utilizator_copou Reputație: -488 Postat Iulie 7, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat Iulie 7, 2016 E doar idiot, lasă-l...acum două zile, de pe userul @baselu, vă pupa-n pulă...tipic lui, doarme CU CUrul la perete, dar cu gura deschisă...legitimaţi-l Pe bune acum, e exagerat cu atatea conturi clona. Chiar nu se poate face nimic, un proces scurt de verificare, inainte de a fi activat un cont?Nu ma deranjeaza daca cineva ma ia la rost - atata timp cat o face pe un ton cat de cat acceptabil - dar e ridicol sa nu stii cine te ia la pula si te face bou (citate din @sparrows). Nu-mi pasa daca asculta Mozart sau citeste Dostoievski ... dar sa aiba decenta sa nu se ascunda pe conturi false. 2 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 7, 2016 Pe bune acum, e exagerat cu atatea conturi clona. Chiar nu se poate face nimic, un proces scurt de verificare, inainte de a fi activat un cont?Nu ma deranjeaza daca cineva ma ia la rost - atata timp cat o face pe un ton cat de cat acceptabil - dar e ridicol sa nu stii cine te ia la pula si te face bou (citate din @sparrows). Nu-mi pasa daca asculta Mozart sau citeste Dostoievski ... dar sa aiba decenta sa nu se ascunda pe conturi false. Are active încă două conturi, cel puţin....advanced şi goldenberg Pe toate conturile are aceeaşi cotă: 0,0000...recte prostul forumului 1 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 7, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iulie 7, 2016 E belită?!?... (situația)... ) Nici macar. E doar fasaita. ( tot situatia )
moccasin Reputație: -4 Postat Iulie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2016 la cate clone am i-ar lua saptamani bune sa citeascaEsti prea optimist....te leaga, te strange cu menghina sau usa de coaie si de durere o sa ii faci tu rezumate dupa ce spus fiecare clona de-a ta. 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 7, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iulie 7, 2016 Esti prea optimist....te leaga, te strange cu menghina sau usa de coaie si de durere o sa ii faci tu rezumate dupa ce spus fiecare clona de-a ta. Asa nene, da-le idei femeilor! 1 1
sparrows Reputație: 36 Postat Iulie 7, 2016 Oras:mures Oras:mures Postat Iulie 7, 2016 E doar idiot, lasă-l...acum două zile, de pe userul @baselu, vă pupa-n pulă...tipic lui, doarme CU CUrul la perete, dar cu gura deschisă...legitimaţi-l Idiotule, tocmai ai arătat cat de bou esti, te-n gura de tigan terminat!
moccasin Reputație: -4 Postat Iulie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2016 Doar cafea In cafenea sau acasa la uni din voi? (hotel?) Imbracati casual, imbracati de gala sau dezbracati? Vino si cu detalii daca tot ai inceput sa dai din casa... (PS: fii pe pace , nu sunt sotul tau ca daca eram deja cautam grabit facaletul prin sertar....)
sparrows Reputație: 36 Postat Iulie 7, 2016 Oras:mures Oras:mures Postat Iulie 7, 2016 Pe bune acum, e exagerat cu atatea conturi clona. Chiar nu se poate face nimic, un proces scurt de verificare, inainte de a fi activat un cont?Nu ma deranjeaza daca cineva ma ia la rost - atata timp cat o face pe un ton cat de cat acceptabil - dar e ridicol sa nu stii cine te ia la pula si te face bou (citate din @sparrows). Nu-mi pasa daca asculta Mozart sau citeste Dostoievski ... dar sa aiba decenta sa nu se ascunda pe conturi false.Da-te-n pula mea de terminat, ti-ai gasit "prietenul"! Cine se aseamănă se aduna. Copoule, esti la fel de smardoi de cacat ca troleul! Sictir ma javrelor, labagiu la labagiu trage. Troleule, te-a lăsat 'fratili si cauti alte puli de supt?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 7, 2016 Idiotule, tocmai ai arătat cat de bou esti, te-n gura de tigan terminat! Lisandre69, mă piş pe tine şi-n direct şi-n reluare...clonatule...pardon, coclitule 1 2
sparrows Reputație: 36 Postat Iulie 7, 2016 Oras:mures Oras:mures Postat Iulie 7, 2016 Esti prea optimist....te leaga, te strange cu menghina sau usa de coaie si de durere o sa ii faci tu rezumate dupa ce spus fiecare clona de-a ta. Rezumand, este doar un popa dat afara pt ca nu a stiut sa curvasareasc cu cap. Acum face laba oricui ii permite
sparrows Reputație: 36 Postat Iulie 7, 2016 Oras:mures Oras:mures Postat Iulie 7, 2016 Lisandre69, mă piş pe tine şi-n direct şi-n reluare...clonatule...pardon, coclitule Bine mah, cum spui tu, muia este la tine cioara!Peseu: Nu contrazic niciodată un cretin ca tine, ii dau doar muie!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 7, 2016 Da-te-n pula mea de terminat, ti-ai gasit "prietenul"! Cine se aseamănă se aduna. Copoule, esti la fel de smardoi de cacat ca troleul! Sictir ma javrelor, labagiu la labagiu trage. Troleule, te-a lăsat 'fratili si cauti alte puli de supt? E în tabăra adversă...coclitule 1 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 7, 2016 Bine mah, cum spui tu, muia este la tine cioara! Cioară cultă şi citită, parol...porumbelule agramat 1 2
moccasin Reputație: -4 Postat Iulie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2016 Cam asa mi-i imaginez eu pe dulcea de Vanessa si virilul nostru coleg Raffaello.... Deci da, sotul Vanesei chiar nu are nici un motiv de suparare, ar fi absurd...just drinkin' a coffee)))
sparrows Reputație: 36 Postat Iulie 7, 2016 Oras:mures Oras:mures Postat Iulie 7, 2016 Cioară cultă şi citită, parol...porumbelule agramat Sa mă pis in ficatii tai! Te-am futit mereu in gura si pana una alta, tu esti ala dator, bulangiu si fără cuvânt!pizda proasta, stai in satra ta cacatule, niciodată nu ai sa reusesti sa treci peste mine in viata reala. Aici, ai întâietate, esti golanul sef! Hai sictir nesemnificativule!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 7, 2016 Peseu: Nu contrazic niciodată un cretin ca tine, ii dau doar muie! Muie-n pulă...asta tot faci de vreo trei ani, cu drag şi spor, botanistule 1 2
sparrows Reputație: 36 Postat Iulie 7, 2016 Oras:mures Oras:mures Postat Iulie 7, 2016 Cioară cultă şi citită, parol...porumbelule agramat Tu cioara culta? Sa mă pis pe cultura ta de forum si de 'goagal! Da-te-n cacat de neterminat ca deja esti bou. Altceva in afara de gainarii si de forum mai stii?
sparrows Reputație: 36 Postat Iulie 7, 2016 Oras:mures Oras:mures Postat Iulie 7, 2016 Muie-n pulă...asta tot faci de vreo trei ani, cu drag şi spor, botanistule Daaa, tu cu gura in pula mea!
moccasin Reputație: -4 Postat Iulie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2016 Sa mă pis in ficatii tai! Te-am futit mereu in gura si pana una alta, tu esti ala dator, bulangiu si fără cuvânt!pizda proasta, stai in satra ta cacatule, niciodată nu ai sa reusesti sa treci peste mine in viata reala. Aici, ai întâietate, esti golanul sef! Hai sictir nesemnificativule!Futeavarextratrestriipeamandoiincursiundevretivoidevagabonzicarevorbitiurat))))
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 7, 2016 Sa mă pis in ficatii tai! Te-am futit mereu in gura si pana una alta, tu esti ala dator, bulangiu si fără cuvânt!pizda proasta, stai in satra ta cacatule, niciodată nu ai sa reusesti sa treci peste mine in viata reala. Aici, ai întâietate, esti golanul sef! Hai sictir nesemnificativule! Câţi bani fac, eu, dimineaţaTu n-ai să faci toată viaţa Am un avort în cartier...te bagi să-i reprezinţi din oficiu? 1 2
sparrows Reputație: 36 Postat Iulie 7, 2016 Oras:mures Oras:mures Postat Iulie 7, 2016 Câţi bani fac, eu, dimineaţaTu n-ai să faci toată viaţa Am un avort în cartier...te bagi să-i reprezinţi din oficiu? Vezi ca starea vremii este naspa, trazneste! La banii tai obtinuti din coltul străzii, esti in pericol! Cersetorule, snapan si gainar!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 7, 2016 Tu cioara culta? Sa mă pis pe cultura ta de forum si de 'goagal! Da-te-n cacat de neterminat ca deja esti bou. Altceva in afara de gainarii si de forum mai stii? Am bani mulţi...mă piş pă tine =)) p.s contra cost...recte URO
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 7, 2016 Vezi ca starea vremii este naspa, trazneste! La banii tai obtinuti din coltul străzii, esti in pericol! Cersetorule, snapan si gainar! La banii mei,Poa' să ningă, poa' să plouă,Mi se rupe pula-n două... Stau în casă, beau conEacŞi femeile mă plac p.s iar te-am pişat în cur 1 2
sparrows Reputație: 36 Postat Iulie 7, 2016 Oras:mures Oras:mures Postat Iulie 7, 2016 Am bani mulţi...mă piş pă tine =)) p.s contra cost...recte URO La "banii" tai, tot dator esti jigodie! Nu de alta dar ... nu stiu ce sa ori spun! Ca te bat? Pot, dar nu o fac. Ca ma pis pe tine? Pot si o fac ... virtual si daca este cazul si real! Ca esti golan prost si idiot? Bai chiar esti bou neterminat si imatur, da-te-n cacat de bou, esti atât de neterminat încât ... da-te dracu' neterminatule, nu meriti nici un scuipat cioara borata!
the godfather Reputație: -1028 Postat Iulie 7, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iulie 7, 2016 Și când mă gândesc că tu mi l.ai prezentat pe Alexandru... )) 2 8
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum