Sari la conținut

blonda matură (milf 40 de ani )

Postări Recomandate

• Oras:Alba Iulia Romania
  • Disponibila
  • Oras:Alba Iulia Romania
  • Disponibila

Sunt curios de ce albaiulienii nu scriu nimic despre aceasta doamna pe care am vizitat-o zilele trecute. Este milf`ul pe care mi-l doream de multa vreme, are 40 de ani, cu o silueta de invidiat , inalta si care face de toate ( anal, Finalizare orala, corporala, French kiss, g.f de nota 10 )

Aspect : un milf numa buna de futut la 40 de ani, blonda cu ochii albastri, inalta de 1.70 cu craci buni de pus pe umeri si un cur care nu-si arata  varsta.

Sani moi, faini, mie  mi-au placut. Genul de profesoara cu care ai avut fantezii in liceu si in care n-ai reusit sa ti-o bagi.

Igiena impecabila, baie curata, toate in regula.

Tarif  100 tragerea, 200 lei ora.

Oral Neprotejat : Deoarece accepta finalizarea in gurita, am optat pentru o ora cu doua finalizari.. Am rugat-o frumos sa stea in genunchi si sa mi-o suga la marginea patului . Femeia stie sa faca oral, incepe sa mareasca ritmul exact cand trebuie si nu iti da impresia ca se grabeste . Cand am simtit ca-mi vine a  inceput s-o suga mai adanc pana m-a terminat. Cel mai bun oral pe care l-am primit vreodata. Super senzatie, imi tremurau picioarele , fratilor. Am stat la o tigara si am inceput nr 2 dupa circa 5 minute, rugand-o sa mi-mi faca un oral scurt pt inviorare. S-a conformat imediat si s-a pus in genunchi la treaba. ce milf adevarat!

Normal protejat : sta cum vrei, are initiativa, e destul de stramta intrarea, am inceput cu capra si am terminat in umeri craci in balonas  intr-un final glorios. Dusat, imbracat si plecat. Satisfacut 100%

Timp petrecut : 50 minute

Are si o colega din Ramnicu Valcea pe care am vazut-o si care cica are 28 de ani, e inalta si bruneta  cu cracii lungi, slim, buna rau , frumusica la fata cu anunt pe publi24. mi se ridica pula numa cand ma gadesc la ea. Sigur o sa marchez si la ea curand.

in ce zona sta 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...