shokeru Reputație: 25 Postat Martie 10, 2018 Partajează Postat Martie 10, 2018 sunt vechi pozele Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Martie 10, 2018 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Martie 10, 2018 sunt vechi pozele[/quote Vino si fa-mi unele noi.nu am nici o modificare.de atunci si acum.poate un pic gaozu mai largit😉😋😂 1 Link spre comentariu
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Martie 10, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Martie 10, 2018 sunt vechi pozeleor fii pozele vechi,dar Paula tot aceeasi bunaciune a ramas..cunoscatorii stiu ce zic Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Martie 10, 2018 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Martie 10, 2018 sunt vechi pozelePoze noi! Multumit? 😂😂 8 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Martie 10, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Martie 10, 2018 😂😂Ej' nebuna!! 😂😂 Link spre comentariu
sorinu Reputație: 3230 Postat Martie 10, 2018 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Partajează Postat Martie 10, 2018 Tare nebuna esti =)) 2 Link spre comentariu
kritiquews Reputație: 167 Postat Martie 10, 2018 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Partajează Postat Martie 10, 2018 tipic paula :)) 2 Link spre comentariu
kensei Reputație: 579 Postat Martie 10, 2018 Partajează Postat Martie 10, 2018 Poze noi!Multumit?ma iubeste..nu ma iubeste..ma iubesteste Link spre comentariu
shokeru Reputație: 25 Postat Martie 10, 2018 Partajează Postat Martie 10, 2018 repede iti sare tandara :)))) Link spre comentariu
fygaro Reputație: 25 Postat Martie 10, 2018 Oras:Vaslui Oras:Vaslui Partajează Postat Martie 10, 2018 Poze noi!Multumit? Iar aț furat găini ? Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Martie 10, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Martie 10, 2018 Poze noi! Multumit? 😂😂Ai si cucuoșel? 😊 Link spre comentariu
zeratul of the protoss Reputație: 304 Postat Martie 10, 2018 Oras:în pizdă până-n gât Oras:în pizdă până-n gât Partajează Postat Martie 10, 2018 Poze noi!Multumit? La cum belești găina aia, încep să fiu îngrijorat, că mă chinui, de ceva timp, să ajung la tine! Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Martie 10, 2018 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Martie 10, 2018 La cum belești găina aia, încep să fiu îngrijorat, că mă chinui, de ceva timp, să ajung la tine! 😊😊 stai linistit nu fii ingrijorat,sunt sub supraveghere medicala.iau calmante😉 inainte de a intra in camera. 3 Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Martie 11, 2018 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Martie 11, 2018 Poate o ia pe urmele Randunicii și mai jupuiește și altceva!LOL Link spre comentariu
zeratul of the protoss Reputație: 304 Postat Martie 11, 2018 Oras:în pizdă până-n gât Oras:în pizdă până-n gât Partajează Postat Martie 11, 2018 stai linistit nu fii ingrijorat,sunt sub supraveghere medicala.iau calmante inte de a intra in camera.Mâine lucrezi? Link spre comentariu
zeratul of the protoss Reputație: 304 Postat Martie 11, 2018 Oras:în pizdă până-n gât Oras:în pizdă până-n gât Partajează Postat Martie 11, 2018 Mâine lucrezi?Dacă da, la cât deschizi+5min.și fiu la tine? Link spre comentariu
zeratul of the protoss Reputație: 304 Postat Martie 11, 2018 Oras:în pizdă până-n gât Oras:în pizdă până-n gât Partajează Postat Martie 11, 2018 Dacă da, la cât deschizi+5min.și fiu la tine?Să fiu! Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Martie 12, 2018 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Martie 12, 2018 Dacă da, la cât deschizi+5min.și fiu la tine?Dacă nu ești la ea înseamnă că ai întârziat deja! 2 Link spre comentariu
zeratul of the protoss Reputație: 304 Postat Martie 12, 2018 Oras:în pizdă până-n gât Oras:în pizdă până-n gât Partajează Postat Martie 12, 2018 Nu ți-am zis, frate, că am noroc porcesc! Fusei!Futui!Fubine! Chiar foarte bine! Eu, în principiu, sunt amator de mature. Ăsta-i motivul, din cauza căruia, n-am dat peste fătucile astea, până acum. Dar, mi-a dat Șefu gândul cel bun și mi-am zis: hai să lăsăm și tineretul să se afirme. Cu Crissu, am povestit, deja. Astăzi, Paula. Vrând să fac nițică muncă de cercetare, m-am uitat peste câteva poze. Are una, cu o lovitură de mawashi-geri. Eu m-am gândit doar la lovitura mai-ia-și-n-gură, când i-am văzut păsărica-n chiloțel. Bale, bale, bale, zici că eram St.Bernard. Câinele, nu omul. Hm, ași fi vrut, eu, să-l văd și pe sfânt, cum se stânge de coaie. Deci, sunat, programat, aaaajuns, într-un târziu, cu telefonul la ureche, în locație, intrat. Să-mi bag pula: două bunăciuni. Păcat că eram cam grăbit!?. Paula: un suc, ceva? Am optat pentru ceva: multă pizdă!!!. Duș de împrospătare și dă-i limbăreală. Prestația, cum o știți-impecabilă. Păsă-super, păpat la greu, pula-sau lasă,dar tot păpat la greu-de ea, cu tot cu oo, priviri perverse, dește-n toate cele(toate cele, ale ei, nu ale mele).La un moment dat, o pun capră, cu spatele la mine și ne privim în ochi, drăgăstos. Ea cu ochiul maro, eu cu ochii bulbucați. Mă uit la Zeratul: unde te bag, drace? În funduleț, șefu. Făptura, aude și zice: stai că nu intră în prestație/preț, bla,bla. Paula, regulă de aur: niciodată nu interveni între un zeratul înfierbântat și un cur bestial, ca al tău. Eu eram fan pizdă, dar, de astăzi, când văd un cur, ca al tău, nu mai răspund de faptele mele. Ți-am și spus, de altfel, la prestația ta, banii sunt doar un număr :bow . Până la urmă, ne-am înțeles și dă-i bătaie. Mă opintesc.Pula.Mă uit la Zeratul. Se cam îndoia de șale. Îi zic: Drace, nu mă fă de râs, că nu mai vezi pizdă/cur toată viața ta.Labă eternă, scrie pe tine. Tu nu vezi ce ai în față?M-am pierdut, șefu, zice animalul.Dar și-a revenit și i-am înfipt-o. Cu sete! Mamă, ce-a mers. Pentru prima dată-n viață, am regretat cu adevărat că nu mai 20 de ani, să-i dau să-i sară smalțul. Am făcut și eu, ce-am putut. Nu prea mult. Am luat-o, puțin, și la un misionar/umeri-craci și finalizare a la buchon....Cam asta-i, frați de rugăciune, s-aveți parte de bunăciune! P.S. Paula, sper să nu par nepoliticos,roag-o pe Sorina, să-mi spună și mie ce prestează. Am stat, cu ea la masă, până te-ai îmbrăcat tu, dar limba mea era setată pe lins, nu pe vorbit. 7 Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Martie 12, 2018 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Martie 12, 2018 Nu ți-am zis, frate, că am noroc porcesc! Fusei!Futui!Fubine! Chiar foarte bine! Eu, în principiu, sunt amator de mature. Ăsta-i motivul, din cauza căruia, n-am dat peste fătucile astea, până acum. Dar, mi-a dat Șefu gândul cel bun și mi-am zis: hai să lăsăm și tineretul să se afirme. Cu Crissu, am povestit, deja. Astăzi, Paula. Vrând să fac nițică muncă de cercetare, m-am uitat peste câteva poze. Are una, cu o lovitură de mawashi-geri. Eu m-am gândit doar la lovitura mai-ia-și-n-gură, când i-am văzut păsărica-n chiloțel. Bale, bale, bale, zici că eram St.Bernard. Câinele, nu omul. Hm, ași fi vrut, eu, să-l văd și pe sfânt, cum se stânge de coaie. Deci, sunat, programat, aaaajuns, într-un târziu, cu telefonul la ureche, în locație, intrat. Să-mi bag pula: două bunăciuni. Păcat că eram cam grăbit!?. Paula: un suc, ceva? Am optat pentru ceva: multă pizdă!!!. Duș de împrospătare și dă-i limbăreală. Prestația, cum o știți-impecabilă. Păsă-super, păpat la greu, pula-sau lasă,dar tot păpat la greu-de ea, cu tot cu oo, priviri perverse, dește-n toate cele(toate cele, ale ei, nu ale mele).La un moment dat, o pun capră, cu spatele la mine și ne privim în ochi, drăgăstos. Ea cu ochiul maro, eu cu ochii bulbucați. Mă uit la Zeratul: unde te bag, drace? În funduleț, șefu. Făptura, aude și zice: stai că nu intră în prestație/preț, bla,bla. Paula, regulă de aur: niciodată nu interveni între un zeratul înfierbântat și un cur bestial, ca al tău. Eu eram fan pizdă, dar, de astăzi, când văd un cur, ca al tău, nu mai răspund de faptele mele. Ți-am și spus, de altfel, la prestația ta, banii sunt doar un număr :bow . Până la urmă, ne-am înțeles și dă-i bătaie. Mă opintesc.Pula.Mă uit la Zeratul. Se cam îndoia de șale. Îi zic: Drace, nu mă fă de râs, că nu mai vezi pizdă/cur toată viața ta.Labă eternă, scrie pe tine. Tu nu vezi ce ai în față?M-am pierdut, șefu, zice animalul.Dar și-a revenit și i-am înfipt-o. Cu sete! Mamă, ce-a mers. Pentru prima dată-n viață, am regretat cu adevărat că nu mai 20 de ani, să-i dau să-i sară smalțul. Am făcut și eu, ce-am putut. Nu prea mult. Am luat-o, puțin, și la un misionar/umeri-craci și finalizare a la buchon....Cam asta-i, frați de rugăciune, s-aveți parte de bunăciune! P.S. Paula, sper să nu par nepoliticos,roag-o pe Sorina, să-mi spună și mie ce prestează. Am stat, cu ea la masă, până te-ai îmbrăcat tu, dar limba mea era setată pe lins, nu pe vorbit. Buna.Multumesc de vizita si recenzie si nu in ultimul rand pt deplasare.Sorina are aceleasi servicii,exclus finalizare orala,doar faciala si corp.pup dulce dulce. 3 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Martie 12, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Martie 12, 2018 Buey numi mai futeț femeian cur bagabontilor! Io ma kinui so cos si voi rupetzi atza? ðŸ˜ðŸ˜‚Daca insistati ii pun fermoar!😊 4 Link spre comentariu
zeratul of the protoss Reputație: 304 Postat Martie 13, 2018 Oras:în pizdă până-n gât Oras:în pizdă până-n gât Partajează Postat Martie 13, 2018 Buey numi mai futeț femeian cur bagabontilor! Io ma kinui so cos si voi rupetzi atza? Daca insistati ii pun fermoar!Păi, îi intrase ceva în ochi, am vrut s-o ajut :jackass Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Martie 17, 2018 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Martie 17, 2018 🤗🤗😎 2 Link spre comentariu
sorinu Reputație: 3230 Postat Martie 17, 2018 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Partajează Postat Martie 17, 2018 Ce tot blurezi fatza de parca nu sunt 1001 poze cu tine pe topic =)) Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Martie 17, 2018 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Martie 17, 2018 Ce tot blurezi fatza de parca nu sunt 1001 poze cu tine pe topic =)) Deoarece nu eram macheata si nici parul aranjat.nu mi-am pus deloc euroglet pe ten nu ruj.si cand nu i-mi place ca nus asezata de aceea blurez.acum ai priceput😘 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum