Sari la conținut

Paula 200/,350 ora tel 0757622669

Postări Recomandate

• Oras:Am :)

No comment me too.Nu m-ai vreau sa ma m-ai balacaresc pe aici ca nu isi are rostul.fiecare sa considere ce vrea.daca tu consideri ca nu esti de evitat la mine in telef tin sa te anunt ca si la sorina esti trecut la fel de evitat.fata a 2 oara nu te mai primeste.De astazi o sa rasp doar la pm sau la mesaje.Daca tu ai fost multumit,nu inseamna ca si fetele sunt multumite de tine.de modul tau arogant.azi cand am venit sa te salut ai facut un ham ca si cum "uiteo si pasta".am incheiat subiectul asta.sa te primeasca cine o vrea.pe aici sa stii ca sunt 2 in locatie si peste o saptamana vom fii 3.ðŸ¤ðŸ¤ðŸ¤am incheiat convorbirea si dupa cum am anuntat de acum rasp doar la pm sau mesaj sau sa anunt cate ceva.

• Like 2
Link spre comentariu

Paula nu te enerva draga mea, chiar nu se merita , oricum nu o sa puteti niciodata sa mulțumiți pe toată lumea , rămâi aceiași fata drăguță si atentă ca pana acum si o sa vezi ca treaba va merge bine.Spune-mi te rog cat este tariful pt o ora pt tine si Sorina?

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Paula nu te enerva draga mea, chiar nu se merita , oricum nu o sa puteti niciodata sa mulțumiți pe toată lumea , rămâi aceiași fata drăguță si atentă ca pana acum si o sa vezi ca treaba va merge bine.Spune-mi te rog cat este tariful pt o ora pt tine si Sorina?

Buna.300 fin 400 ora.pup dulce
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...