Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2016 Postat Iulie 11, 2016 Buna iubitule!! Vrei sa petreci momente pline de extaz in compania unei domnisoare dragute, blonda cu fundulet bombat si jucaus cum iti place tie?? Te astept la locatia mea ca sa ne facem de cap!! Locatie si servicii de cea mai buna calitate, discretie, igiena si seriozitate maxima!! Nu raspund la sms si numar privat 5 3
action Reputație: 152 Postat Iulie 11, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iulie 11, 2016 Am pus si eu ochii pe asta mica. Sper sa fie pozele reale.
sandoqan Reputație: 711 Postat Iulie 11, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 11, 2016 Ochii am pus toti pe ea, sa vedem cine pune pula!Locatie Tomis plus, mai are 2 colege!Program pana pe la 22.00, oral ,normal , bla ,bla ,bla! 1
action Reputație: 152 Postat Iulie 11, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iulie 11, 2016 Tarif? Suna tot timpul ocupat, care plm o tii atat de vorba? 2 5
action Reputație: 152 Postat Iulie 11, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iulie 11, 2016 M-as fi dus eu azi la ea dar are probleme cu telefonul, a sunat ocupat doar. 1 5
action Reputație: 152 Postat Iulie 15, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iulie 15, 2016 100/200, la geamie, cica sunt pozele ei :/
action Reputație: 152 Postat Iulie 16, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iulie 16, 2016 Am fost eu la ea. Mi-a placut. Oral foarte bun facut, fara maini, am schimbat vreo 2 pozitii, stramta, placut, geme. Are niste sani superbi, micuti. Mai are si 2 colege, nu le-am vazut. 100 lei un numar. 5 5
sorinu Reputație: 3230 Postat Iulie 16, 2016 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Iulie 16, 2016 Am fost eu la ea. Mi-a placut. Oral foarte bun facut, fara maini, am schimbat vreo 2 pozitii, stramta, placut, geme. Are niste sani superbi, micuti. Mai are si 2 colege, nu le-am vazut. 100 lei un numar. ei draci...ea e blondina din ultima poza ?
action Reputație: 152 Postat Iulie 16, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iulie 16, 2016 Bai dupa sani ea este, dar cred ca e mai veche poza.
Vizitator proxenet Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2016 Postat Iulie 16, 2016 mai veche? pai mai nene ce naiba ai futut vo baba acum sau ce?fata nu are inca voie sa fie pe treaba da e unii care tre sa manance si gura lor ceva vara asta daca intelegi ceam vrut sa ma refer
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2016 Postat Iulie 19, 2016 Hai @action ca sta in zona cu tine 3 3
iulian1997 Reputație: 158 Postat Iulie 23, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 23, 2016 1
action Reputație: 152 Postat Iulie 24, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iulie 24, 2016 Hai @action ca sta in zona cu tine Ce hai ca i-am facut mini recenzie? si pe suceava nu e in zona la mine. Ultimele poze sunt mai aproape de realitate.
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2016 Postat Iulie 24, 2016 Ce hai ca i-am facut mini recenzie? si pe suceava nu e in zona la mine. Ultimele poze sunt mai aproape de realitate.care e asta? unde e mini recenzia ca m-am pierdut pe topice?
action Reputație: 152 Postat Iulie 24, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iulie 24, 2016 8 postari mai sus locatia pe suceava la geamie, nu stiu daca am scris. 1 5
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 26, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 26, 2016 Mda...fatuca ie can vorba moldovianului....fainoshag ! ))) 4
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2016 Postat Iulie 27, 2016 este colega cu O Bruneta Nebunatica : http://nimfomane.com/forum/topic/72768-o-bruneta-nebunatica-si-sexy-0731523681/?p=2087955 1 3
jimmyfallon Reputație: 21 Postat August 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 8, 2016 I-am facut o vizita domnisoarei, iar eu, cel putin, cred ca imi voi face abonament. Telefon: 0731 522 637Locatie in apropiere de Rustic, impartita cu o colega.Am sunat, am intrebat daca pot veni in 10-20 de minute, iar de cand am parcat si pana in apartament nu cred ca am facut 5 minute (traiasca liftul).Dupa dus, am achitat 200 ron pentru o ora. Ceasul bate de la ultimul apel. Aspect: e o pustoaica de 19 ani, nici slaba, nici pufoasa, cu un zambet si niste ochi superbi (si am prins-o nemachiata)Oral: nimic spectaculos, fara atentie zonelor adiacente, tente de deep, fara maini.Normal: Am schimbat cateva pozitii si ne-am admirat reciproc in oglinda. Gemete si contre usoare, placute. GFE: Glume, tachinari, complimente, ospitalitate.Finalizare: in prezervativ. Personal m-am simtit foarte bine, voi reveni cu prima ocazie.Daca mi-a scapat ceva, sau daca nu va convine ca nu am folosit prea multe verbe mai sus, dau vina pe ora tarzie la care scriu toate astea. 6
jimmyfallon Reputație: 21 Postat August 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2016 Adaug un detaliu, care nu m-a deranjat dar pe altii i-ar putea deranja, raspunde la telefon in timpul actiunii. In cazul meu a apucat sa raspunda la un apel cand schimbam pozitia, la al doilea am inceput sa pompez mai tare si a respins.
sandoqan Reputație: 711 Postat August 10, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 10, 2016 Adaug un detaliu, care nu m-a deranjat dar pe altii i-ar putea deranja, raspunde la telefon in timpul actiunii. In cazul meu a apucat sa raspunda la un apel cand schimbam pozitia, la al doilea am inceput sa pompez mai tare si a respins.Da, deci GFE maxim!Daca ma masturbez cu stanga cred ca pot sa raspund la telefon cu dreapta!Daca ma apropi de orgasm cred ca dau respins.Clar e de facut abonament. 2
cod06ro Reputație: 7143 Postat August 10, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 10, 2016 Adaug un detaliu, care nu m-a deranjat dar pe altii i-ar putea deranja, raspunde la telefon in timpul actiunii. In cazul meu a apucat sa raspunda la un apel cand schimbam pozitia, la al doilea am inceput sa pompez mai tare si a respins.la asa oferte sa faci abonament....hmmm oare daca iti facea oral raspundea la telefon? 1
ronaldobrazil Reputație: 87 Postat August 10, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 10, 2016 la asa oferte sa faci abonament....hmmm oare daca iti facea oral raspundea la telefon?Cand scuipa doar,ca nu putea sa raspunda cu gura plina... "phuuu aloo,da,e valabil...phuuu" )))) 1
kritiquews Reputație: 167 Postat August 10, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat August 10, 2016 e smecher ma sa raspunda la telefon, mai ales daca suge pula cu multe bale, si intre timp mai incearca sa dea atentie si celui caruia ii vorbeste ) ma excita maxim, imi arata ca e tarfa in adevaratul sens al cuvantului )) 2 2
jimmyfallon Reputație: 21 Postat August 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2016 Dupa cum spuneam, pe mine nu m-a deranjat. Apelul a fost preluat undeva pe la jumatatea orei, si tinand cont ca n-am iesit din dormitorul ala cat am stat acolo, plus felul in care mi s-a bagat sub piele pana in acel moment, m-au facut sa trec cu vederea. Al doilea apel venise catre finalul orei. Cat despre "GFE maxim", tocmai de asta nu dau note. Dar da, daca raspundea la telefon in timpul oralului, m-as fi suparat. Ar fi pierdut mai mult de 2 clienti. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum