cod06ro Reputație: 7143 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 ultima portie de piszda pe 2016 mi-am cumparat-o de la un bo(u)tic din Faleza Nord.pac-pac cutia de bomboane (am zis ca poate merge sa fac troc bomboane vs piszda) si ma prezint la fete: pline de surprize, de fiecare data ma asteapta in tinute sexy diferite. acum m-a intimpinat lory-rochie elegata rosu-ferrari si pantofi cu toc de 18 cm ca abia trece pe usa fara sa nu se loveasca de tocul de sus. in camera de primire-paula, in costum de DRAC! ca se imbraca sau nu de la Prada nu stiu, (altele se imbraca de la Guess si arata ca dracu:)) ) stiu doar ca m-a luat in primire cu un FK apasat de am zis ca-mi scapa limba pe gat.am fumat vreo 2 tigari, am povestit de craciun, colindatori, sarmale,porci si carnati apoi ne-am inghesuit in cada. ne-am balacit oleaca dar mai mult ne-am facut incalzirea. nu stiam ce va urma!! spunea un coleg mai sus: cere si ti se va da! ei, nici nu e nevoie sa ii ceri! daca simte ce ti-ai dori, iti da fara sa ceri! au fost cred vreo 60 min (sincer nu le-am tinut cont nici eu nici paula) de zvarcoleala din care paula a iesit invingatoare, codita junior batand in retragere.piszda mi-a trebuit, piszda am avut! azi e deja in 3 ianuarie si parca sa zic ca inca sunt satul! si nu, nu mi s-a aplecat!! ) note: aspect, servicii, igiena 10GFE, PSE, FSE(fail sex exp), CSE (comedy sex exp) 10++!moment personal 10!mos craciun - 200 lei.de revenit: oricand, la orice ora cand e disponibila! p.s. paula, imi esti datoare sau iti sunt dator cu ceva? joi-vineri... 6 Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Mersi de vizita.😗😘cred ca reciprooc. 1 Link spre comentariu
parolistul Reputație: 178 Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Am inceput sa fiu invidios pe Cod. Se simte f. bine cu voi iar eu nu sunt din Constanta sa va pot vizita ca el. Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Am inceput sa fiu invidios pe Cod. Se simte f. bine cu voi iar eu nu sunt din Constanta sa va pot vizita ca el.nici eu nu's din cta! ) Link spre comentariu
cred ca sunt extraterestru Reputație: 34 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 nici eu nu's din cta! )se vede!!! Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 se vede!!!hai ca n-o am chiar asa de mare! Link spre comentariu
cred ca sunt extraterestru Reputație: 34 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 hai ca n-o am chiar asa de mare!nu ai pizda mare fata mea, golanii care te-au tachinat vroiau sa iti zica ca esti doar larga! Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 nu ai pizda mare fata mea, golanii care te-au tachinat vroiau sa iti zica ca esti doar larga! pai golanii aia sa-mi suga din largime! Link spre comentariu
cred ca sunt extraterestru Reputație: 34 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 pai golanii aia sa-mi suga din largime! da ai dreptate sa iti bage in laringe hai da ce pofticioasa esti fata noastra! hahaha Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 La Multi Ani Luv696.Un An nou cu bucuri si tot ceti doresti.Parolistule nu mai fii asa gelos co sa vina si momentul cand o sa ne cunoastem.ðŸ˜ðŸ˜— 1 Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Extraterestrule dute si mai plimbate putin pan spatiu si aterizeaza pe aici alta data., pe pagina. 2 Link spre comentariu
nick2017 Reputație: 12 Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Buna Paula,Arati super. Poate ne vedem zilele astea la o intalnire in 2 sau 3. Care este meniul/preturi... Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Buna Nick.multumesc frumos.serviciile si tariful meu este acesta;oral P/N Normal doar protejat in diferite pozitii Cim,CIF,Cob,FK,Dominare si uro(activa),69,sex intre sani,streptease,dus asistat.si alte mici fantezii.Tarif:150 fin,200ora,iar impreuna cu colega mea loryy la un show lesby este 300 fin cu 400 h.te pwp dulce dulce 1 Link spre comentariu
nick2017 Reputație: 12 Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Buna Nick.multumesc frumos.serviciile si tariful meu este acesta;oral P/NNormal doar protejat in diferite pozitiiCim,CIF,Cob,FK,Dominare si uro(activa),69,sex intre sani,streptease,dus asistat.si alte mici fantezii.Tarif:150 fin,200ora,iar impreuna cu colega mea loryy la un show lesby este 300 fin cu 400 h.te pwp dulce dulceMultumesc! Ne vedem vineri. Sper sa fie ok pt tine/voi. Te pwp Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Suntem disponibile de maine asa ca ne auzim la un telef vineri.te pwpam si noi.😗😘 Link spre comentariu
parolistul Reputație: 178 Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 La Multi Ani Luv696.Un An nou cu bucuri si tot ceti doresti.Parolistule nu mai fii asa gelos co sa vina si momentul cand o sa ne cunoastem.Nu sunt de loc gelos,doar invidios ca nu-s mai aproape. Cu siguranta ne vom vedea pentru ca-mi doresc. 2 Link spre comentariu
nick2017 Reputație: 12 Postat Ianuarie 6, 2017 Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Buna,Maine cand ne putem intalni? Am incercat sa dau de tine astazi dar nu ai raspuns.. Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Ianuarie 7, 2017 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Buna.sunama cand doresti sa vii,iar in caz de nu rasp lasa-mi un mesaj si cum pot iti dau un mesaj gol sau un bip.te pwp Link spre comentariu
leomessi10 Reputație: 14 Postat Ianuarie 8, 2017 Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 De departe cea mai buna fata la care am fost in constanta . Am ajuns ieri dupa amiaza la ea , dupa cateva zile in care n am avut noroc insa a meritat asteptare . Perfecta de la venire pana la plecare , totul fara graba , foarte volubila , deschisa , amabila , te serveste cu ce are prin casa . Actul in sine incepe cu dus din partea amandurora , dupa care in pat este perfecta , sunt momente cand te simti asa bine incat ai impresia ca esti in pat cu prietena cu sotia asa de bine isi face treaba . Oral perfect normal diferite pozitii , vorbeste , geme , saruturi pasionale totul la superlativ . Recomand cu cea mai mare incredere , eu unu sigur o sa ma intorc pentru ca e o fata cum rar gasesti in acest domeniu . Felicitari Paula pt cum iti tratezi clientii si pt cum te desfasori in pat . 10 la toa capitolele 6 Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Ianuarie 8, 2017 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 Multumesc de vizita si te mai asteptam si alta data.pupici dulci.😗😘 Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 😗😗 4 Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 4 Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 🤗🤗 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Cu aceste poze toata gheata si zapada din Dobrogea se topeste. 9 1 Link spre comentariu
o2 lentila Reputație: -428 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:around Oras:around Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 e visul tau umed, cumetre, urca-te in avion si vezi despre ce e vorba Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum