Sari la conținut

Paula 200/,350 ora tel 0757622669

Postări Recomandate

• Oras:constanta
  • Oras:constanta

ultima portie de piszda pe 2016 mi-am cumparat-o de la un bo(u)tic din Faleza Nord.

pac-pac cutia de bomboane (am zis ca poate merge sa fac troc bomboane vs piszda) :) si ma prezint la fete: pline de surprize, de fiecare data ma asteapta in tinute sexy diferite. acum m-a intimpinat lory-rochie elegata rosu-ferrari si pantofi cu toc de 18 cm ca abia trece pe usa fara sa nu se loveasca de tocul de sus. in camera de primire-paula, in costum de DRAC!  ca se imbraca sau nu de la Prada nu stiu, (altele se imbraca de la Guess si arata ca dracu:)) ) stiu doar ca m-a luat in primire cu un FK apasat de am zis ca-mi scapa limba pe gat.

am fumat vreo 2 tigari, am povestit de craciun, colindatori, sarmale,porci si carnati apoi ne-am inghesuit in cada. ne-am balacit oleaca dar mai mult ne-am facut incalzirea. nu stiam ce va urma!! 

spunea un coleg mai sus: cere si ti se va da! ei, nici nu e nevoie sa ii ceri! daca simte ce ti-ai dori, iti da fara sa ceri! au fost cred vreo 60 min (sincer nu le-am tinut cont nici eu nici paula) de zvarcoleala din care paula a iesit invingatoare, codita junior batand in retragere.

piszda mi-a trebuit, piszda am avut! azi e deja in 3 ianuarie si parca sa zic ca inca sunt satul! si nu, nu mi s-a aplecat!! :))

note: aspect, servicii, igiena 10

GFE, PSE, FSE(fail sex exp), CSE (comedy sex exp) 10++!

moment personal 10!

mos craciun - 200 lei.

de revenit: oricand, la orice ora cand e disponibila!

p.s. paula, imi esti datoare  sau iti sunt dator cu ceva? ;) joi-vineri... :barbell

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Am :)
  • Oras:Am :)

Buna Nick.multumesc frumos.serviciile si tariful meu este acesta;oral P/N

Normal doar protejat in diferite pozitii

Cim,CIF,Cob,FK,Dominare si uro(activa),69,sex intre sani,streptease,dus asistat.si alte mici fantezii.

Tarif:150 fin,200ora,iar impreuna cu colega mea loryy la un show lesby este 300 fin cu 400 h.te pwp dulce dulce

• Like 1
Link spre comentariu

Buna Nick.multumesc frumos.serviciile si tariful meu este acesta;oral P/N

Normal doar protejat in diferite pozitii

Cim,CIF,Cob,FK,Dominare si uro(activa),69,sex intre sani,streptease,dus asistat.si alte mici fantezii.

Tarif:150 fin,200ora,iar impreuna cu colega mea loryy la un show lesby este 300 fin cu 400 h.te pwp dulce dulce

Multumesc! Ne vedem vineri. Sper sa fie ok pt tine/voi. Te pwp

Link spre comentariu

De departe cea mai buna fata la care am fost in constanta . 

Am ajuns ieri dupa amiaza la ea , dupa cateva zile in care n am avut noroc insa a meritat asteptare . Perfecta de la venire pana la plecare , totul fara graba , foarte volubila , deschisa , amabila , te serveste cu ce are prin casa . Actul in sine incepe cu dus din partea amandurora , dupa care in pat este perfecta , sunt momente cand te simti asa bine incat ai impresia ca esti in pat cu prietena cu sotia asa de bine isi face treaba . Oral perfect normal diferite pozitii , vorbeste , geme , saruturi pasionale totul la superlativ . Recomand cu cea mai mare incredere , eu unu sigur o sa ma intorc pentru ca e o fata cum rar gasesti in acest domeniu . Felicitari Paula pt cum iti tratezi clientii si pt cum te desfasori in pat . 10 la toa capitolele

• Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 8 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...