Sari la conținut

Este Ramonika bombonica?

Postări Recomandate

Vizitator vali2cta
Reputație: 0
Postat

am dat si eu 400 azi!!! Da nu pe Bombonica si nici pe Roxana.......

Mi-am luat un furtun de la dedeman sa ud gazonu 25 m x 2 buc x 200 lei (ba chiar 210 lei/ buc)

Da nici daca nu imi trebuia furtun nu dadeam banii la una din fetele astea!

Ele nu ar trebui sa ceara mai mult de 25 m de furtun pe ora, altele nici macara furtun de la dedeman, poate din ala de la gorbaciov sau china mall

• Like 9
Vizitator cenzurat
Postat

am dat si eu 400 azi!!! Da nu pe Bombonica si nici pe Roxana.......

Mi-am luat un furtun de la dedeman sa ud gazonu 25 m x 2 buc x 200 lei (ba chiar 210 lei/ buc)

Da nici daca nu imi trebuia furtun nu dadeam banii la una din fetele astea!

Ele nu ar trebui sa ceara mai mult de 25 m de furtun pe ora, altele nici macara furtun de la dedeman, poate din ala de la gorbaciov sau china mall

ai ceva curte de ai nevoie de asa mult furtun :)

http://www.daileymaintenance.com/wp-content/uploads/2012/04/mow-big-yard.jpg

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator vali2cta
Postat
ai ceva curte de ai nevoie de asa mult furtun :)]

N-am curtea asa mare, am luat mai mult numai asa de-al dracu ca sa nu le dau la fete banii.

• Like 5
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
Postat
ai ceva curte de ai nevoie de asa mult furtun :)]

N-am curtea asa mare, am luat mai mult numai asa de-al dracu ca sa nu le dau la fete banii.

Răutăciosule ! :) :) :)

Vizitator vali2cta
Postat

ame="vali2cta" post="2065920" timestamp="1468419517"]

Răutăciosule ! :) :) :)

Sti ca nu mint :), noi ne-am si intalnit involuntar intr-un magazin, eu am dat peste tine (sau mai bine zis era sa calc pe tine) si tu ti-ai cerut scuze :)))). Nu te-am recunoscut pe moment, mi-am revenit in scurt timp.

Imi cer scuze eu acum!

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Auzi Vali...da ku furtunu ala nou poti sai uzi titili lu Roxana...ka sor diezumfalt silicoanili si poati li unfli la lok !

:)

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator vali2cta
Postat

Auzi Vali...da ku furtunu ala nou poti sai uzi titili lu Roxana...ka sor diezumfalt silicoanili si poati li unfli la lok !

:)

Nu stiu ce sa cred ca furtunu' asta e din "plastic" si mi-e teama sa nu se confunde cu altceva.

Mai bine si mai simplu, pentru a nu crea confuzii, cu cel din dotare. Nu este asa de lung da nu cred sa fie o problema.

• Like 1
Postat

Da Ramonika nu are topicul ei deschis?a mai fost cineva la ea in ultima vreme,sa ne explice ce s-a imbunatatit la serviciile ei ..de a ajuns la tariful acesta de 450 / h!totusi de la 100/200 sa ajungi la 450,inseamna ca te-ai imbunatatit,ti-ai mai pus 2 tzatze,ti-ai facut gauri in plus...etc!

• Like 3
Postat

Da Ramonika nu are topicul ei deschis?a mai fost cineva la ea in ultima vreme,sa ne explice ce s-a imbunatatit la serviciile ei ..de a ajuns la tariful acesta de 450 / h!totusi de la 100/200 sa ajungi la 450,inseamna ca te-ai imbunatatit,ti-ai mai pus 2 tzatze,ti-ai facut gauri in plus...etc!

Vine vara,bine-mi pare,pot sa fac tariful mare ;)

• Like 1
Vizitator proxenet
Postat

Dar nu scrie DOAR deplasari...

ai dreptate. mie la tel mi-a spus doar deplasari. cred ca e suparata pe mine si mi-a dat cu flit

poti sa o suni tu si pe tine sigur te primeste insa nu mai presteaza 100 cu 200 ci 450

scump pentru o aschimodie ca ea

• Like 4

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Aha! Merci de clarificari!

Stiu pretul, si nu intentionez sa o caut! Nu e vorba de aschimodie, nicio fata, cel putin din ce e pe piata cunoscuta, nu merita mai mult de 250 ora. Multe abia merita 150!

• Like 4
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...