Sari la conținut

Paula 200/,350 ora tel 0757622669

Postări Recomandate

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

😘😊😉

yummy 😂😂

Baietii cuminti primesc dulciuri,cei rai primesc pedepse😂😂

• Oras:Patagonia
Postat

salut paula incerc de 2 saptamani (duminica acum 2 saptamani si ieri intre 16:00 pana la 19:00) sa te prind dar fara success nu ai un plan aproximativ pentru lunea care vine cand am liber de la sotie?

• Oras:Am :)
Postat

salut paula incerc de 2 saptamani (duminica acum 2 saptamani si ieri intre 16:00 pana la 19:00) sa te prind dar fara success nu ai un plan aproximativ pentru lunea care vine cand am liber de la sotie?

Buna din pacate duminica nu sunt ,doar cine stie cum sa lucrez dar asta se intampla foarte rar.faptul ca nu neam coordonat imi cer scuze dar nu esti singura persoana care nu reuseste.iti dai seama nu pot lua toata lumea care suna ca nu am cum.sper sa ne coordonam cat de curand .pup
Postat

cum pot sa imi fac programare pe luni sau marti am nevoie de o femeie nu de pustoaice

Astazi dragilor nu sunt de gasit.am anumite treburi de rezolvat.va pup

Postat

cum pot sa imi fac programare pe luni sau marti am nevoie de o femeie nu de pustoaice

In ziua respectiva imi d-ai un mesaj cu 40 min inainte.degeaba programam cu 5 zile inainte sa nu intervina ceva.😘
Postat

vreau sa ati simnt corpul ala frumos de femeie, sper sa te prind saptamana care vine  :clap2

In ziua respectiva imi d-ai un mesaj cu 40 min inainte.degeaba programam cu 5 zile inainte sa nu intervina ceva.

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

O recenzie la cald. Abia intors de la fete. Si bine am facut ca am mers. Am sunat, facut programare, am primit locatia, totul foarte usor. Am mers cu ideea de a ibtra cu Paula dar pana a urma am intrat cu amandoua, adica Paula si Sorina. Show lesby dupa care fetele m-au atacat. Nici nu mai stiu pozitiile sau ce am facut exact! Oricum amandoua fetele sunt super de treaba, FK la greu pe toata perioada, oral np (alegerea mea), normal protejat. Treceam din una in alta, schimbari de pozitie, nebunie totala. Mi-a placut. Pot sa dau 10 pe linie, nu a fost nimic sa imi displaca. De revenit, clar, nici nu se pune problema. Abia astept.

Halatul 300 cu amandoua, o finalizare.

• Like 2
Postat

Concediu-vacanta??

Da.am intrat in revizie tehnica.fac schimbul de ulei.anunt cand revin.va pup

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...