Vizitator lililili Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2021 Partajează Postat Aprilie 30, 2021 Imi cer scuze martinhoratiu daca sa intamplat asta Mii de scuze,De multe ori clientii nu precizează cat vor sa stea Scuze inca o data Link spre comentariu
putatare Reputație: 41 Postat Aprilie 30, 2021 Partajează Postat Aprilie 30, 2021 1 oră în urmă, lililili a spus: Imi cer scuze martinhoratiu daca sa intamplat asta Mii de scuze,De multe ori clientii nu precizează cat vor sa stea Scuze inca o data Daca omul avea programare, clientul anterior trebuie sa îl ți doar o jumătate de ora, sau cat era până venea următorul client programat, nu ? Doar că... Baniiiiiiii.... Faceți urât când nu se prezintă un client, dar la fel faceți și voi. Link spre comentariu
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2021 Partajează Postat Aprilie 30, 2021 Mi am cerut scuze ok Eu nu cred ca am făcut urât sau am comentat când nu vine un client la programare Niciodată n am făcut afirmații Link spre comentariu
bogdanm85 Reputație: 67 Postat Aprilie 30, 2021 Oras:Alba Oras:Alba Partajează Postat Aprilie 30, 2021 Sarbatori fericite lili sper sa ne revedem curand servici ireprosabile amabilitate cumunicativa si implicare maxima in ceea ce face deci jos palaria o zi superba sa ai lili te pup Link spre comentariu
mark81 Reputație: 7 Postat Aprilie 30, 2021 Oras:Alba iulia Oras:Alba iulia Partajează Postat Aprilie 30, 2021 Am fost si eu eu la doamna lili, dupa multa vreme(eu mai fiind la ea în trecut ) ,ce pot spune a fost ca o întâlnire intre vechi prieteni.Iar faza cu clientul a prelungit o inteleg perfect..eu as prelungii zilnic sederea daca as putea .Ca si recenzie ce pot spune(eu fiind pt ceva anume) decat ca nu se uita pe ceas are un fel de a fii ca nu ai mai pleca de la ea iar in rest : apartament curat super ok baia la fel Sercicii din punctul meu de vedere 10+++ Halat 100 Timp petrecut, mai mult decat acele 30 min alocate Multumesc Lili pentru tot 1 Link spre comentariu
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2021 Partajează Postat Aprilie 30, 2021 La fel iti doresc bogdanm85 si multumesc ptr parerea ta despre mine si ptr fiecare vizită. Mark81 m am bucurat sa te revăd esti un băiat super si multumesc la rândul meu ptr recenzie Mai greșesc si eu câte odată nu sunt perfectă,din greșeli avem de invatat,Dacă sunt criticată nu ma supăr doar ca daca ar fi fost vorba de bani asa cum a spus putatare,Mi as fi pus si eu vreo 5 anunturi si il repostam tot de atâtea ori . Va pwp si PASTE FERICIT TUTUROR Link spre comentariu
Man47 Reputație: 16 Postat Aprilie 30, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Aprilie 30, 2021 Duminica, lucrezi??? Te găsesc în alba? Link spre comentariu
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2021 Partajează Postat Aprilie 30, 2021 Bună Man47 Sunt si duminică până la ora 18 Programări pe whapps Link spre comentariu
Man47 Reputație: 16 Postat Mai 1, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Mai 1, 2021 Ms. 😋 Link spre comentariu
crocodilul dvd Reputație: 1062 Postat Mai 3, 2021 Oras:Timisoara, Alba Iulia Oras:Timisoara, Alba Iulia Partajează Postat Mai 3, 2021 De cand începi lucru? Link spre comentariu
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat Mai 5, 2021 Partajează Postat Mai 5, 2021 INDISPONIBILA azi Link spre comentariu
crocodilul dvd Reputație: 1062 Postat Mai 6, 2021 Oras:Timisoara, Alba Iulia Oras:Timisoara, Alba Iulia Partajează Postat Mai 6, 2021 Lili fără supărare da nu mai înțelegem nimic. Săptămâna asta am tot încercat sa dau de tine....telefoane, SMS-uri....bah nimic nici măcar un răspuns. La ce mai ți telefonul deschis dacă nu răspunzi la el? Ești cumva pe circuit închis și noi nu știm? Nu mai ai un program ca și înainte? A început să se ajungă foarte greu la tine....nah probabil ai o droaie de clienți și atunci se explica faptul. Oricum pentru mine ești numărul 1 pe Alba.... iar dacă se mai aliniază planetele poate ne mai și vedem. Pup Link spre comentariu
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat Mai 6, 2021 Partajează Postat Mai 6, 2021 Buna Poate că na fost sa ne sincronizam și n am lucrat ieri dar in rest am fost activă. Nu am lucrat cu circuit închis dar când sunt programări ce sa fac le onorez nu?Nu pot răspunde la toate sms si tlf. Hai te pwp o zi faină 👌😘 Link spre comentariu
Vizitator didu_tzu Reputație: 0 Postat Mai 6, 2021 Partajează Postat Mai 6, 2021 Te pup cea mai cea, doamna dintre doamne. 😚🤗 Link spre comentariu
bossul1990 Reputație: 20 Postat Mai 8, 2021 Partajează Postat Mai 8, 2021 Astazi lucrezi lili Link spre comentariu
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat Mai 8, 2021 Partajează Postat Mai 8, 2021 😘Bună Da lucrez sunt disponibilă până la ora 20 Link spre comentariu
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat Mai 9, 2021 Partajează Postat Mai 9, 2021 Buna seara Mâine voi fi disponibilă de la ora 13 până la ora 20 Link spre comentariu
micutul43 Reputație: -52 Postat Mai 9, 2021 Oras:alba Oras:alba Partajează Postat Mai 9, 2021 Acum 2 ore, lililili a spus: Buna seara Mâine voi fi disponibilă de la ora 13 până la ora 20 Pana la ora 19.....😁 1 2 Link spre comentariu
Poly24 Reputație: 286 Postat Mai 13, 2021 Oras:Alba Oras:Alba Partajează Postat Mai 13, 2021 La 10.05.2021 la 0:06, micutul43 a spus: Pana la ora 19.....😁 Lili este o doamnă care stie sa isi organizeze programul plus ca servici le da clasa la multe altele care se cred zeițe... Cred ca am vizitat o de vreo 5 ori si totul a fost la superlativ. De fiecare dată am fost primit excelent iar de servici nici nu mai vorbesc, extraordinare!!! Nu te grăbește este atenta la toate cerintele tale in limita bunului simț. Săptămână asta doresc sa te vizitez spre sa reusesc .. abia astept sa ne revedem 😁🤗 Link spre comentariu
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat Mai 13, 2021 Partajează Postat Mai 13, 2021 Te aștept cu drag😘 Link spre comentariu
crocodilul dvd Reputație: 1062 Postat Mai 14, 2021 Oras:Timisoara, Alba Iulia Oras:Timisoara, Alba Iulia Partajează Postat Mai 14, 2021 A început sa se ajungă din ce în ce mai greu la Lili. Eu încerc cam de o săptămână și nu am reușit. Am trimis și SMS... nimic. Poate sunt pe vreo lista din greșeală.... 1 Link spre comentariu
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat Mai 14, 2021 Partajează Postat Mai 14, 2021 Serios? Scrie mi te rog frumos pe whapps Dacă poti bineinteles Nu stiu ce vrei tu sa demonstrezi dar totusi scrie mi Link spre comentariu
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat Mai 14, 2021 Partajează Postat Mai 14, 2021 I Ma gandesc si cred ca voi oferi servicii i n alt oras Nu ne convine ceva scriem pe forum Nu răspunde la tlf scriem pe forum Sa ma critici dragule când vei veni la mine și nu ma comport cum trebuie Atunci când eu nu o sa mi fac treaba cum trebuie,Cand in 10 min te dau afara pe usa si nu am un comportament ok In toti anii ăștia am incercat sa fiu pe placul tuturor.Am fost criticată de multe ori pe nedrept dar am trecut peste. Sunt o femeie care am lăsat de multe ori de la mine anumite chestii doar sa fie bn De mâine inainte voi fi aici doar ptr acele persoane care m au apreciat si ptr ceea ce fac si ptr felul meu si in primul rand ptr respectul lor față de mine. O seara frumoasa tuturor Link spre comentariu
bogdanm85 Reputație: 67 Postat Mai 14, 2021 Oras:Alba Oras:Alba Partajează Postat Mai 14, 2021 Crocodilule poate nu te sincronizezi mie lili mereu mi a raspuns la mesaje iar lili e de top pentru alba iulia la servici si calitate cel mai bine e sa ii scri pe wasap camd are timp si e libera iti raspunde cu siguranta lili nu mai baga in seama tot ce se zice pentru mine esti nr 1 sper sa ne revedem curand 2 Link spre comentariu
crococ Reputație: 13 Postat Mai 15, 2021 Partajează Postat Mai 15, 2021 Te aștept la sibiu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum