Sari la conținut

Dame de companie

Vizitator Love

Postări Recomandate

Vizitator Love
Reputație: 0
Postat

Buna ziua, am observat ca pe alte orase preturile sunt mai ok la dame de companie sa luam exmplu timisoara sunt fete superbe care ofera companie 60 lei sau 120 lei o ora, deci in la noi in oradea nu are cum sa fie 200 lei ora din ce moment in timisoara este 120 lei trebuie sa fie preturi mai mici in oradea, pentru ca in timisoara este mai mare si sunt salarile mai mari nu ca la noi, iar fetele cer aiurea preturile pentru ca nu stiu normal daca in timisoara se cere 60 lei sau 120 lei in oradea trebuie sa fie undeva 50 lei si 100 lei maxim 1 ora, si mai ales ca din timisoara ai ce alege foarte multe fete superbe dragute siluete...etc daca va uitati in publi24 sau publitim sunt multe cu poze si sunt foarte dragute si doar pentru 120 lei o ora, posibil ca in oradea domnisoarele de companie sa aibe mai multi clientii si tot mai multi si normal ca atunci sa ceara 200 lei o ora, pentru ca asa isi fac bani este ceva normal daca are sa zicem 5 clientii pe zi ori 200 lei imediat is 10 mil pe zi plus in fie care zi, dar oare in timisoara este un oras mai mare de ce nu cer fetele acolo 300 lei ora si 400 lei ora de ce asa preturi mici este si concurenta nu zic, dar si in oradea este concurenta si preturile tot mari sunt, posibil ca oradea sa fie cumva cluj napoca unde preturile is chiar la fel ca in oradea la dame pai in cluj napoca tot 200 lei este o ora.

O zi placuta

Vizitator Love
Postat

Foarte interesante preturi oare de ce? acuma am discutat cu niste domnisoare de companie si 400 lei ora???

da unde suntem ca nici in cluj napoca nu e costa atat si acolo sunt fete super bune, si cand a facut descrierea am zis nu multumesc

mai bine merg in cluj napoca sau in timisoara unde o ora este 120 lei

Vizitator Love
Postat

pisicuts la dumneavoastra in oras cum merg preturile la domnisoarele de companie?

astept raspunsul dvs

o zi placuta

bullshit si trolling = banare permanenta.

Vizitator Love
Postat

Buna ziua, am intrat pe publi24 si fete super dragute si am sunat la cateva sa intreb tariful una super draguta a zis ca la ea o ora este 120 lei, am mai sunat la alta 200 lei ora, dar mai mult nu, dar in oradea cand vezi ce preturi au oare de ce? au asa multi clientii la preturile alea si in cluj napoca e la fel ca in oradea tot acelas preturi si in cluj salarile is mult mai mari si decat in timisoara sau oradea oare de ce nu pun si ei preturi de 500 lei ora...etc

Vizitator Love
Postat

Astept raspunsurile voastre, la damele de companie care lati incercat din alte orase si tarifele lor.

• Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

love zi-ne si noua cu ce domnisoare din oradea ai vorbit poate ne intereseaza (ma refer la cele care zici ca cer 400)

Vizitator Love
Postat

Buna ziua, da am sunat din jurnal bihorean si 2 au zis preturile acestea una zis ca ea nu detine locatie si se deplaseaza la hotel doar si 500 lei ora? si o intreb daca are clienti la preturile astea ea zice ca are dar nu cred

Vizitator Love
Postat

si mai stiu una care mi-a zis o dame de companie ca ea are o prietena care merge la hotel

mai mult la straini pentru 100 lei ora in fine

Vizitator Love
Postat

pun preturi aiurea pentru ca nu stiu, nici nu au locatie si se depleasaza la hotel pentru bani aia aiurea

Vizitator Love
Postat

poate ca la noi nu ne asa mare concurenta si fetele tin de preturi, si posibil ca in timisoara sunt foarte multe fete superbe si lasa din pret ca nu au clinetii daca nu lasa

exemplu de postari pedepsite cu banarea permanenta.

Vizitator Love
Postat

spunetim si voi niste pararei daca ati incercat dame de companie din alte orase ce preturi aveau....etc

O zi placuta

exemplu nr 2

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

thread inutil plin de offtopic si bullshit.

Closed.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.