Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

https://media.makeameme.org/created/esti-cam-proasta.jpg

te-am raportat, du-te cu Domnul. 

• Oras:Bucuresti
Postat

:slap2

Sa nu-mi spui ca nu te-ai speriat!  :laugh2

Las-o daca vezi ca... ce rost are? :)

E genul s-o iei cu manusi rezistente, dar pufoase... un singur gest neatent si-ti fute una peste ochi!  :laugh2

Roz, nu te bosumfla, vezi ca-ti tin apararea, nu? :)

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Parca seara se incingea tarata  :laugh2 :laugh2 :laugh2

Astazi a plecat de dimineata  :slap2 si inca nu s-a trecut la ora de iarna  :laugh2 

• Like 8
  • Minus 15
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

E genul s-o iei cu manusi rezistente, dar pufoase... un singur gest neatent si-ti fute una peste ochi!  :laugh2

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

https://secure.static.tumblr.com/a77f49c2c60ba8f7cddd82bf53e7b39a/jllopy3/rE0obsjoj/tumblr_static_filename_640_v2.gif

Postat

despre mine era vorba? nu inteleg ce spui,dar eu sunt bezmetica acu abia m-am intors de la shopping  :))

nu imi place sa fiu calcata pe codita, e si ea parte din mine da :D

• Like 1
Postat

dar eu sunt bezmetica acu abia m-am intors de la shopping   :))

si ce ne-ai cumparat ? :hmmm

Postat

si ce ne-ai cumparat ? :hmmm

am luat ceva hainute si ce se poate imprati este ciocolata si kinder bueno, asta da va pot oferi :)

• Like 1
Postat

am luat ceva hainute si ce se poate imprati este ciocolata si kinder bueno, asta da va pot oferi :)

nu-mi plac dulciurile , zac prin frigider aruncate :)

Postat

nu-mi plac dulciurile , zac prin frigider aruncate :)

eu nu pot trai fara ele, as inlocui mancarea daca as putea

• Like 1
Postat

eu nu pot trai fara ele, as inlocui mancarea daca as putea

dai in diabet  zaharat  :slap2

• Oras:Locatie
  • Oras:Locatie
Postat

Asta trebuie sa primească o lectie,si o va avea,sa il vad daca mai e Superman si in viața reală

Ce amuzanti sunt cateii astia care doar latra. Vezi ca sunt vreo doua saptamani de cand ai promis ceva pe forum, daca nu treci la fapte cat mai repede o sa-ti pierzi si stropul de credibilitate pe care-l mai ai, si toti userii o sa te considere un papagal laudaros si fricos. Capisci, justitiarule? Ar fi pacat sa trebuiasca sa-ti abandonezi si contul asta. :) La cat de des imi vizitezi profilul, as spune ca esti cam speriat. Si o intrebare: care dintre noi s-a dat SuperMan si Toto Riina la un loc cu postarea asta: https://nimfomane.com/forum/topic/76636-ale-cui-sunt-clonele-astea-doua/page-3?do=findComment&comment=2211946.

PS Tot asa cu zel i-o suge ma-ta nebunului machucambo? :)

Postat

Cica suntem mai civilizati, dar mentalitatea a ramas ca barbatul este taurul comunal, iar femeia care inseala este blamata de societate.

Daca vrea sa-i fii fidela, sa-ti ofere acelasi lucru, mai ales ca nu te vad o femeie incuiata care face sex numai in pozitia misionarului. :)

Așa zic și eu. Atâta vreme cât în pat facem ORICE, nu se pune problema de înșelat din motivul ăsta. Noi și acum, după atâția ani, ne mai întâlnim în pauza de prânz pentru una mică. Daaar, vorba fraților de aici, diversitatea e diversitate. De cele mai multe ori, motivele de a înșela sunt doar scuze slăbuțe.

Cât despre mentalitate, să fie sănătoși cei care țin cont de gura lumii. Nu m-a interesat niciodată.

• Like 4
  • Minus 4
Postat

Cum ar fi dacă ar afla cei de acasă username-ul și parola de aici? Ar înțelege sau s-ar isca o furtună? Și dacă s-ar isca, oare ne-ar schimba viața în bine sau în rău?

Nu a aflat username-ul si parola, dar a aflat de forum si la ce-mi foloseste.

Furtuna e putin spus despre prima / primele reactii, dar apoi s-a schimbat mentalitatea, iar fata de ce se intampla acum "luna de miere" a fost pistol cu apa.

Cred ca sunt norocos.

• Like 1
Postat

Nu a aflat username-ul si parola, dar a aflat de forum si la ce-mi foloseste.

Furtuna e putin spus despre prima / primele reactii, dar apoi s-a schimbat mentalitatea, iar fata de ce se intampla acum "luna de miere" a fost pistol cu apa.

Cred ca sunt norocos.

Si la mine a fost mai bine cand a aflat. De fapt noi oamenii nu apreciem de multe ori ceva decat atunci cand realizam ca il putem pierde. Cred ca asta a fost la mine. 

• Like 1
Postat

Vreți sau nu să recunoaștem, cu toții purtăm măști. Aici sau în viața reală. Mi-ar plăcea să facem un exercițiu de imaginație. Cum ar fi dacă ar afla cei de acasă username-ul și parola de aici? Ar înțelege sau s-ar isca o furtună? Și dacă s-ar isca, oare ne-ar schimba viața în bine sau în rău?

Eu cred că bărbate-miu n-ar divorța dacă ar afla că am căutat gigălăi și că m-am întâlnit cu un alt bărbat la cafea, dar nici prea bine n-ar fi. Ori ne-am face de cap împreună, ori ne-am despărți până la urmă după zeci de certuri. Naiba știe!

Voi?

Pana la urma de ce sa ascunzi?Intr-o relatie e bine sa comunici mai mult.Vei fi uimita cate lucruri vei descoperi.Chiar daca ai unele fantezii....poate el are mai multe si vei descoperi ca nu trebuie sa iesi cu altcineva la o cafea,ca ce ai acasa e mai bun.Cel mai bine e sa faceti lucrurile impreuna.E mai curat asa.

Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0
Postat

Pana la urma de ce sa ascunzi?Intr-o relatie e bine sa comunici mai mult.Vei fi uimita cate lucruri vei descoperi.Chiar daca ai unele fantezii....poate el are mai multe si vei descoperi ca nu trebuie sa iesi cu altcineva la o cafea,ca ce ai acasa e mai bun.Cel mai bine e sa faceti lucrurile impreuna.E mai curat asa.

Oare este sotul Vanessei ? :)
  • Like 4
  • Minus 2
  • Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Oare este sotul Vanessei ? :)

O jignești.

Adică are zero la reputație? 

Atât de impotent îl crezi? :laugh2

• Like 1
Vizitator ana paraschiv
Postat

Ca sa citez un clasic in viata, "Ntz!"... :D

Bine, te cred, intodeauna ai fler!
  • Like 3
  • Minus 2
Postat

spre deosebire de tine care nu ai nimic in "gusa"  :)

• Like 10
  • Minus 15
Vizitator ana paraschiv
Postat

spre deosebire de tine care nu ai nimic in "gusa"  :)

Bai, tu mai vorbesti mult singur pe aici ?
Postat

si mie , ca nu imi inspira nimic  :laugh2

atat de "nedefinita" este 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...