rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 24, 2016 https://media.makeameme.org/created/esti-cam-proasta.jpgte-am raportat, du-te cu Domnul.
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 24, 2016 te-am raportat, du-te cu Domnul. http://www.entendaoshomens.com.br/wp-content/uploads/animo.gif
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2016 Sa nu-mi spui ca nu te-ai speriat! Las-o daca vezi ca... ce rost are? E genul s-o iei cu manusi rezistente, dar pufoase... un singur gest neatent si-ti fute una peste ochi! Roz, nu te bosumfla, vezi ca-ti tin apararea, nu? 2 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 24, 2016 Parca seara se incingea tarata :laugh2 Astazi a plecat de dimineata si inca nu s-a trecut la ora de iarna 8 15
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 24, 2016 Sa nu-mi spui ca nu te-ai speriat! Las-o daca vezi ca... ce rost are? E genul s-o iei cu manusi rezistente, dar pufoase... un singur gest neatent si-ti fute una peste ochi! Roz, nu te bosumfla, vezi ca-ti tin apararea, nu? https://secure.static.tumblr.com/a77f49c2c60ba8f7cddd82bf53e7b39a/jllopy3/rE0obsjoj/tumblr_static_filename_640_v2.gif
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 24, 2016 Sa nu-mi spui ca nu te-ai speriat! Las-o daca vezi ca... ce rost are? E genul s-o iei cu manusi rezistente, dar pufoase... un singur gest neatent si-ti fute una peste ochi! Roz, nu te bosumfla, vezi ca-ti tin apararea, nu? despre mine era vorba? nu inteleg ce spui,dar eu sunt bezmetica acu abia m-am intors de la shopping )nu imi place sa fiu calcata pe codita, e si ea parte din mine da 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 24, 2016 dar eu sunt bezmetica acu abia m-am intors de la shopping ) si ce ne-ai cumparat ?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 24, 2016 si ce ne-ai cumparat ? am luat ceva hainute si ce se poate imprati este ciocolata si kinder bueno, asta da va pot oferi 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 24, 2016 am luat ceva hainute si ce se poate imprati este ciocolata si kinder bueno, asta da va pot oferi nu-mi plac dulciurile , zac prin frigider aruncate
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 24, 2016 nu-mi plac dulciurile , zac prin frigider aruncate eu nu pot trai fara ele, as inlocui mancarea daca as putea 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 24, 2016 eu nu pot trai fara ele, as inlocui mancarea daca as puteadai in diabet zaharat
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Octombrie 24, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat Octombrie 24, 2016 Asta trebuie sa primească o lectie,si o va avea,sa il vad daca mai e Superman si in viața realăCe amuzanti sunt cateii astia care doar latra. Vezi ca sunt vreo doua saptamani de cand ai promis ceva pe forum, daca nu treci la fapte cat mai repede o sa-ti pierzi si stropul de credibilitate pe care-l mai ai, si toti userii o sa te considere un papagal laudaros si fricos. Capisci, justitiarule? Ar fi pacat sa trebuiasca sa-ti abandonezi si contul asta. La cat de des imi vizitezi profilul, as spune ca esti cam speriat. Si o intrebare: care dintre noi s-a dat SuperMan si Toto Riina la un loc cu postarea asta: https://nimfomane.com/forum/topic/76636-ale-cui-sunt-clonele-astea-doua/page-3?do=findComment&comment=2211946. PS Tot asa cu zel i-o suge ma-ta nebunului machucambo?
vanessa31 Reputație: -447 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 28, 2016 Cica suntem mai civilizati, dar mentalitatea a ramas ca barbatul este taurul comunal, iar femeia care inseala este blamata de societate.Daca vrea sa-i fii fidela, sa-ti ofere acelasi lucru, mai ales ca nu te vad o femeie incuiata care face sex numai in pozitia misionarului. Așa zic și eu. Atâta vreme cât în pat facem ORICE, nu se pune problema de înșelat din motivul ăsta. Noi și acum, după atâția ani, ne mai întâlnim în pauza de prânz pentru una mică. Daaar, vorba fraților de aici, diversitatea e diversitate. De cele mai multe ori, motivele de a înșela sunt doar scuze slăbuțe. Cât despre mentalitate, să fie sănătoși cei care țin cont de gura lumii. Nu m-a interesat niciodată. 4 4
oldybutgoldy Reputație: 737 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2016 Cum ar fi dacă ar afla cei de acasă username-ul și parola de aici? Ar înțelege sau s-ar isca o furtună? Și dacă s-ar isca, oare ne-ar schimba viața în bine sau în rău? Nu a aflat username-ul si parola, dar a aflat de forum si la ce-mi foloseste. Furtuna e putin spus despre prima / primele reactii, dar apoi s-a schimbat mentalitatea, iar fata de ce se intampla acum "luna de miere" a fost pistol cu apa. Cred ca sunt norocos. 1
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2016 Nu a aflat username-ul si parola, dar a aflat de forum si la ce-mi foloseste. Furtuna e putin spus despre prima / primele reactii, dar apoi s-a schimbat mentalitatea, iar fata de ce se intampla acum "luna de miere" a fost pistol cu apa. Cred ca sunt norocos.Si la mine a fost mai bine cand a aflat. De fapt noi oamenii nu apreciem de multe ori ceva decat atunci cand realizam ca il putem pierde. Cred ca asta a fost la mine. 1
florintl Reputație: 0 Postat Martie 4, 2017 Postat Martie 4, 2017 Vreți sau nu să recunoaștem, cu toții purtăm măști. Aici sau în viața reală. Mi-ar plăcea să facem un exercițiu de imaginație. Cum ar fi dacă ar afla cei de acasă username-ul și parola de aici? Ar înțelege sau s-ar isca o furtună? Și dacă s-ar isca, oare ne-ar schimba viața în bine sau în rău? Eu cred că bărbate-miu n-ar divorța dacă ar afla că am căutat gigălăi și că m-am întâlnit cu un alt bărbat la cafea, dar nici prea bine n-ar fi. Ori ne-am face de cap împreună, ori ne-am despărți până la urmă după zeci de certuri. Naiba știe! Voi?Pana la urma de ce sa ascunzi?Intr-o relatie e bine sa comunici mai mult.Vei fi uimita cate lucruri vei descoperi.Chiar daca ai unele fantezii....poate el are mai multe si vei descoperi ca nu trebuie sa iesi cu altcineva la o cafea,ca ce ai acasa e mai bun.Cel mai bine e sa faceti lucrurile impreuna.E mai curat asa.
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Martie 4, 2017 Postat Martie 4, 2017 Pana la urma de ce sa ascunzi?Intr-o relatie e bine sa comunici mai mult.Vei fi uimita cate lucruri vei descoperi.Chiar daca ai unele fantezii....poate el are mai multe si vei descoperi ca nu trebuie sa iesi cu altcineva la o cafea,ca ce ai acasa e mai bun.Cel mai bine e sa faceti lucrurile impreuna.E mai curat asa. Oare este sotul Vanessei ? 4 2
obsedatul Reputație: -2024 Postat Martie 4, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Martie 4, 2017 Ca sa citez un clasic in viata, "Ntz!"... 1 1
no_body Reputație: 6681 Postat Martie 4, 2017 Oras:outside Oras:outside Postat Martie 4, 2017 Oare este sotul Vanessei ? O jignești.Adică are zero la reputație? Atât de impotent îl crezi? 1
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Martie 4, 2017 Postat Martie 4, 2017 Ca sa citez un clasic in viata, "Ntz!"... Bine, te cred, intodeauna ai fler! 3 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 4, 2017 spre deosebire de tine care nu ai nimic in "gusa" 10 15
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Martie 4, 2017 Postat Martie 4, 2017 spre deosebire de tine care nu ai nimic in "gusa" Bai, tu mai vorbesti mult singur pe aici ?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Martie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Martie 4, 2017 Mie-mi place dă Ana❤
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 4, 2017 si mie , ca nu imi inspira nimic atat de "nedefinita" este
obsedatul Reputație: -2024 Postat Martie 4, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Martie 4, 2017 Tot nu primiti poze!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum