Sari la conținut

Paula 200/,350 ora tel 0757622669

Postări Recomandate

• Oras:constanta
  • Oras:constanta

De obicei sunt tot timpul la program,cand nu sunt anunt ca lipsesc si cat lipsesc.in rest ne auzim la telef😘😘😘

Mai scapa si tu o poza doua ca nici nu mai stiu cum arati din cap pana in pocioare!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Am :)

meama ce mi-a venit in cap, paulooooo pazea ca vin cu niste dezdrabalari :))) :D

ðŸ˜ðŸ˜kritiquews sper ca nu iti trece vro fantezie pan lift sau pe casa scarii😂😂 ajungem si la stirile de la ora 5 ca am blokat liftul.😘
  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin

kritiquews sper ca nu iti trece vro fantezie pan lift sau pe casa scarii ajungem si la stirile de la ora 5 ca am blokat liftul.

una era cu liftul, erau unele lifturi puteai sa pui o piedica si mergeai cu o usa deschise, iti dai seama del a parter pana la 8 sau cate etaje sunt dadeam ceva pompe, dar daca nu vrei asa, am o alta fantezie, sa te pun capra peste pervaz si aia e... :D 

• Like 2
Link spre comentariu

una era cu liftul, erau unele lifturi puteai sa pui o piedica si mergeai cu o usa deschise, iti dai seama del a parter pana la 8 sau cate etaje sunt dadeam ceva pompe, dar daca nu vrei asa, am o alta fantezie, sa te pun capra peste pervaz si aia e... :D

😂😂😂.interesanta fantezie.sa ma tii bine sa nu cad pantre scari.
  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...