Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:mures
Postat

Ieşi, mă, mánca-mi-ai pula de zdremţoi trădător...acu' îl pupi în pulă pe Mişkin, acu' ai vrea să ţi-o tragem noi la muie...'mi-aş pula-n rasa ta dă amnezic :(

mas=carne

Eşti rrom? =))

Lua-mi-ai masu' lu' Patrick în gură =))

Bine tigane, iar îmi sugi pula! Îmi pare rau ca nu sunt room, tu însă esti satrar de doi lei. Besi ma in pula mea de terminat ca nici tu nu mai sti ce minti. Ce-ti mai face semanatoarea, pardon ... vezi in pula mea de rapcigos cu frizeria ta cu tot
  • Oras:pretutindeni
Postat

Noi avem o intelegere, te-ai scuzat o data, eu nu ti-am mai spus nimic! Te rog, fiecare cu bancuta lui. Ok!?

S-a scuzat, Beraru', în faţa ta? :(

Să te bâţâie dracii, c-ai spus adevăru'?

p.s tebatşimăşipişpătine =))

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Ieşi, mă, mánca-mi-ai pula de zdremţoi trădător...acu' îl pupi în pulă pe Mişkin, acu' ai vrea să ţi-o tragem noi la muie...'mi-aş pula-n rasa ta dă amnezic :(

Cioara, nu ai tu pula zdreanta! Ce sa ori mănânc eu tie? Vezi mă in pula mea de zdrentaros, ma pis pe tine cand vrei tu. Cacatule, îmi este mila de tine mizerie umana

Postat

:)

alexandru dilimanu

Nu mai ai ierburi drogatule? "amicii tai spun ca dejanti-o tragi in vena sandilaule drogat
Vizitator beraru
Reputație: 0
Postat

Noi avem o intelegere, te-ai scuzat o data, eu nu ti-am mai spus nimic! Te rog, fiecare cu bancuta lui. Ok!?

Man, tu realizezi ca eu nu vorbeam cu tine in mesajul pe care l-am citat? ...Unless: tu esti winehouse_fellow?

Sunt la stadiul: "eu imi vedeam linistit de ale mele..."

Numa' bine!

PS: din foarte, foarte, foarte mult bun simt ma fac ca nu vad o anumita parte a mesajului tau; treaca de la mine.

Vizitator stau de sase
Postat

Vad ca ti-a explicat, da' n-a facut-o cum trebuia si, probabil, esti confuz. Aveai o intelegere cu el pe celalalt id, adica goldenberg. Ala care spunea sa-l lasi in pace ca e orfan de la 12 ani ( Fals) :))

PS creierul cuckoldului n-are mai mult de 3 grame, tocmai ce se jurase ca n-are treaba cu "orfanul"

• Like 1
Postat

Forţaaaaaaaa =))

Ce forta ma dominanule, asta este "prietenul" tau, pe asta îl futi in gura? Vai de steaua ta de labagiu

Postat

Bine tigane, iar îmi sugi pula! Îmi pare rau ca nu sunt room, tu însă esti satrar de doi lei. Besi ma in pula mea de terminat ca nici tu nu mai sti ce minti. Ce-ti mai face semanatoarea, pardon ... vezi in pula mea de rapcigos cu frizeria ta cu tot

Am frizerie on-line, ultima creaţie....'te-n pula mea dă inadaptat =))

• Like 1
  • Minus 2
Postat

S-a scuzat, Beraru', în faţa ta? :(

Să te bâţâie dracii, c-ai spus adevăru'?

p.s tebatşimăşipişpătine =))

Taci ma in pula mea ca esti dilau rau de tot. Da, cu beraru am o discutie in privat. Ti-am dat si muie.
Postat

Vad ca ti-a explicat, da' n-a facut-o cum trebuia si, probabil, esti confuz. Aveai o intelegere cu el pe celalalt id, adica goldenberg. Ala care spunea sa-l lasi in pace ca e orfan de la 12 ani ( Fals) :))

PS creierul cuckoldului n-are mai mult de 3 grame, tocmai ce se jurase ca n-are treaba cu "orfanul"

Încă un bulangiu? Tu cine coaiele mele esti sandilaule, te mănâncă in cur? Cauta la homalai, poate ai succes
Postat

Ce forta ma dominanule, asta este "prietenul" tau, pe asta îl futi in gura? Vai de steaua ta de labagiu

Mânca-r-ai din ce-o fute Deceneu la noapte =))

p.s să fii mândru, ce fute pula lui deceneu, tu, prostul forumului, nici măcar n-ai curaj să visezi....antisocialule :)

Postat

Am frizerie on-line, ultima creaţie....'te-n pula mea dă inadaptat =))

Noroc cu lumea virtuala ca ai si tunceva, in rest esti o basina

Vizitator stau de sase
Postat

Man, tu realizezi ca eu nu vorbeam cu tine in mesajul pe care l-am citat? ...Unless: tu esti winehouse_fellow?

Sunt la stadiul: "eu imi vedeam linistit de ale mele..."

Numa' bine!

PS: din foarte, foarte, foarte mult bun simt ma fac ca nu vad o anumita parte a mesajului tau; treaca de la mine.

Am dat quote gresit :)) Postarea 160 era pentru tine, incercam sa te luminez :))

Postat

Încă un bulangiu? Tu cine coaiele mele esti sandilaule, te mănâncă in cur? Cauta la homalai, poate ai succes

E ăla de şi-a luat bemveu la mâna a doua, nou nouţ....'ca-ne-ai pulili dă meganist invidios care eşti =))

Oarba dăpă tine, debaralistule =))

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator stau de sase
Postat

Idiotule, aveai o intelege cu Beraru pe goldenberg, adica aveai userul ala care se plangea ca i-a murit ma-sa la 12 ani. Te jurai ca n-ai legatura cu orfanul.... Esti prostul internetului si cuckold in realitate.

• Like 1
Postat

Sa mă pis in ficatii tai! Te-am futit mereu in gura

Aici pe forum, in prezenta noastra, nu s-a intamplat asta niciodata. :)))

• Minus 1
Vizitator beraru
Postat

Am dat quote gresit :)) Postarea 160 era pentru tine, incercam sa te luminez :))

WTF! :))) Scriu de winehouse_fellow si crede sparrows ca vorbesc cu el. Scriu lui Sparrows si crede stau de sase ca vorbesc cu el. Cre' ca mi s-a dilit telefonul :). ...Nu mai inteleg nimic si, atentie, n-am baut nimic :).

Vizitator beraru
Postat

Acum am inteles de ce zice stau de sase ca a citat gresit. Stai linistit, @stau de sase, am realizat ca vorbesti cu mine.

Multumesc pt. mesaj!

Postat

Noroc cu lumea virtuala ca ai si tunceva, in rest esti o basina

În rest am...bălţi, terenuri, case, bani şi....femeiiiiiiii multeeeeee :)

p.s

şi ce-i mai important, prostul pulii care-mi eşti:

am o familie prea frumoasă:

O nevastă care mă adoră ;)

Un băiat pe care-l ador şi mă adoră...necondiţionat ;)

O noră care mă iubeşte...necondiţionat ;)

O noră care-n câteva luni mă face bunic...

Plm, dă tine-mi arde mie...pişa-m-aş pă tine dă avocat dîn oficiu care eşti...atârnache =))

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator stau de sase
Postat

WTF! :))) Scriu de winehouse_fellow si crede sparrows ca vorbesc cu el. Scriu lui Sparrows si crede stau de sase ca vorbesc cu el. Cre' ca mi s-a dilit telefonul :). ...Nu mai inteleg nimic si, atentie, n-am baut nimic :).

Nu, bre, telefonul ti-e ok, am dat eu quote aiurea. ;) Am vazut ca sparrow a uitat sa-ti spuna cu ce user a facut intelegerea cu tine si am zis sa-ti aduc eu aminte.

• Like 1
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Cre' ca Balaceanca si-a deschis o sectie noua p-aci!

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

E cineva amabil sa-i transmita mesajul asta lacheului cu halba?

Supararile si agitatia nu-s bune pentru sanatate si sa-si foloseasca intr-un mod mai productiv scurtele pauze dintre o halba de bere si un pumn de Essentiale Forte. E deja pe lista de ignore si oricum nu prea ma intereseaza ce are de spus un lingau cu un caracter infect si atitudine de golanas. In orice caz, patetica prestatia lui (si) pe acest topic, doar glumite de doi bani si provocari puerile.

In cazul in care o sa-si doreasca mult de tot sa ne vedem, sa ma contacteze pe PM si, daca e suficient de convingator, orice e posibil ... concediul e aproape.

te-a facut la nervi :))

• Like 1
  • Minus 4

Vizitator
Postat

La ce oră începe meciul de la 10 ?

• Like 3
  • Minus 14

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...