Sari la conținut

Paula 200/,350 ora tel 0757622669


Postări Recomandate

  • Oras:Am :)
  • Oras:Am :)

😂😂😂.domnul sorin.ce pot sa va spun lista de meniu nu am schimbato doar ca intradevar mai fac si acest serviciu cu anumite persoane care ai cunosc si se incadreaza in cerintele mele.asta am explicato de mai multe ori.fac contra cost 50 ron.doar prima fin va intra serviciul acesta.Puteai sa ma suni sa ma intrebi pt ca nu esti pt prima oara.dar daca tot mai intrebat aici iti si rasp.tu dragul meu sorin nu te_ai incadra😂😂 dar putem incerca,daca spre presupunere nu merge ceva eu bani ceilalti extra ti returnez.te pwp.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Asta e o declaratie din categoria "transparentizarea curvasariei" sau s-o incadram la "inmuierea inimilor care pompeaza sange intr-o pula sculala"?

Honestly, pe nimeni nu intereseaza de ce n-o sa se futa cateva zile ba chiar mai mult decat atat, pe langa faptul ca e o chestiune privata ceea ce face duduia, pentru unii poate fi chiar un down problema copilului. Nimeni nu merge la futut cocosat de ideea ca va contribui la bunastarea unei mame singure ce are un copil in intretinere. Fetelor, nu mai sugerati cat de amara va e viata ca ne stricati zenul. Pur si simplu nu vrem sa ne intereseze. Noi ne dorim fete frumoase cu zambetul pe buze care sa ne futa pana ne joaca ochii in cap ca mingile de pingpong.

Si daca tot veni vorba, o spun acum ca mi-e venit la fileu. Cand pacientul vrea o programare, nu mai comiteti imbecilitatea de a-i spune: peste o ora dragutule ca-mi vine cineva acum. Realizati cam ce filme ne dam noi? Oare ce cimpanzeu o fute inaintea mea? Oare cat de tare o rupe animalul? Pfff... plm.... parca nu prea-mi vine sa fut dupa ala..... Fiti si voi profesioniste da'va dreaq si lasati-ne impresia ca suntem singurul barbat ce poarta pula in ziua respectiva.

In concluzie, nimeni n-are chef de tavaleala cu o mama singura ce-i sifonata de cativa melteni inaintea lui. Cu toate ca parem, noi clientii nu suntem chiar niste preistorici abrutizati de lipsa de pizda.

Zic si io, ca tot e duminica. :)

Hahahahahaha you made my day you dumb fuck :))) Citind primele randuri imi venea sa te caut pe satelit si sa iti dau una in bot :) dar pe urma  am fost intr-u totul in asentimentul tau :)

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

.domnul sorin.ce pot sa va spun lista de meniu nu am schimbato doar ca intradevar mai fac si acest serviciu cu anumite persoane care ai cunosc si se incadreaza in cerintele mele.asta am explicato de mai multe ori.fac contra cost 50 ron.doar prima fin va intra serviciul acesta.Puteai sa ma suni sa ma intrebi pt ca nu esti pt prima oara.dar daca tot mai intrebat aici iti si rasp.tu dragul meu sorin nu te_ai incadra dar putem incerca,daca spre presupunere nu merge ceva eu bani ceilalti extra ti returnez.te 

esti in top 3 personal la seriozitate / servicii / atitutine per`total ! succccces :feet

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
×
×
  • Creează nouă...