Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Supărarea unei femei înșelate trece la fel ca a unui bărbat care a aflat că nevastă-sa suge și altă pulă. Adică niciodată.

Cam ai dreptate .... e mai bine sa  traiasca  doar cu impresia :)

• Oras:Here
Postat

...

... Oricât de nașpa ar arăta o femeie, tot se găsește unul s-o fută/scoată în oraș.

...

Cunosc destul de multe femei frumoase (din punctul meu de vedere), sub 40 si pe care n-are cine sa le scoata.

"Las' ca sunt altii la usa care asteapta sa intre!" e o expresie paguboasa.

1. Daca nu lupti pentru ceva, inseamna ca nu-l meriti.

2. La umbra mandriei nu creste nimic.

Nu sunt pentru trecerea cu vederea, dar nici adeptul Legii Talionului.

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cunosc destul de multe femei frumoase (din punctul meu de vedere), sub 40 si pe care n-are cine sa le scoata.

Scoate-le tu :P

Prefer oricând mândria în detrimentul resemnării.

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Scoate-le tu :P

It's your life!

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Si eu ......si ele tot asteapta sa le bata cineva la usa si sa le scoata macar la o cafea

• Like 13
  • Minus 15
Postat

Usor de zis  , dar uneori  greu de pus in practica  :)

• Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

cum sta treaba ?

care e scoru ?

ti-ai inselat din razbunare barbatul vanessa ,sau inca stai ca o duduie care o stiu personal,si te intrebi ,daca pula are alt haz la alt barbat ? =))

sincer nu-mi pasa dar intrebarea e tampita rau iar raspunsul la intrebare este:

"CUI PULA MEA II PASA ?" 

• Oras:world
  • Oras:world
Postat

cum sta treaba ?

care e scoru ?

ti-ai inselat din razbunare barbatul vanessa ,sau inca stai ca o duduie care o stiu personal,si te intrebi ,daca pula are alt haz la alt barbat ? =)

sincer nu-mi pasa dar intrebarea e tampita rau iar raspunsul la intrebare este:

"CUI PULA MEA II PASA ?"

Urata si fara sens postarea ta!
Postat

Urata si fara sens postarea ta!

mai fac si postari de acest gen :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Greșești. N-am aflat, doar bănuiesc. Mi-a trecut doar având bănuieli; dacă aș fi avut confirmarea, divorțam. 

Nu prea ai de ce să accepți asta, dacă e s-o spun drept. Oricât de nașpa ar arăta o femeie, tot se găsește unul s-o fută/scoată în oraș.

Supărarea unei femei înșelate trece la fel ca a unui bărbat care a aflat că nevastă-sa suge și altă pulă. Adică niciodată.

Eu vorbeam despre cazul meu. Nu m-am adresat tie, nu se invarte totul in jurul tau , inteleg ca tu cauti atentie ceea ce este firesc si deloc condamnabil. Repet, este vorba despre situatia mea.:)

Vizitator
Postat

Usor de zis  , dar uneori  greu de pus in practica  :)

Cat de tembel esti! Tu asa vorbesti de obicei sau doar copiezi replicile! 

• Oras:Peste tot
Postat

Vreți sau nu să recunoaștem, cu toții purtăm măști. Aici sau în viața reală. Mi-ar plăcea să facem un exercițiu de imaginație. Cum ar fi dacă ar afla cei de acasă username-ul și parola de aici? Ar înțelege sau s-ar isca o furtună? Și dacă s-ar isca, oare ne-ar schimba viața în bine sau în rău?

Eu cred că bărbate-miu n-ar divorța dacă ar afla că am căutat gigălăi și că m-am întâlnit cu un alt bărbat la cafea, dar nici prea bine n-ar fi. Ori ne-am face de cap împreună, ori ne-am despărți până la urmă după zeci de certuri. Naiba știe!

Voi?

Pana la acum nu a aflat, e de bine :))

• Like 3
Postat

Eu vorbeam despre cazul meu. Nu m-am adresat tie, nu se invarte totul in jurul tau , inteleg ca tu cauti atentie ceea ce este firesc si deloc condamnabil. Repet, este vorba despre situatia mea. :)

Ok, am înțeles. Bine, dacă scrii de cazul tău, urmărind logica ta, într-un fel și tu cauți atenție, că altfel te-ai rezuma la recenzii sau poze cu păsărici. Ce scriam mai sus cred că ți se aplică și ție. Supărarea unei femei înșelate mă îndoiesc că trece vreodată. Doar tu poți pune în balanță ce pierzi și ce câștigi când atentezi la zburătoare străine.

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Mandria si vanitatea NU sunt sinonime. Probabil ca cel putin unele dintre femeile frumoase despre care vorbesti nu au pe cineva care sa le scoata tocmai din cauza vanitatii, a asteptarilor nerealiste si a convingerii (inoculate sau auto-cultivate) ca ar fi cele mai cele din lume si ca singurul demn de pretuirea lor ar fi un Fat Frumos.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Cat de tembel esti! Tu asa vorbesti de obicei sau doar copiezi replicile! 

Te zgaltaie dracii  de ma jignesti ? Nu tin minte sa fi interactionat  vreodata cu tine si sa fi recurs la genul acesta de provocari

Hai du-te la colorare rapida  sau fa-ti o laba si descarcate de draci , poate ti s-au urcat hormonii la cap .

• Like 11
  • Minus 15
Postat

La mine știe ca am cont aici,dar n-a ieșit deloc cu scântei.

Faci parte din grupul norocosilor :))

• Like 3
  • Oras:Be'er Shachath
  • Oras:Be'er Shachath
Postat

Te zgaltaie dracii  de ma jignesti ? Nu tin minte sa fi interactionat  vreodata cu tine si sa fi recurs la genul acesta de provocari

Diavolul e peste tot. Atacă unde simte slăbiciune.

Vizitator
Postat

Ok, am înțeles. Bine, dacă scrii de cazul tău, urmărind logica ta, într-un fel și tu cauți atenție, că altfel te-ai rezuma la recenzii sau poze cu păsărici. Ce scriam mai sus cred că ți se aplică și ție. Supărarea unei femei înșelate mă îndoiesc că trece vreodată. Doar tu poți pune în balanță ce pierzi și ce câștigi când atentezi la zburătoare străine.

Evident caut atentie, caut tandrete, caut contact piele pe piele, altceva decat ceea ce am acasa. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...