Sari la conținut

Paula 200/,350 ora tel 0757622669


Postări Recomandate

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Acum vreo  2 saptamani am fost si eu pt prima oara la Paula. Zona faleza nord.. la unul dintre cele 3 blocuri turn. Cand am fost la ea, nu aveam un mare chef de futut dar aveam ceva timp liber si am zis sa-l  petrec cumva. Paula arata bine, chiar mai bine decat in unele poze. Primul contact visual a fost  WOW.. M-a asteptat intr-o lenjerie intima sexy pe niste tocuri inalte ce ii scoteau in evitenta funduletul si sanii numai buni de smotocit.. Am stat la o vorba si un pahar de apa in sufragerie, iar intre timp s-a eliberat dormitorul. Trecut fiecare pe la baie pt igienizare iar trecut in dormitor la actiune.Intins pe spate si dand frau liber Paulei, am avut parte de un oral si o tehnica cum rar mai intalnesti… cu lins de oo, batut cu juniorul de fata, supt cu ruperi de ritm si un vacuum de ti intra cearceafu in cur. Iar peste toate astea in oglinda se reflecta funduletul ei  nebunatic. Eram intr-o stare asa buna incat n-am vrut sa trecem la normal ci am vrut sa traiesc momentul pana la final.. am explodat in gurita ei, in timp ce ea ma privea in ochi. Luat pauza de tigara/apa , unde am cunoscut-o  mai bine si pe colega de camera, dupa care am purces la a 2-a parte. Am avut din nou parte de un oral bun dupa care am trecut si la normal. Schimbat 2-3 pozitii si finalizat in balonas. Intr-o ora nu te poti satura de fata asta.. data viitoare poate stau mai mult.

Am fost tratat fara graba iar la final achitat 200 lei/1h, nu s-a pus problema sa mi ceara dinainte iar la inceputul actiunii  nu m-a intrebat cat doresc sa stau.

Merita  revenit. Eu ii voi face inca o vizita cat mai curand !

  • Like 6
Link spre comentariu

Deci WOW, am fost la ea azi. Nu am cuvinte. Nu se compara frate. Le da clasa.

In timpul actului daca inchideam ochii puteam sa jur ca faceam sex cu prietena mea. GFE Maxim, nota 10, se implica, geme placut, se ocupa de tine. Imi pare rau ca nu m-am ridicat la nivelul ei, nu am fost in firea mea. Iesea o treaba epica. Dar nu e problema, in cateva zile ma duc iar la ea.

Note toate 10 pe linie, e curata, pasarica foarte placuta, te lasa sa te joci cu ea, oralul foarte bine facut, executat cum trebuie, FK foarte placut, a fost greseala din partea mea ca nu eram ras pe fata si e nasol pentru ea sa se zgarie, dar stiu data viitoare cum sa ma prezint :D

In concluzie mie mi-a placut foarte mult.

Halatul 100 lei.

Am sa revin curand, si mersi pentru experianta asta :*

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 7 guests

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...