Sari la conținut

Paula 200/,350 ora tel 0757622669

Postări Recomandate

Postat

Ce pizda fleoscaita, bine ca nu are kilometraj...

Și tu sugi pula tuturor celor care au vizitat-o pe Paula. Mai prost și nefutut ca tine cred că nu există.

PS: Codule, îmi pare rău că vei fi supt cel mai mult de pampalaul ăsta 😂😂😂

• Minus 2
  • Oras:constanta
Postat

Și tu sugi pula tuturor celor care au vizitat-o pe Paula. Mai prost și nefutut ca tine cred că nu există.

PS: Codule, îmi pare rău că vei fi supt cel mai mult de pampalaul ăsta

Lache, nu stiu de ce tot te bagi in seama, ca chilotii in cur. Daca vrei pula, pula o sa primesti!

Postat

hai sa fim seriosi , ayane, nu-i chiar asa strimta ca si pizdele de pui de gaina cu care esti tu obisnuit ,dar pina la fleoscaita mai e drum lung, vreo 990 de mii de kilometrii , cam cit are ma-ta deja la bord.

Maestre Obi, in afara sa lingi wc.uri, sa te labai cu coada de la mop in cur, alte noutati ne mai poti spune? Astea sunt vechi, chiar mai vechi decat un labar obosit ca matale!, mai du.te draq in pula noastra!

• Oras:around
Postat

pula cui, ai" noästra'" ayane, tu ai pula sau vorbesti de lucruri sfinte?

mars in mortii ma-tii de jegos si spala-te intii la cur slobozitule in gaoz ce esti.

• Like 1
  • Minus 3
  • Telefon: 07 noi doi
Postat

Lache, nu stiu de ce tot te bagi in seama, ca chilotii in cur. Daca vrei pula, pula o sa primesti!

Bai potaie. Pleaca in motzii matii de pe forum, si linge-o pe ma-ta-n cur. Nu faci altcva decat sa mananci cacat cu lingura pe fiecare topic.

MARȘ!

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:Am :)
  • Oras:Am :)
Postat

M-ai recapitulam inca odata tariful si serviciile mele:

tarif::150 fin, 200h..Buna,numele meu este paula ,sunt o fata cu bun simt, rafinata, frumoasa si eleganta ,deschisa la noi provocari ,daca te intereseaza sa ai o experienta speciala ,acum poti sa ma descoperi intr-o maniera accesibila .serviciile oferite de mine sunt

Oral:protejat sau neprotejat,

normal doar protejat in diferite pozitii,

cupluri.

Finalizare, orala, faciala sau corporala,saruturi,dominare si uro(activa 200 ron sedinta),,sex intre sani,dus asistat.si alte fantezii.va pwp

Disponibila dupa ora 11 pana in jurul orelor 20:00.va pup

• Like 7
Postat

n-ai credit asa este?

La doamna anonna te duci cu straponul tau sau tot cu al ei te penetreaza ? Barfesc fetele ca nu te mai deranjaza marimile mari . Bravo , inca putin si ajungi fundas la steaua .

Postat

o , ce faci maestre zero-bi-activ, tot pe brinci, muncesti,muncesti?

eu pe la anonna am fost , dar nu dau din casa ce am facut acolo, daca esti curios intreab-o pe ea ce tratament mi-a aplicat .

Postat

prin prezenta vreau sa va cer scuze voua, celor cu chef de futut la paula, deoarece aseara am tras impreuna o "kișhată" de vin roze asezonata cu coniac si am cam intrecut masura.

azi, pana in momentul de fata ea este inapta.poate mai tarziu, vreun norocos se va putea bucura de compania ei daca are si inspiratia de a merge inarmat si cu ceva gogosari acri, zeama de muraturi sau de varza!:))))

pentru mine...moment personal 10!

p.s. saptamana viitoare voi incerca Marea Mahmureala 2 !! :)

• Like 7
Postat

o , ce faci maestre zero-bi-activ, tot pe brinci, muncesti,muncesti?

eu pe la anonna am fost , dar nu dau din casa ce am facut acolo, daca esti curios intreab-o pe ea ce tratament mi-a aplicat .

Lasa fumatul ca ai inceput sa gresesti literele . Pe branci , pozitia pe care o preferi cand o iei in cur . Cum sa dai din casa ca iti place sa te penetreze anal , esti prea rusinos . Cand pleci de la ea , mergi si tu mai drept sa nu te dai de gol .

Cine crezi ca te cheama pe tine sa faci poze la o nunta ,distrusule.Vrei sa fuga invitatii ? Te mai plimbi cu valiza de chiloti nespalati pe la fete?

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

prin prezenta vreau sa va cer scuze voua, celor cu chef de futut la paula, deoarece aseara am tras impreuna o "kișhată" de vin roze asezonata cu coniac si am cam intrecut masura.

azi, pana in momentul de fata ea este inapta.poate mai tarziu, vreun norocos se va putea bucura de compania ei daca are si inspiratia de a merge inarmat si cu ceva gogosari acri, zeama de muraturi sau de varza!:))))

Deci să înțeleg că ai îmbătat-o pe Paula? Cred că a trecut 1-2 ani de când n-am mai fost beat mangă :)
  • Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Around!
  • Oras:Around!
Postat

azi, pana in momentul de fata ea este inapta.poate mai tarziu, vreun norocos se va putea bucura de compania ei daca are si inspiratia de a merge inarmat si cu ceva gogosari acri, zeama de muraturi sau de varza! :))))

Aha, deci de aia mi s-a descarcat tefonul in van azi! :(

• Like 1
  • Minus 3

Postat

Deci din cauza ta nu am ajuns eu la paula astazi?

• Like 4
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...