Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:OTOPENI .
Postat

Atâtea întrebări , majoritatea nu ar merge să vadă și apoi să pună un comentariu , doar întrebări de genul arata bine e dotată ? , Cât e tariful sau scorul ( de parcă ar fi la meci ) , când vii nu știu unde etc etc .

Vrei și frumoasă și dotată și să te .... Dar câți din voii v-ați documentat ce e o Transsexuală Reală în adevăratul sens al cuvântului

Postat
  La 04.01.2020 la 20:32, beautifullife a spus:

Arata bine în realitate? E dotata?

frumoasă e mega frumoasă plus că e naturală . Dotată nu am controlat-o eu așa că mergi și controleaz-o tu și vezi e sau nu e dotată
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat
  La 04.01.2020 la 22:48, andreeatsdeea a spus:

Atâtea întrebări , majoritatea nu ar merge să vadă și apoi să pună un comentariu , doar întrebări de genul arata bine e dotată ? , Cât e tariful sau scorul ( de parcă ar fi la meci ) , când vii nu știu unde etc etc .

Vrei și frumoasă și dotată și să te .... Dar câți din voii v-ați documentat ce e o Transsexuală Reală în adevăratul sens al cuvântului

Eu înțeleg ce vrei să spui, dar în același timp gândește-te că nu funcționează asta cu "nu ar merge să vadă și apoi să pună un comentariu", că nu e ca la mașini, unde poți face test drive (nu insinuez că ar trebui să existe "ședințe" de probă).

Ba chiar mi se pare de bun simț să știi anumite lucruri înainte de a merge la o întâlnire, chit că poate sunt lucruri tabu, până la urmă nu îmi trebuie date de identificare sau adresă exactă - nu uita, deși vorbim de o chestie cu caracter intim, ea se produce într-un context de prestări servicii, servicii care nu sunt gratuite. Disclaimer: îmi permit să plătesc o oră în compania oricui de pe forumul ăsta.

Un exemplu legat de xum văd eu situația: atunci când îți cumperi haine cauți dimensiunile tale, culorile dorite, tipul de îmbrăcăminte (pantaloni, bluza etc.) și doar cu ce se încadrează în parametri mergi la cabina de probă. Consider că o întrebare pe forum este echivalentul mersului la cabina de probă din exemplul de mai sus. Dacă îmi place ce citesc, merg la "casă".

Asta cu orașele și eu o blamez constant, pentru că mi se pare o mizerie. Nu caut decât în orașele unde am eu treabă.

Cât despre recenzii, când am fost, am lăsat (până acum o singură dată, la Carina - sau Karina, nu știu exact dacă e cu C sau K).

Mulțumesc

Postat

Totuși ce i cu atâta înverșunare pe banii noștri? Dacă asta e atitudinea și în prezenta clientului, ma lipsesc de o asemenea experienta. Sa nu uitam care este scopul forumului.

Postat
  La 05.01.2020 la 1:20, beautifullife a spus:

Totuși ce i cu atâta înverșunare pe banii noștri? Dacă asta e atitudinea și în prezenta clientului, ma lipsesc de o asemenea experienta. Sa nu uitam care este scopul forumului.

tu ai aceleiași comentarii cu a fost cineva și că le umple de lovele , acum cu banii tăi . Crezi că noi stăm doar în banii din Romania ? Te asigur eu că nu și te mai asigur că în nici o țară nu am văzut mai mare prostie ca și în România .
Postat
  La 05.01.2020 la 0:23, niceboybv a spus:

Eu înțeleg ce vrei să spui, dar în același timp gândește-te că nu funcționează asta cu "nu ar merge să vadă și apoi să pună un comentariu", că nu e ca la mașini, unde poți face test drive (nu insinuez că ar trebui să existe "ședințe" de probă).

Ba chiar mi se pare de bun simț să știi anumite lucruri înainte de a merge la o întâlnire, chit că poate sunt lucruri tabu, până la urmă nu îmi trebuie date de identificare sau adresă exactă - nu uita, deși vorbim de o chestie cu caracter intim, ea se produce într-un context de prestări servicii, servicii care nu sunt gratuite. Disclaimer: îmi permit să plătesc o oră în compania oricui de pe forumul ăsta.

Un exemplu legat de xum văd eu situația: atunci când îți cumperi haine cauți dimensiunile tale, culorile dorite, tipul de îmbrăcăminte (pantaloni, bluza etc.) și doar cu ce se încadrează în parametri mergi la cabina de probă. Consider că o întrebare pe forum este echivalentul mersului la cabina de probă din exemplul de mai sus. Dacă îmi place ce citesc, merg la "casă".

Asta cu orașele și eu o blamez constant, pentru că mi se pare o mizerie. Nu caut decât în orașele unde am eu treabă.

Cât despre recenzii, când am fost, am lăsat (până acum o singură dată, la Carina - sau Karina, nu știu exact dacă e cu C sau K).

Mulțumesc

nu mă privește unde ai fost sau cum ai fost . Doar în România se comentează că la piața , nicăieri nu am văzut atâtea întrebări . Aaa da am văzut comentarii am fost e sau nu e , ce servicii și ce preturi . Iar cu locațiile foarte rar am văzut să comenteze . Și crede-mă că locațiile din afara sunt jale față de România . Ai să închidem subiectul aici . Un an nou fericit
Postat

0725606695. Detaliile pe care voi le cereți aici o puteți întreba pe ea la telefon 0725606695 . Mai e în Țară oraș Brașov până joi 09/01/2020 . După care vom pleca câteva luni

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat
  La 03.01.2020 la 4:09, andreeatsdeea a spus:

ia mai du-te dracu și caută în altă parte . Nivel scăzut zici , nu vezi că nici nu cunoști persoana și vorbești ca mutul la pula

Te rog sa nu mai jignesti!

Multumesc

Bitchy

• Like 1
Postat
  La 05.01.2020 la 14:34, bitchy a spus:

Te rog sa nu mai jignesti!

Multumesc

Bitchy

întâi vezi cine a început și apoi spune care pe care jignește . Sau dacă scriem într-o altă limbă tu nu înțelegi ?
  • Oras:vrancea
  • Oras:vrancea
Postat

Bună Andreea, ți _am văzut pozele pe Publi24, mia sărit în ochi tatuajul de pe picior altfel nu te recunoșteam și numărul, arăți foarte bine și foarte frumoasa! Felicitări!

• Like 1
Postat
  La 06.01.2020 la 19:50, tomas123 a spus:

Bună Andreea, ți _am văzut pozele pe Publi24, mia sărit în ochi tatuajul de pe picior altfel nu te recunoșteam și numărul, arăți foarte bine și foarte frumoasa! Felicitări!

Mulțumesc
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Bună Andreea.Am văzut că ai anunț pe Otopeni.este valabil .primeșto clienți???

Postat
  La 01.05.2020 la 6:15, cristicrezu a spus:

Bună Andreea.Am văzut că ai anunț pe Otopeni.este valabil .primeșto clienți???

Bună . Da sunt în Otopeni , te rog să mă suni 0731228302 . Hai să îi lăsăm pagina liberă , nu e tropicul meu e al Sarei . O zi frumoasă
Postat

TS Sara e în Brașov pentru detalii sunați la Nr 0725606695 . O recomand cu încredere , locuiește singură discreție totală , calitatea face diferența experiență de după hotare

Postat

Dacă tot sunați nu mai întrebați de muie fără că nu face nici Sara nici Eu . TOTUL SE FACE PROTEJAT SI LA EA SI LA MINE .

• Like 1
Postat

TS Sara e în Brașov pentru detalii sunați la Nr 0725606695 . O recomand cu încredere , locuiește singură discreție totală , calitatea face diferența experiență de după hotare

Vizitator florinflo7
Reputație: 0
Postat
  La 04.05.2020 la 8:01, andreeatsdeea a spus:

TS Sara e în Brașov pentru detalii sunați la Nr 0725606695 . O recomand cu încredere , locuiește singură discreție totală , calitatea face diferența experiență de după hotare

buna 1-2 poze cu sara ?
Postat
  La 04.05.2020 la 15:54, florinflo7 a spus:

buna 1-2 poze cu sara ?

scriei pe WhatsApp și îți dă , preferă să nu pună poze cu fața pe siturile din țară . E discreția ei .
Vizitator florinflo7
Reputație: 0
Postat
  La 04.05.2020 la 17:46, andreeatsdeea a spus:

scriei pe WhatsApp și îți dă , preferă să nu pună poze cu fața pe siturile din țară . E discreția ei .

ms, nu prea rasp.
Postat
  La 04.05.2020 la 18:12, florinflo7 a spus:

ms, nu prea rasp.

ți-a dat poze ? . Restul ar fi bine să suni , nu toate stăm înfipte în WhatsApp
Postat

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transsexuala-sarah-revenita-in-brasov/f46i658f2ddf7345e38219fifi7d02dd.html   Sara  e in Brasov , recomand cu incredere    , pentru o poza doua scrietii pe whatsapp . ( nu insoistati cu mesajele , nu e genul sa  stea pe internet gen . whatsapp  sau mesaje ) SUNA DIRECT PE NR . TOTUL PROTEJAT 

Postat

0725606695

Sara  e in Brasov , recomand cu incredere    , pentru o poza doua scrietii pe whatsapp . ( nu insoistati cu mesajele , nu e genul sa  stea pe internet gen . whatsapp  sau mesaje ) SUNA DIRECT PE NR . TOTUL PROTEJAT 

0725606695

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...