sexy_girl Reputație: 3333 Postat August 6, 2018 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat August 6, 2018 Disponibila 2 3 zile apoi intru in rezivie tehnica.😘 2 Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat August 6, 2018 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat August 6, 2018 😉 2 Link spre comentariu
novice2018 Reputație: 901 Postat August 6, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 6, 2018 Revizie tehnica = ITP-ul complet sau partial ? :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat August 6, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 6, 2018 😉te-ai bronzat,topless :))? Link spre comentariu
soppos Reputație: 2 Postat August 6, 2018 Partajează Postat August 6, 2018 Daca as reusi sa te si prind la telefon... Link spre comentariu
ghostcurvar Reputație: 1860 Postat August 7, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 7, 2018 Ce ar mai fi de spus ? Aproape nimic din ce nu sa spus deja dar totusi o fuck. La Paula vii cu pula sculata (bine sa zicem semi) pentru ca ea stie sa te futa complet . Minte corp si suflet . Ieri am prinso intr-o forma de zile mari . A fost una din cele mai tari experiente cu ea . Practic am simtit ca fut o amanta (oricum iesi mai ieftin la ea decat la o amanta ) . Au fost scantei ajutate si de caldura de afara . Se pisa (la propriu ) pe majoritatea sumermuistelor si are scoala in ea de ... In fine pe scurt arta . La oral are stilul ei bine cunoscut priviri scuipat pupat lins samd ... La normal se incarca cu energia ta si sa te puna dracu sa nu o futi cum trebuie cand se incalzeste ca e belea . In ce priveste partea de fetish-uri fata nu are inhibitii si se pliaza (ca o curva ce se respecta ) pe placerile tale indiferent de natura lor . Recunosc ca imi face placere sa merg de fiecare data la ea si cat va activa pe la noi va fi top 1 ptr mine . Nu pot sa ii dau 10 complet :)) ca mi-a refuzat cererea in casatorie cand imi.sugea pula dar mai insist . 6 Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat August 7, 2018 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat August 7, 2018 Ce ar mai fi de spus ? Aproape nimic din ce nu sa spus deja dar totusi o fuck. La Paula vii cu pula sculata (bine sa zicem semi) pentru ca ea stie sa te futa complet . Minte corp si suflet . Ieri am prinso intr-o forma de zile mari . A fost una din cele mai tari experiente cu ea . Practic am simtit ca fut o amanta (oricum iesi mai ieftin la ea decat la o amanta ) . Au fost scantei ajutate si de caldura de afara . Se pisa (la propriu ) pe majoritatea sumermuistelor si are scoala in ea de ... In fine pe scurt arta . La oral are stilul ei bine cunoscut priviri scuipat pupat lins samd ... La normal se incarca cu energia ta si sa te puna dracu sa nu o futi cum trebuie cand se incalzeste ca e belea . In ce priveste partea de fetish-uri fata nu are inhibitii si se pliaza (ca o curva ce se respecta ) pe placerile tale indiferent de natura lor . Recunosc ca imi face placere sa merg de fiecare data la ea si cat va activa pe la noi va fi top 1 ptr mine . Nu pot sa ii dau 10 complet :)) ca mi-a refuzat cererea in casatorie cand imi.sugea pula dar mai insist .[/quote Multumesc de vizita si recenzie.De ce nu recunosti ghostule ca nu a fost 10 pe linie ca te-ai spalat cu apa rece, deoarece nici eu nu stiam in ce parte e apa calda😂😂😂 3 Link spre comentariu
dreamtoya Reputație: 325 Postat August 7, 2018 Oras:in your heart Oras:in your heart Partajează Postat August 7, 2018 Ien stinga sau spre tine cum te zgâiesti la ea Link spre comentariu
novice2018 Reputație: 901 Postat August 7, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 7, 2018 Ce ar mai fi de spus ? Aproape nimic din ce nu sa spus deja dar totusi o fuck. La Paula vii cu pula sculata (bine sa zicem semi) pentru ca ea stie sa te futa complet . Minte corp si suflet . Ieri am prinso intr-o forma de zile mari . A fost una din cele mai tari experiente cu ea . Practic am simtit ca fut o amanta (oricum iesi mai ieftin la ea decat la o amanta ) . Au fost scantei ajutate si de caldura de afara . Se pisa (la propriu ) pe majoritatea sumermuistelor si are scoala in ea de ...In fine pe scurt arta . La oral are stilul ei bine cunoscut priviri scuipat pupat lins samd ...La normal se incarca cu energia ta si sa te puna dracu sa nu o futi cum trebuie cand se incalzeste ca e belea .In ce priveste partea de fetish-uri fata nu are inhibitii si se pliaza (ca o curva ce se respecta ) pe placerile tale indiferent de natura lor .Recunosc ca imi face placere sa merg de fiecare data la ea si cat va activa pe la noi va fi top 1 ptr mine .Nu pot sa ii dau 10 complet :)) ca mi-a refuzat cererea in casatorie cand imi.sugea pula dar mai insist .[/quoteMultumesc de vizita si recenzie.De ce nu recunosti ghostule ca nu a fost 10 pe linie ca te-ai spalat cu apa rece, deoarece nici eu nu stiam in ce parte e apa caldaPune draga biletel sa nu raceasca baietii la cocosel :)))) 2 Link spre comentariu
ghostcurvar Reputație: 1860 Postat August 7, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 7, 2018 Nu e problema ma spal si cu apa rece . Futai sa fie :)) 2 Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat August 7, 2018 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat August 7, 2018 Pauza de revizie.4 5 zile.anunt cand revin.va pupacesc si spor la frecat😘😗 3 Link spre comentariu
kensei Reputație: 579 Postat August 14, 2018 Partajează Postat August 14, 2018 teai intors la birou? Link spre comentariu
vtepes Reputație: 113 Postat August 14, 2018 Oras:oriunde si peste tot Oras:oriunde si peste tot Partajează Postat August 14, 2018 si cand se intoarce..... You Win Again te pup dulce, mi-e dor de tine Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat August 16, 2018 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat August 16, 2018 Disponibila.😘 Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat August 16, 2018 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat August 16, 2018 Disponibila.😘 11 Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat August 16, 2018 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat August 16, 2018 Recapitulare a serviciilor: Oral cu sau fara la alegereNormal doar protejat in diferite pozitii,anal,finalizare orala,faciala corporala,69,french kiss,Cupluri, Dominare si uro (activa),Show lesby cu colega. Tarife:150 fin 200 h.anal (50 extra).200 sedinta dominare cu o fata 300 cu ambele.Show lesby 400 h.Cupluri400 h la mine 500 h la deplasare.😘 3 Link spre comentariu
Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Partajează Postat August 16, 2018 Dominare, zici!?Pai sa trec pe la tine, atunci! 😈 Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat August 16, 2018 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat August 16, 2018 Activa in paranteza scrie😋 1 Link spre comentariu
Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Partajează Postat August 16, 2018 Ziceam și eu... ar trebui sa te mai gândești... in paranteza este pentru uro...Uite propunere: eu beau un cocktail de la tine, iar tu te futi cum îmi place mie! 😈 1 Link spre comentariu
Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 Am deschis porțile iadului😂 Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat August 17, 2018 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat August 17, 2018 Am deschis porțile iadului😂 😈😈😈👿 Link spre comentariu
dreamtoya Reputație: 325 Postat August 18, 2018 Oras:in your heart Oras:in your heart Partajează Postat August 18, 2018 S-a intamplat azi,sambata, desi ea nu prea lucreaza in w-end a facut o exceptie.M-a intampinat intr-o tinuta sexy,galbena,aranjata,pe tocuri wra aproape cat mine de inalta. Mirosea super misto ca de fiecare data. Am savurat un pahar de cola,apoi am facut un dus asistat si am trecut la treaba.Actiunea s-a petrecut in sufragerie,pe canapea,pe fotoliu si pe jos cu tot ce presupune o partida de sex reusita. Oralul paulei este printre cela mai bune din oras,cu scuipaturi si deep de nu-ti mai trebuie sex 3 zile. Gfe-ul este la el acasa,cu fk si tot ce vrei. Prima finalizare a fost CIM si COF,iar a doua finalizare in balonas,anal.Am mai facut un dus rece,relax la o tigara,am achitat 300 lei si am plecat spre taxi tremurandu-mi picioarele dupa o ora si ceva.Notele sunt numai de 10, voi reveni poate duminica (daca ma mai primeste in ziua ei libera) sau luni.Mersi paula,esti o dulceata de fata. 4 Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat August 19, 2018 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat August 19, 2018 S-a intamplat azi,sambata, desi ea nu prea lucreaza in w-end a facut o exceptie.M-a intampinat intr-o tinuta sexy,galbena,aranjata,pe tocuri wra aproape cat mine de inalta. Mirosea super misto ca de fiecare data. Am savurat un pahar de cola,apoi am facut un dus asistat si am trecut la treaba.Actiunea s-a petrecut in sufragerie,pe canapea,pe fotoliu si pe jos cu tot ce presupune o partida de sex reusita. Oralul paulei este printre cela mai bune din oras,cu scuipaturi si deep de nu-ti mai trebuie sex 3 zile. Gfe-ul este la el acasa,cu fk si tot ce vrei. Prima finalizare a fost CIM si COF,iar a doua finalizare in balonas,anal.Am mai facut un dus rece,relax la o tigara,am achitat 300 lei si am plecat spre taxi tremurandu-mi picioarele dupa o ora si ceva.Notele sunt numai de 10, voi reveni poate duminica (daca ma mai primeste in ziua ei libera) sau luni.Mersi paula,esti o dulceata de fata. Iti multumesc si eu😘😘😘 3 Link spre comentariu
talli18 Reputație: 52 Postat August 20, 2018 Partajează Postat August 20, 2018 Buna Paula! E vreo sansa, dupa ce se termina sezonul, sa vi pe la Bucuresti? O zi frumoasa! Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat August 20, 2018 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat August 20, 2018 Buna Paula! E vreo sansa, dupa ce se termina sezonul, sa vi pe la Bucuresti? O zi frumoasa! Buna..Din pacate nu fac turneu in alte orase,cand vin intr-un oras ma stabilesc pe o perioada mai lunga.😘😘😘 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum