Sari la conținut

Paula 200/,350 ora tel 0757622669

Postări Recomandate

• Oras:Am :)

Deci tomberobistei nu ii convine ca la al 2-lea numar rezistati mai mult, asa ca prefera sa ia mai multi clienti care sa stea mai putin. Scade GFE si largeste pizda.

Asta-i atitudine corecta de fata de top!

Bravo!!!

.Auzi sugistule daten mortii matii cu comentatul tau cu atitudinea mea de ce si cum.am problemele mele si ceea ce decid nu trebuie explicat nimanui de ce si cum.poate am anumite probleme personale si nu trebuie sa dau explicatii nimanui.in al 2 lea rand am anuntat ca nu e decat pt o perioada scurta de timp.pana ma scormonesc in pizda daca vrei si esti tu curios de ce.dar se nimereste cate un bulangiu desta ca tine care mas pisa pe fata lui daca teas vedea si as stii cine esti care ma scoate din sarite si trebuie sa explic dc si cum.
  • Like 2
Link spre comentariu

Care ma cunoaste stie deja cum sunt,dar nu trebuie sa suport jignirile fiecaruia care se trezeste sa vb ceea ce nu trebuie.un an jumate nu ma deranjat chestiia asta daca ma deranja schimbam demult alte chesti.acum am explicat ca e pt o perioada de timp.

• Like 4
Link spre comentariu

I-ti explic ti-e ca esti curios si stii ce fac curiosii nu?Nu este pt faptul ca vreau eu sa fac bani mai multi,pt ca eu oricum eu lucrez atat cat doresc intr-o zi nu am un targhet ca sa fac m-ai multi.Decizia am luato pana imi rezolv eu problemele,care doresc sa vina vine care nu asteapta pana revin la program normal.nu am obligat pe nimeni sa ma caute cat timp am luat decizia asta.si dc am luat decizia este pt ca poate multi dintre voi m-au cautat si nu aveam timp si fiecare poate considera ca am ceva cu cineva in parte.Alta data cand ai tu asa nelamuri nu te m-ai da in stamba ca nu ma afectezi cu nimic.Hai la reverede.iar alta explicatie nu mai dau.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:constanta

I-ti explic ti-e ca esti curios si stii ce fac curiosii nu?Nu este pt faptul ca vreau eu sa fac bani mai multi,pt ca eu oricum eu lucrez atat cat doresc intr-o zi nu am un targhet ca sa fac m-ai multi.Decizia am luato pana imi rezolv eu problemele,care doresc sa vina vine care nu asteapta pana revin la program normal.nu am obligat pe nimeni sa ma caute cat timp am luat decizia asta.si dc am luat decizia este pt ca poate multi dintre voi m-au cautat si nu aveam timp si fiecare poate considera ca am ceva cu cineva in parte.Alta data cand ai tu asa nelamuri nu te m-ai da in stamba ca nu ma afectezi cu nimic.Hai la reverede.iar alta explicatie nu mai dau.

Bv fata!fii tare,ca desteapta esti,cuminte esti ! :)
  • Minus 4
Link spre comentariu

deci eu am inteles asa:

o perioada, 1 2 sapt, 1 2 luni, nu se stie inca, fata are ceva probleme personale. din aceasta cauza lucreaza mai la 50% din capacitate. este? cand revine la 100%, adica 350CP :) va anunta aici.

acest fapt nemultumeste unii clienti(posibil clienti) cum ca ar lua "banda rulanta" la 1 finalizare.

eu sunt sigur ca nu e asa! daca nici eu nu o cunosc pe paula, inseamna ca nu ma cunosc nici pe mine!

e drept, nemultumitii nu vor mai apela la serviciile ei in aceasta perioada. mie imi convine ca poate imi fac si eu loc mai usor pe la ea!;)

nu ii iau apararea, dar omul nu trebuie judecat dupa 2 3 fraze care nu ne pica noua bine!

cat despre serviciile ei....nu mai zic nimic, doar ca: oral ne, np si ap, fk, cim, dominare, la asa tarife, mai gasim in cta?

• Like 1
Link spre comentariu

deci eu am inteles asa:

o perioada, 1 2 sapt, 1 2 luni, nu se stie inca, fata are ceva probleme personale. din aceasta cauza lucreaza mai la 50% din capacitate. este? cand revine la 100%, adica 350CP :) va anunta aici.

acest fapt nemultumeste unii clienti(posibil clienti) cum ca ar lua "banda rulanta" la 1 finalizare.

eu sunt sigur ca nu e asa! daca nici eu nu o cunosc pe paula, inseamna ca nu ma cunosc nici pe mine!

e drept, nemultumitii nu vor mai apela la serviciile ei in aceasta perioada. mie imi convine ca poate imi fac si eu loc mai usor pe la ea!;)

nu ii iau apararea, dar omul nu trebuie judecat dupa 2 3 fraze care nu ne pica noua bine!

cat despre serviciile ei....nu mai zic nimic, doar ca: oral ne, np si ap, fk, cim, dominare, la asa tarife, mai gasim in cta?

De acord cu tine,uite mie mi-a facut o oferta ea+sorina=300 ron,doar ca nu ma tinea buzunarul la acel moment,asa ca am zis pt data viitoare si am ramas cu paula.desi a fost si sorina in camera si nu a participat,nu m-a deranjat,important e ca m-am simtit binne!
  • Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea

De acord cu tine,uite mie mi-a facut o oferta ea+sorina=300 ron,doar ca nu ma tinea buzunarul la acel moment,asa ca am zis pt data viitoare si am ramas cu paula.desi a fost si sorina in camera si nu a participat,nu m-a deranjat,important e ca m-am simtit binne!

Cine e Sorina?
  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...