Sari la conținut

Paula 200/,350 ora tel 0757622669

Postări Recomandate

• Oras:constanta

facandu-mi pofta sorinu si dandu-mi emotii ca o tine doar pentru el, aseara am trecut iar pe la paula.

nu este cazul sa detaliez, cert este ca am petrecut vreo 4 ore impreuna, in door&out door, in 2, in 3 (lory) si pot spune sincer ca a fost cea mai frumoasa experienta in cei 16 ani de bagabonteala ai mei,cu un GFE peste maximul legal paula ocupand detasat locul I in topul meu personal cu update la zi. nota 10 all inclusive.

cadoul confidential si la fel ca sorinu, nu recomand, o tin dor pentru noi! adica pentru mine si "codiță"! :)

spor!

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța

facandu-mi pofta sorinu si dandu-mi emotii ca o tine doar pentru el, aseara am trecut iar pe la paula.

nu este cazul sa detaliez, cert este ca am petrecut vreo 4 ore impreuna, in door&out door, in 2, in 3 (lory) si pot spune sincer ca a fost cea mai frumoasa experienta in cei 16 ani de bagabonteala ai mei,cu un GFE peste maximul legal paula ocupand detasat locul I in topul meu personal cu update la zi. nota 10 all inclusive.

cadoul confidential si la fel ca sorinu, nu recomand, o tin dor pentru noi! adica pentru mine si "codiță"! :)

spor!

Codule codule ai luat 4 ore ca să fi sigur că nu mai vine nimeni. dată trecută nu ai reușit să ajungi la 18:00 parcă 

Link spre comentariu

Codule codule ai luat 4 ore ca să fi sigur că nu mai vine nimeni. dată trecută nu ai reușit să ajungi la 18:00 parcă

a fost acum cateva dăti in urma atunci! :)) si nu am venit la 18 ca stiam ca are programare!

p.s. deci nu am luat 4 ore, ci asa a fost sa fie! si ca sa ne intelegem, a fost doar o singura partida de sex! cu finalizare! FPC finalizare pe cur!:)))

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...