Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:mures
Postat

Are active încă două conturi, cel puţin....advanced şi goldenberg ;)

Pe toate conturile are aceeaşi cotă: 0,0000...recte prostul forumului :)

Iar sugi pula sarlatane?
Postat

E ăla de şi-a luat bemveu la mâna a doua, nou nouţ....'ca-ne-ai pulili dă meganist invidios care eşti =))

Oarba dăpă tine, debaralistule =))

Va bese toba de esapament la combinele agricole bulangiilor!
Postat

Idiotule, aveai o intelege cu Beraru pe goldenberg, adica aveai userul ala care se plangea ca i-a murit ma-sa la 12 ani. Te jurai ca n-ai legatura cu orfanul.... Esti prostul internetului si cuckold in realitate.

Da, im place sa ori fut nevasta in tim ce te uiti la noi din bmw-eul la mana a coispea! Deh, vrea sa fie fututa nu vrăjită in bemveu

• Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Ce-ai cu Raffa, omule, de pui poze cu toți boșorogii? N-are nicio treabă poza pusă de tine. Sau ești dumitale și ai vrut să le arăți băieților că ești dotat? :D

Cât despre tipa de mai jos, eu am ochii deschiși la culoare și sânii mult mai mari :P Deci, nici aici n-ai nimerit-o  :rax2

Serios vorbind, oamenii chiar se pot întâlni pentru a sta pur și simplu de vorbă și atât. Viața nu-i doar despre futai.

post-179802-0-84251500-1467962954_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Serios vorbind, oamenii chiar se pot întâlni pentru a sta pur și simplu de vorbă și atât. Viața nu-i doar despre futai.

E aici l-ai nimerit! El este in poza. Dar mai avea una cand scotea limba, era mai haios acolo.

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

E aici l-ai nimerit! El este in poza. Dar mai avea una cand scotea limba, era mai haios acolo.

Nea Petre, nu mai da din casa..

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Adevărul e că forumul ăsta e exact ca o șaorma cu de toate. În general soioasă și plină de maioneză ieftină, da' mai găsești și câteva bucăți bune de carne prin ea.

practic nu-i pentru vegetarieni?

• Oras:IN RAI
  • Oras:IN RAI
Postat

Adevărul e că forumul ăsta e exact ca o șaorma cu de toate. În general soioasă și plină de maioneză ieftină, da' mai găsești și câteva bucăți bune de carne prin ea.

Bucăți bune de carne sculată??

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Maioneză simplă sau cu usturoi? :)

• Minus 8
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Maioneză simplă sau cu usturoi? :)

aia fara usturoi e un fel de pielea pulii ........ :)

• Like 1
  • Minus 15
Postat

aia fara usturoi e un fel de pielea pulii ........ :)care atârnă... :))

• Minus 8
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ce-ai cu Raffa, omule, de pui poze cu toți boșorogii? N-are nicio treabă poza pusă de tine. Sau ești dumitale și ai vrut să le arăți băieților că ești dotat? :D

Cât despre tipa de mai jos, eu am ochii deschiși la culoare și sânii mult mai mari :P Deci, nici aici n-ai nimerit-o  :rax2

Ei, am vrut doar sa imi imaginez scena....scuze ca nu am gasit modele mai asemanatoare cu realitatea))) Te cred ca a fost totul platonic, si eu am prietene cu care nu m am culcat niciodata desi ma atrag sexual. Uneori e bine sa separi prietenia adevarata de relatiile pur sexuale. Nu de alta dar risti sa pierzi prieteni/e adevati/e si e pacat. Asa ca voi aveti sansa sa ramaneti prieteni daca si Raffa se multumeste cu ceva platonic. Ii va fi cam greu dar cu ceva vointa... :no2

Inteleg deci din ce spui ca esti mai frumoasa ca cea din poza. Si o intreci si la sani.....2-o pentru Vanessa, la fel ca Franta-Germania))) :laugh2  :laugh2

• Oras:Back home
  • Oras:Back home
Postat

Mah ... ramasei in urma cu discutia p-acilisa, cine si ce sa afle ? ... nea Raffa, don Petre ... ma luminatzi bre si pa mine careva ?

Postat

Mah ... ramasei in urma cu discutia p-acilisa, cine si ce sa afle ? ... nea Raffa, don Petre ... ma luminatzi bre si pa mine careva ?

Nu-i nimic de lamurit nene. Ie amestecate toate.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

ochii văd...inima cere...s.ar fute lumea...da n.au cazare... :)))

• Minus 8
Vizitator
Reputație: 0
Postat

ochii văd...inima cere...s.ar fute lumea...da n.au cazare... :)))

E bine la iarbă verde =))

• Like 2
  • Minus 15
Reputație: 5960
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

si se facu seara....

sa man'vinge beutura nu se poate...mai am putin si gata cu norma pe azi....restu voi bea din recreatie

Postat

Am dat quote gresit :)) Postarea 160 era pentru tine, incercam sa te luminez :))

Intelegi greu si uiti repede beamweu de cacat! Hai sa ori spun ... asta este pe bune ... suferi atât de mult sa "dovedesti" ceva, încât faci orice altceva sa fii logic. Muitza, chiar esti un trol ordinar, un bulangiu care isi ocupa TOT timpul cu acest dorm, ranchiunos (ma pis pe tine, te fac la orice ora, in orice domeniu), in ret mergi la cafeaua lu mata (tu in moldoveneste bulangiule) siunfla-ti ficatii cu ura, prostie, răutate. Mai pe romaneste, vezi in pula mea, nu ma face sa fac pipi pe tine ( virtual vorbim mă golane, ce credeai?). Îmi este mila de tine sincer! De troleul???? A pus poze cu nevasta-sa aici, cine ce crede? Bai golani de mahala, va fut in gura, sunteti atât de prosti si de controlabili încât ... Cine a behait a benthhhlei, cine a avut salon nu frizerie, cine isi plimba ciroza prin titan? Boule, rumega încet, de furat, ti-a dat-o viata. Încetează sa fii bou ca... stii mai bine, ai simtit deja. Hai ca mai vorbim, pula mea este acum atât de departe încât fac eforturi dar... tot ma pish pe voi! Hai cu glume de cocalari, asta va caracterizează!

Postat

Peseu: Esti atât de confuz încât iar mă trece pisarea, habarnuai cine te fute in gura. Deci, la cat de prost esti, ne pisam in grup pi' matale! Mare bou ai ajunj drogatule!

• Oras:pretutindeni
Postat

Intelegi greu si uiti repede beamweu de cacat! Hai sa ori spun ... asta este pe bune ... suferi atât de mult sa "dovedesti" ceva, încât faci orice altceva sa fii logic. Muitza, chiar esti un trol ordinar, un bulangiu care isi ocupa TOT timpul cu acest dorm, ranchiunos (ma pis pe tine, te fac la orice ora, in orice domeniu), in ret mergi la cafeaua lu mata (tu in moldoveneste bulangiule) siunfla-ti ficatii cu ura, prostie, răutate. Mai pe romaneste, vezi in pula mea, nu ma face sa fac pipi pe tine ( virtual vorbim mă golane, ce credeai?). Îmi este mila de tine sincer! De troleul???? A pus poze cu nevasta-sa aici, cine ce crede? Bai golani de mahala, va fut in gura, sunteti atât de prosti si de controlabili încât ... Cine a behait a benthhhlei, cine a avut salon nu frizerie, cine isi plimba ciroza prin titan? Boule, rumega încet, de furat, ti-a dat-o viata. Încetează sa fii bou ca... stii mai bine, ai simtit deja. Hai ca mai vorbim, pula mea este acum atât de departe încât fac eforturi dar... tot ma pish pe voi! Hai cu glume de cocalari, asta va caracterizează!

Oarba după tine =))

post-104506-0-36172100-1468256959_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Peseu: Esti atât de confuz încât iar mă trece pisarea, habarnuai cine te fute in gura. Deci, la cat de prost esti, ne pisam in grup pi' matale! Mare bou ai ajunj drogatule!

post-104506-0-40012200-1468257011_thumb.jpg

În total, două =))

post-104506-0-85087400-1468257075_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...