o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 1, 2017 Oras:around Oras:around Partajează Postat Iunie 1, 2017 codita, ai sa ajungi regele futaciosilor nimfomani din constanta. 2 2 Link spre comentariu
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Iunie 1, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iunie 1, 2017 a fost acum cateva dăti in urma atunci! ) si nu am venit la 18 ca stiam ca are programare! p.s. deci nu am luat 4 ore, ci asa a fost sa fie! si ca sa ne intelegem, a fost doar o singura partida de sex! cu finalizare! FPC finalizare pe cur! ))păi atunci la 18:00 aveam eu întălnire cu ea 1 6 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iunie 1, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Iunie 1, 2017 codita, ai sa ajungi regele futaciosilor nimfomani din constanta.pfff...deci chiar nu vreau!am ajuns de la "ocazional" la "necesitate"!zilele astea o sa ma duc la manastire!app, Paula, ai costum de calugarita? manastirea aia din faleza nord....uhhh! ) 1 Link spre comentariu
sorinu Reputație: 3230 Postat Iunie 1, 2017 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Partajează Postat Iunie 1, 2017 E clar...suntem cu totii defecti aici 2 Link spre comentariu
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Iunie 1, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iunie 1, 2017 pfff...deci chiar nu vreau!am ajuns de la "ocazional" la "necesitate"!zilele astea o sa ma duc la manastire!app, Paula, ai costum de calugarita? manastirea aia din faleza nord....uhhh! )Da, un costum de călugăriță nu ar strica să știi Link spre comentariu
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 1, 2017 Oras:around Oras:around Partajează Postat Iunie 1, 2017 da un costum de calau /calaita , nu v-ar place, cu securea in mina? Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Iunie 1, 2017 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Iunie 1, 2017 Baieti nu am costum de calugaritza si nici nu am gasit.sczz😊 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 2, 2017 Baieti nu am costum de calugaritza si nici nu am gasit.sczzPaula...di vrei sa dai lovitura vara asta la mare...fa rost di un costum di anaf antifrauda. Di no vria sasi baji pula an tini toata Constanta sa ma scuipi fara seminte !!! )))) 7 3 Link spre comentariu
ghostcurvar Reputație: 1859 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 2, 2017 Nu mai ai loc de codu ... dar am gasit si eu o gaura ... de fapt 3 libere si am dat repede ca poate vine iar... 10 pe linie fara nici un repros . In ritmul asta renunt la amanta cu siguranta . Oricum ies mai ieftin ) 3 Link spre comentariu
nemo Reputație: -118 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iunie 3, 2017 La multi ani.Azi este ziua numelui tău de scenă 1 7 Link spre comentariu
lazystalker Reputație: -406 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Insula de Smarald Oras:Insula de Smarald Partajează Postat Iunie 3, 2017 La multi ani.Azi este ziua numelui tău de scenăSigur nu-i pe 3 iulie? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2017 Partajează Postat Iunie 3, 2017 Este pe 29 iunie. Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Iunie 3, 2017 Buna dimineatza.astept cadourile atunci.😉😉😊 1 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iunie 3, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Iunie 3, 2017 la cald...am fost la manastirea din faleza nord! am aprins o lumanare, doua, noua! nu 9, ci noua ca personaje!))totul la superlativ, incepand de la oral, (app paula, o sa iti spun "falci" de azi inainte) ) ca mai avea nitel si ma inghitea cu totul! s-a rezumat doar la "codita" si un ou si 1/2 din celalalt! e drept, iar nu mi-am luat toata pla la mine!dupa montarea cauciucului si.a tras o perna sub fund si m-a roaga s-o....s-o ce?am incercat sa intru, dar nehhhhh....a mutat-o direct in cealalta gaura! restul e can-can! nota 10 cap-coada, nu cred ca este ceva inventat in sex pe care paula sa nu-l poata pune in practica!vis a vis de servicii si comportament de TOP, nu mai spun nimic sa nu fiu acuzat de "complicitate"! dar bine ca era Serafina! cado': o finalizare de 150 + sporul de miner la intuneric! spor! 6 Link spre comentariu
babanu 02 Reputație: 188 Postat Iunie 5, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iunie 5, 2017 In seara asta am reusit sa ajung si eu la Paula. Ma ghidat spre locatia si din faleza nord, ajuns, am facut cunostinta, m-a servit cu o apa, fumat o tigara si dupaia a urmat actiunea. Aici ce pot sa va spun, oralul este demential, fk la greu, stie sa se faca placuta , finalizare CIM. In partea a doua,am inceput cu un oral, dupa 69 si am terminat cu normal. Acum noteleOral: 10 demential, cu atentie la ooNormal : 9Corp: 10GFE: 10IGIENA : 10Locatie:9Cadou: 200 ron 1 ora Intr-un final, a fost o experienta foarte ok,pozele par ca o dezavantajeaza ,in realitate mi se pare ca arata mai bine si sper sa ii mai fac o vizita cat de curand.De recomandat, nu, o vreau numai pt mine 😂 4 Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Iunie 5, 2017 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Iunie 5, 2017 Iti multumesc de vizita si te mai astept.ps.cred ca ar trebui sa ies la licitatie dupa cum observ.😗😘cine pulseaza😂😂 Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Iunie 5, 2017 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Iunie 5, 2017 Pluseaza.scz Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iunie 6, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Iunie 6, 2017 Pluseaza.scz 1 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iunie 7, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Iunie 7, 2017 Coana Pau` in pridvorPlange amar si-i tristaDe Codita - i este dorSi-o mananca-n pizda!!Ieri, noua vizitatoare CR7`30 pe care o urmaresc de ceva timp nu a raspuns, roxi`90 canci..dar cine are noroc, are ba!!Revedere cu Paula, iar mi-a futut sistemu`!!oral "cu clabuci" dar fara baloane , normal cu baloane si cla-buci!totul a decurs ca la carte: dush, orale,FK, normale, etcigiena, aspect, servicii-10!cado`: 200 pentru 1 ora de dezmatz!Daca as avea atatea puleCate in tine eu am dat,As face o cale ferataDe la Iasi la Calafat. ))Mi-o re-recomand! spor! 4 Link spre comentariu
sorinu Reputație: 3230 Postat Iunie 7, 2017 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Partajează Postat Iunie 7, 2017 tuti 1 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iunie 7, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Iunie 7, 2017 tutituti-fruti, ca la moldova! 1 Link spre comentariu
andreiliviu72 Reputație: 10 Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 Esti draguta...mi-ar placea ceva dominare...trampling, footworship. Tie draga Paula ti-ar placea ? Link spre comentariu
ghostcurvar Reputație: 1859 Postat Iunie 8, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 8, 2017 You got the cash ? Te calca Paula de zici ca esti covor ) 3 Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Iunie 8, 2017 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Iunie 8, 2017 Da fac dominare si imi place ceea ce ai spus.daca doresti ma suni si vorbim.pup 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum