Sari la conținut

Alis 0764324432 / 0729749723

Vizitator vali2cta

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Crezi ka ma diranjeaza la floci parerea ta ? Kear crezi ka contiaza ? Io contu asta l-am facut ku primu scop sa jicniesc idioti. Restu...cie contiaza, ka informatie, etc...vb pi privat.

Io nu stau la taclali ku retarzi...cai perdere di timp. Doar iau la sto ! Si credima...is di citiva mii di ori moi convingatoari ka tini ! ;)

• Like 1
  • Minus 7
  • Oras:Undeva
Postat

Crezi ka ma diranjeaza la floci parerea ta ? Kear crezi ka contiaza ? Io contu asta l-am facut ku primu scop sa jicniesc idioti. Restu...cie contiaza, ka informatie, etc...vb pi privat.

Io nu stau la taclali ku retarzi...cai perdere di timp. Doar iau la sto ! Si credima...is di citiva mii di ori moi convingatoari ka tini ! ;)

Du te dreq de javra batrana ce esti! Retardu dreq! N avem noroc sa dea RATC peste tine intr o zi.

Postat

Nai...ka nu mierg nisi ku RATC...si nisi pi jos. Asa ka...ghinion ! Da tu poti sa speri...ka sti kum ie ku sper mata...pi barba ta ! :))))))

Postat

Nai...ka nu mierg nisi ku RATC...si nisi pi jos. Asa ka...ghinion ! Da tu poti sa speri...ka sti kum ie ku sper mata...pi barba ta ! :))))))

Pai zbori, du te dreq de cioara ordinara si infecta.

Postat

Analfabietule...iti doriesti asta...visiezi asta...dar ti trezestie realitatia ku 2 palme zdravene: iesti doar un dobitok...vrei...da nu poti ! ;)

Postat

Analfabietule...iti doriesti asta...visiezi asta...dar ti trezestie realitatia ku 2 palme zdravene: iesti doar un dobitok...vrei...da nu poti ! ;)

Iti bag pl in ma ta aia care te a cacat si n tot neamu tau de ciori infecte.

Postat

Moi si plagiezi ! Dai normal...ka doar iesti prostanac rau si nai orijinalitati !

Auzi...si di la 1 la 10...cam cit ti sie ridika scirba in git cind moi viezi civa postat di mini ? :)

Postat

Cine rasa ma tii te a bagat in seama pe tine mai, multimea vida?

Auzi bai laba tristă, de ce nu ai coaie să discuți fără a aduce în discuție membri de familie. Și apropo de mulțimea vida.. habar nu ai ce este. Și știi de ce? Pentru că are dreptate amelica...esti dobitoc și prost. Dar aceste "calitati" ale tale pot fi trecute cu vederea, deoarece nu ai nicio vina te-ai născut cu eke. Alta este problema ta. Esti un frustrat. Pur și simplu!

• Like 1
Postat

Auzi bai laba tristă, de ce nu ai coaie să discuți fără a aduce în discuție membri de familie. Și apropo de mulțimea vida.. habar nu ai ce este. Și știi de ce? Pentru că are dreptate amelica...esti dobitoc și prost. Dar aceste "calitati" ale tale pot fi trecute cu vederea, deoarece nu ai nicio vina te-ai născut cu eke. Alta este problema ta. Esti un frustrat. Pur și simplu!

Soricel de biblioteca..pai familia ta e de vina pentru ca ai luat tu nastere, specimen cu dioptrii obsedat de falus..Muriti ar ma ta in frunte cu Amelica careia ii dai limbutze, ca altceva nu esti in stare sa faci.

Postat

Ai uitat si analfabiet ! A fi sau a fii...that is the question !!! :)))))))))))))))))

Beli mi ai toata pula de zdreanta ca am la scoala comparabila cu pulile care au intrat in curu ala al tau de epava batrana. Baga si ar moartea nasu in viata ta.

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Beli mi ai toata pula de zdreanta ca am la scoala comparabila cu pulile care au intrat in curu ala al tau de epava batrana. Baga si ar moartea nasu in viata ta.

"Domnul" Valentin..... scuze, am gresit introducerea.... daca aveti atata scoala, pe cat afirmati, se pare ca la orele de educatie civica, erati comerciant de turbo in curtea scolii, iar inteligenta superioara etalata aici, ne face perfect constienti de existenta primatelor ( rasa o las la alegerea dvs ) in mediul urban. Cred ca sunt in asentimentul multor utilizatori , cand va intreb : Cand ne parasiti ???

• Like 1
Postat

:)))))

Da ci avieti mah ku iel ?

Pi mini ma amuza cit isi strofoaca bibilica sa injurie. Ma satisfsi maxim sa vaz inviersunaria lui. Poi va dati siama cit spumiega di fiicari data ?

Dak il goniti...no sa moi sufiere...asa ka spunietii ka mama natura o fost crunta ku iel...si astieptati o leaka sasi produka iefectelie !!!

:)))))

Postat

Dobitokule...avind in videre ca au intrat zero pule...comparabil...fix atita scoala ai si tu ! Analfabetulie cari nu sti sa conjugi vierbu "a fi" !!!

:)

Postat

"Domnul" Valentin..... scuze, am gresit introducerea.... daca aveti atata scoala, pe cat afirmati, se pare ca la orele de educatie civica, erati comerciant de turbo in curtea scolii, iar inteligenta superioara etalata aici, ne face perfect constienti de existenta primatelor ( rasa o las la alegerea dvs ) in mediul urban. Cred ca sunt in asentimentul multor utilizatori , cand va intreb : Cand ne parasiti ???

Cand o sa mi o suga ma ta cu stil si clasa.

Postat

Dobitokule...avind in videre ca au intrat zero pule...comparabil...fix atita scoala ai si tu ! Analfabetulie cari nu sti sa conjugi vierbu "a fi" !!!

:)

Au intrat sigur ca esti un babalac partzar.

Postat

Io fak pariu pi si vriei tu ka pi tini ti doari sa debitiezi atita prostii...saraku dobitok !!!

:))))))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...