Vizitator gogu2017 Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Postat Mai 10, 2018 Ana este in Brasov,am revenit la ea cu mare placere marti, o femeie adevarata cu care ai ce discuta,o ora de placere maxima,daca exista si putina chimie este superb! all the best!
altadata Reputație: 4456 Postat Mai 10, 2018 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Mai 10, 2018 Ana este in Brasov,am revenit la ea cu mare placere marti, o femeie adevarata cu care ai ce discuta,o ora de placere maxima,daca exista si putina chimie este superb! all the best!Bravo Gogule, ai "comis-o" iar!!!Din cauza ta nu mi-a raspuns la sms???😂😂😂
Vizitator gogu2017 Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Postat Mai 10, 2018 buna asta altadata :)...habar nu am, eu am facut programare dimineata, sunt simtit de felul meu,nu abuzez si nici nu sunt un mare futalau,nu solicit :))) cu siguranta ca a avut ea un motiv, gen working salutari calduroase!
altadata Reputație: 4456 Postat Mai 10, 2018 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Mai 10, 2018 buna asta altadata :)...habar nu am, eu am facut programare dimineata, sunt simtit de felul meu,nu abuzez si nici nu sunt un mare futalau,nu solicit :))) cu siguranta ca a avut ea un motiv, gen working salutari calduroase!Salutari!! A fost o gluma!Stii ca Ana este o femeie discreta si raspunde la sms daca il vede repede!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2018 Postat Mai 13, 2018 Am vizitat-o recent pe Ana. O prezenta agreabila , placuta. O simti ca pe o prietena. M-a imresionat si apartamentul frumos, curat , prosoape curate.Pentru mine a fost o experienta placuta. Salutari de la Cluj! Happy hunting !! 1
altadata Reputație: 4456 Postat Mai 18, 2018 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Mai 18, 2018 Ana este in Brasov,am revenit la ea cu mare placere marti, o femeie adevarata cu care ai ce discuta,o ora de placere maxima,daca exista si putina chimie este superb! all the best!Gogule..da-mi si mie reteta de o ora...ca mie nu imi iese de nici un fel...asa de repede trece timpul in compania Anei..😂😂😂😂Mama ei de chimie...😂😂😂
Vizitator gogu2017 Reputație: 0 Postat Mai 19, 2018 Postat Mai 19, 2018 altadata :iagree .... cu ce spui matale, si eu m-as muta acolo, macar o saptamana, dar nu imi permite buzunarelul :boob ,deh...famelie mare, remuneratie mica :)))))
ana-27 Reputație: 75 Postat Iunie 4, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 4, 2018 O săptămână linistita sa aveti dragii mei!!!😘😘😘
Vizitator gogu2017 Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Postat Iunie 4, 2018 o saptamana mai buna si tie...draga Ana!esti in gandurile noastre
tuspic Reputație: 12206 Postat Iunie 4, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 4, 2018 O saptamana frumoasa si tie cu spor in tot ce faci frumoasa Ana.
altadata Reputație: 4456 Postat Iunie 4, 2018 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Iunie 4, 2018 "Valorile trebuie pretuite"O saptamana frumoasa si tie, "bestie" mica si frumoasa!!!😚😚😚😚
corsa c Reputație: 20 Postat Iunie 4, 2018 Postat Iunie 4, 2018 Numai când ma gândesc la ea si la ce mi-a făcut mi se scoala instantaneu! M-a rupt fata asta! Își merita toți banii! Nu degeaba este la top de top! Draga Ana te rog sa ai mila de mine tura următoare!
altadata Reputație: 4456 Postat Iunie 5, 2018 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Iunie 5, 2018 Numai când ma gândesc la ea si la ce mi-a făcut mi se scoala instantaneu! M-a rupt fata asta! Își merita toți banii! Nu degeaba este la top de top! Draga Ana te rog sa ai mila de mine tura următoare!Da...are Ana calitatea asta, iti raman in memorie mult timp momentele petrecute cu ea!!Dar am o intrebare, si sper sa nu ma intelegi gresit, defineste ce inseamna pentru tine expresia "m-a rupt"? Cei care o cunosc stiu ca Ana nu este adepta sexului hard.
corsa c Reputație: 20 Postat Iunie 5, 2018 Postat Iunie 5, 2018 Expresia nu se refera la sexul gard! Ma refer ca efectiv mi s-au înmuiat genunchii! Nu am mai fost bun de nimic vreo doua trei ore! Atât de bine m-a prelucrat ca nu am mai știut de mine(m-a rupt).
corsa c Reputație: 20 Postat Iunie 5, 2018 Postat Iunie 5, 2018 Hard! Scuzați greșeala, scriu dupa tel.
sarsvip Reputație: 3 Postat Iunie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2018 Buna, disponibila ?
marcelosalas Reputație: 16 Postat Iunie 12, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 12, 2018 Ana este cea mai normala femeie pe care o cunosc.Grußen,R 1
altadata Reputație: 4456 Postat Iunie 12, 2018 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Iunie 12, 2018 Am vorbit recent cu ea la telefon si am aflat ca urma sa plece acasa zilele acestea. Cred ca a plecat si in euforia care a cuprins-o, stiind ca urmeaza sa isi revada familia, a uitat sa anunte ca pleaca. Cei drept nu a stat atat de mult fara sa ii vada pe cei dragi ei. Eu ii urez vacanta placuta alaturi de familie si La multi ani!! O femeie extraordinara cum rar intalnesti!!!
Vizitator gogu2017 Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 La multi ani frumoasa Ana! pt.ziua ta de nastere...si vacanta pe care ti-o doresti alaturi de cei dragi,aici cineva tot te asteapta indiferent cat pleci :) kisses
gligor89 Reputație: 88 Postat Iunie 12, 2018 Telefon: 073232 Oras:Sibiu Telefon: 073232 Oras:Sibiu Postat Iunie 12, 2018 Intradevar...o "femeie" de milioane...
Vizitator bob000 Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 La multi ani draga Ana, si vacanta placuta alaturi de cei dragi.
cerrone Reputație: -1104 Postat Iunie 12, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 12, 2018 Ana este cea mai normala femeie pe care o cunosc.Grußen,RCum adica ? Ai avut de-a face numai cu nebune ? 2
ana-27 Reputație: 75 Postat Iunie 13, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 13, 2018 Buna dimineata dragii mei!Eu am plecat ptr aproximativ 3 saptamani acasa(imi cer scuze ca nu v-am anuntat de ieri).Sincere multumiri ptr urarile de "la multi ani",aveti grija de voi si sper sa ne revedem cu bine.😘😘😘 2
marcelosalas Reputație: 16 Postat Iunie 13, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 13, 2018 Cum adica ? Ai avut de-a face numai cu nebune ? Nu se impune a comenta aici despre altele, caci este topicul Anei, inda vreau sa adaug ca daca o cunosti/ o vei cunoaste, vei intelege la ce m-am referit.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum