sexy_girl Reputație: 3333 Postat Octombrie 11, 2016 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Octombrie 11, 2016 Buna.o sa fiu plecata cateva zile deoarece sunt foarte racita.anunt cand revin.pwp Link spre comentariu
parolistul Reputație: 178 Postat Octombrie 11, 2016 Partajează Postat Octombrie 11, 2016 Ce pot sa spun,esti fenomenala si arati excelent. Am fost in vara asta doua luni si jumatate la mare si nu am ajuns la tine pentru ca n-am stiut cat de bine arati,nu am vazut pozele tale. La Braila sau Galati nu ajungi? Pana ajung eu din nou la Constanta, as fi tare incantat sa te cunosc mai repede. Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Multumesc de apreciere.esti brailean sau galatean cumva de ma intrebi daca ajung pan zona aia? Link spre comentariu
enachemarius Reputație: 45 Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Hai cu pozele alea iubire Link spre comentariu
parolistul Reputație: 178 Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Multumesc de apreciere.esti brailean sau galatean cumva de ma intrebi daca ajung pan zona aia?Da sunt brailean si as fi incantat sa te cunosc. Galatiul fiind aproape ma pot deplasa foarte usor sa te vizitez si daca vii in galati. Multumesc pentru raspuns. Sunt convins ca o sa ne cunoastem chiar daca nu vii in zona unde locuiesc ,dar o sa mai dureze. Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Nu muncesc in zonele alea.pwpici. Link spre comentariu
parolistul Reputație: 178 Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Multumesc pentru raspuns si ramane sa ne cunoastem cand ajung la Constanta. Bineinteles daca se poate. Iti doresc numai bine si te pup. Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Mai punem vro 2 3 poze facute de wawa.😗 5 Link spre comentariu
sandoqan Reputație: 711 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Aoleu ... ma bagi in boale. Cand te degripezi? Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Cand ma degripez anunt ca revin.😗😗 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Mai punem vro 2 3 poze facute de wawa.bolnava bolnava dar nu te potolesti! si cu noi ce ai? erectia la job nu e utila! doar la blow job! ) 1 Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Cu tine am ca ce am tras 2 zile.trebuie sa te pedepsesc.🤔😀 1 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Cu tine am ca ce am tras 2 zile.trebuie sa te pedepsesc.🤔😀daca ascunzi pla aia roz sa mor de nu stau sa faci ce vrei cu mine!masaj de exemplu,reciproc! a nu se confunda cu frectie!nu tî-a trecut raceala? un maine dupa amiaza de exemplu...ma coafeaza perfect! Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Promit ca o ascund.ðŸ˜.iauzi m-ai vrei si masaj reciproc.nu nu.doar tu mie pt ca esti pedepsit.inca nu mia trecut.mi-am,mai revenit putin,dar nu sunt refacuta complet.😗😗😗 1 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Octombrie 14, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Promit ca o ascund.ðŸ˜.iauzi m-ai vrei si masaj reciproc.nu nu.doar tu mie pt ca esti pedepsit.inca nu mia trecut.mi-am,mai revenit putin,dar nu sunt refacuta complet.😗😗😗imi dai voie sa iti fac un "moldamin"?) Link spre comentariu
corsar Reputație: -301 Postat Octombrie 14, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 14, 2016 imi dai voie sa iti fac un "moldamin"? )Codule ,mergi la fata si o rezolvi cu o "pulicilina" 1 3 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Octombrie 14, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Codule ,mergi la fata si o rezolvi cu o "pulicilina" intramuscular / intrafacial? ) Link spre comentariu
corsar Reputație: -301 Postat Octombrie 14, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 14, 2016 intramuscular / intrafacial? )Vezi si tu unde sunt cerinte si unde a racit fata .intrafacial e mai bine ,ca ajunge pulicilina pina la amigdale . Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Octombrie 14, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Vezi si tu unde sunt cerinte si unde a racit fata .intrafacial e mai bine ,ca ajunge pulicilina pina la amigdale . nu le mai are! le-a scos! e loc de DT la greu! si daca ar fi asa, as vrea sa o traga curentul pe toate gaurile sa nu stii pe care sa o astupi prima!si paula e genul de fata care o cere!daca nu te simti din propria initiativa, o face ea! stii senzatia aia....cu tremuratul picioarelor si inmuierea genunchilor....nehidratat bine nu mai am ce cauta la ea! 1 Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Octombrie 14, 2016 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Aha.Dis de dimineatza ati inceput cu glumitele pe seama mea.lasa ca imi revin eu.Omu tragea sa moara iar voua pula vi se scoala.😜😜 3 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Octombrie 14, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2016 mai rau e cand omu se scoala si pula trage sa moara! 2 Link spre comentariu
corsar Reputație: -301 Postat Octombrie 14, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Aha.Dis de dimineatza ati inceput cu glumitele pe seama mea.lasa ca imi revin eu.Omu tragea sa moara iar voua pula vi se scoala.Hai cat mai curand cu revenirea ,ca te tot lauda codu cu DT . Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Octombrie 14, 2016 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Crezi cai dupa mine eu nu vreau sa imi treaca odata.Dar nu inseamna ca imediat cum revin gata o si bag toata pt ca mi se irita zona la loc si iar o iau de la capat.Deaia am vacut rosu in gat.ma frecat codu prea mult cand am fost si mi-a iritat gatul.😊😊 3 Link spre comentariu
corsar Reputație: -301 Postat Octombrie 14, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Codule ,nu mai freca tu fata in gat .Pai ori futem ...ori futem .Ce tot freci fata in gat ? De aia nu raspunzi la telefon ?Ca inca esti rosie ? Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Octombrie 14, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Crezi cai dupa mine eu nu vreau sa imi treaca odata.Dar nu inseamna ca imediat cum revin gata o si bag toata pt ca mi se irita zona la loc si iar o iau de la capat.Deaia am vacut rosu in gat.ma frecat codu prea mult cand am fost si mi-a iritat gatul.hai ca esti rea! recunoaste aici in fata tuturor ca nu ti-a ajuns nici la maseaua de minte! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum