miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 7, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 7, 2017 Supărarea unei femei înșelate trece la fel ca a unui bărbat care a aflat că nevastă-sa suge și altă pulă. Adică niciodată. Cam ai dreptate .... e mai bine sa traiasca doar cu impresia
obsedatul Reputație: -2024 Postat Martie 7, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Martie 7, 2017 ... ... Oricât de nașpa ar arăta o femeie, tot se găsește unul s-o fută/scoată în oraș. ... Cunosc destul de multe femei frumoase (din punctul meu de vedere), sub 40 si pe care n-are cine sa le scoata. "Las' ca sunt altii la usa care asteapta sa intre!" e o expresie paguboasa. 1. Daca nu lupti pentru ceva, inseamna ca nu-l meriti.2. La umbra mandriei nu creste nimic. Nu sunt pentru trecerea cu vederea, dar nici adeptul Legii Talionului. 4 1
vanessa31 Reputație: -447 Postat Martie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 7, 2017 Cunosc destul de multe femei frumoase (din punctul meu de vedere), sub 40 si pe care n-are cine sa le scoata. "Las' ca sunt altii la usa care asteapta sa intre!" e o expresie paguboasa. 1. Daca nu lupti pentru ceva, inseamna ca nu-l meriti.2. La umbra mandriei nu creste nimic. Nu sunt pentru trecerea cu vederea, dar nici adeptul Legii Talionului. Scoate-le tu Prefer oricând mândria în detrimentul resemnării. 1 4
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Martie 7, 2017 Oras:world Oras:world Postat Martie 7, 2017 Ieșim la cafea?Nu esti tu de nasul Vanessei, mai copilareste pe aici si incearca sa te maturizezi!
obsedatul Reputație: -2024 Postat Martie 7, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Martie 7, 2017 Scoate-le tu Prefer oricând mândria în detrimentul resemnării. It's your life! 3 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 7, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 7, 2017 Cunosc destul de multe femei frumoase (din punctul meu de vedere), sub 40 si pe care n-are cine sa le scoata. "Las' ca sunt altii la usa care asteapta sa intre!" e o expresie paguboasa.Si eu ......si ele tot asteapta sa le bata cineva la usa si sa le scoata macar la o cafea 13 15
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 7, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 7, 2017 Prefer oricând mândria în detrimentul resemnării. Usor de zis , dar uneori greu de pus in practica
remus jack Reputație: 1443 Postat Martie 7, 2017 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Martie 7, 2017 cum sta treaba ?care e scoru ?ti-ai inselat din razbunare barbatul vanessa ,sau inca stai ca o duduie care o stiu personal,si te intrebi ,daca pula are alt haz la alt barbat ? sincer nu-mi pasa dar intrebarea e tampita rau iar raspunsul la intrebare este:"CUI PULA MEA II PASA ?"
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Martie 7, 2017 Oras:world Oras:world Postat Martie 7, 2017 cum sta treaba ?care e scoru ?ti-ai inselat din razbunare barbatul vanessa ,sau inca stai ca o duduie care o stiu personal,si te intrebi ,daca pula are alt haz la alt barbat ? =) sincer nu-mi pasa dar intrebarea e tampita rau iar raspunsul la intrebare este:"CUI PULA MEA II PASA ?" Urata si fara sens postarea ta!
remus jack Reputație: 1443 Postat Martie 7, 2017 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Martie 7, 2017 Urata si fara sens postarea ta!mai fac si postari de acest gen
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Martie 7, 2017 Oras:world Oras:world Postat Martie 7, 2017 mai fac si postari de acest gen Foarte urat din partea ta!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2017 Postat Martie 7, 2017 Greșești. N-am aflat, doar bănuiesc. Mi-a trecut doar având bănuieli; dacă aș fi avut confirmarea, divorțam. Nu prea ai de ce să accepți asta, dacă e s-o spun drept. Oricât de nașpa ar arăta o femeie, tot se găsește unul s-o fută/scoată în oraș. Supărarea unei femei înșelate trece la fel ca a unui bărbat care a aflat că nevastă-sa suge și altă pulă. Adică niciodată. Eu vorbeam despre cazul meu. Nu m-am adresat tie, nu se invarte totul in jurul tau , inteleg ca tu cauti atentie ceea ce este firesc si deloc condamnabil. Repet, este vorba despre situatia mea.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2017 Postat Martie 7, 2017 Usor de zis , dar uneori greu de pus in practica Cat de tembel esti! Tu asa vorbesti de obicei sau doar copiezi replicile!
albacher Reputație: 1743 Postat Martie 8, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Martie 8, 2017 Vreți sau nu să recunoaștem, cu toții purtăm măști. Aici sau în viața reală. Mi-ar plăcea să facem un exercițiu de imaginație. Cum ar fi dacă ar afla cei de acasă username-ul și parola de aici? Ar înțelege sau s-ar isca o furtună? Și dacă s-ar isca, oare ne-ar schimba viața în bine sau în rău? Eu cred că bărbate-miu n-ar divorța dacă ar afla că am căutat gigălăi și că m-am întâlnit cu un alt bărbat la cafea, dar nici prea bine n-ar fi. Ori ne-am face de cap împreună, ori ne-am despărți până la urmă după zeci de certuri. Naiba știe! Voi? Pana la acum nu a aflat, e de bine ) 3
vanessa31 Reputație: -447 Postat Martie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 8, 2017 Eu vorbeam despre cazul meu. Nu m-am adresat tie, nu se invarte totul in jurul tau , inteleg ca tu cauti atentie ceea ce este firesc si deloc condamnabil. Repet, este vorba despre situatia mea. Ok, am înțeles. Bine, dacă scrii de cazul tău, urmărind logica ta, într-un fel și tu cauți atenție, că altfel te-ai rezuma la recenzii sau poze cu păsărici. Ce scriam mai sus cred că ți se aplică și ție. Supărarea unei femei înșelate mă îndoiesc că trece vreodată. Doar tu poți pune în balanță ce pierzi și ce câștigi când atentezi la zburătoare străine.
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Martie 8, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 8, 2017 Cunosc destul de multe femei frumoase (din punctul meu de vedere), sub 40 si pe care n-are cine sa le scoata. "Las' ca sunt altii la usa care asteapta sa intre!" e o expresie paguboasa. 1. Daca nu lupti pentru ceva, inseamna ca nu-l meriti.2. La umbra mandriei nu creste nimic. Nu sunt pentru trecerea cu vederea, dar nici adeptul Legii Talionului. Mandria si vanitatea NU sunt sinonime. Probabil ca cel putin unele dintre femeile frumoase despre care vorbesti nu au pe cineva care sa le scoata tocmai din cauza vanitatii, a asteptarilor nerealiste si a convingerii (inoculate sau auto-cultivate) ca ar fi cele mai cele din lume si ca singurul demn de pretuirea lor ar fi un Fat Frumos. 2 3
obsedatul Reputație: -2024 Postat Martie 8, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Martie 8, 2017 Explica-i aceast lucru doamnei vanessa31.
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 8, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 8, 2017 Cat de tembel esti! Tu asa vorbesti de obicei sau doar copiezi replicile! Te zgaltaie dracii de ma jignesti ? Nu tin minte sa fi interactionat vreodata cu tine si sa fi recurs la genul acesta de provocari Hai du-te la colorare rapida sau fa-ti o laba si descarcate de draci , poate ti s-au urcat hormonii la cap . 11 15
albacher Reputație: 1743 Postat Martie 8, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Martie 8, 2017 La mine știe ca am cont aici,dar n-a ieșit deloc cu scântei.Faci parte din grupul norocosilor ) 3
nazgull Reputație: 59 Postat Martie 8, 2017 Oras:Be'er Shachath Oras:Be'er Shachath Postat Martie 8, 2017 Te zgaltaie dracii de ma jignesti ? Nu tin minte sa fi interactionat vreodata cu tine si sa fi recurs la genul acesta de provocari Diavolul e peste tot. Atacă unde simte slăbiciune.
obsedatul Reputație: -2024 Postat Martie 8, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Martie 8, 2017 Chiar eram curios cand o sa se manifeste si cealalta personalitate a lu' pp-loi... 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 9, 2017 Postat Martie 9, 2017 Ok, am înțeles. Bine, dacă scrii de cazul tău, urmărind logica ta, într-un fel și tu cauți atenție, că altfel te-ai rezuma la recenzii sau poze cu păsărici. Ce scriam mai sus cred că ți se aplică și ție. Supărarea unei femei înșelate mă îndoiesc că trece vreodată. Doar tu poți pune în balanță ce pierzi și ce câștigi când atentezi la zburătoare străine. Evident caut atentie, caut tandrete, caut contact piele pe piele, altceva decat ceea ce am acasa.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum