare data masajul de relaxare, pt care am venit in principal, a fost excelent iar cel erotic de asemenea la inaltime. Din punctul meu de vedere as da 10 pe linie, iar tarifele practicate sunt chiar ok. Locatia curata si usor de ajuns aproape de centru. Pt mine este de revenit de cate ori am ocazia.

@laurcristea, recenzia ta este jenanta. Exact cum spun si colegii mai sus, nu precizezi elemente de maxima importanta:

-zona

- pret

- servicii

Asteptam clarificari in cel mai scurt timp, pt ca nici la cautarile pe google nu rezulta nimic legat de aceasta doamna.

Adi

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Un fraier , a futut ce-a prins  :slap2

• Like 24
  • Minus 18

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...