Sari la conținut

Alis 0764324432 / 0729749723

Vizitator vali2cta

Postări Recomandate

• Oras:Constanta

Vad ca aici toata lumea o lauda. Mie insa mi se pare neserioasa. Am vorbit cu ea la telefon ajung in fata blocului si dupa imi zice ca nu mai poate sa ma primeasca ??? Putea sa zica de la inceput. Deci din partea mea are un mare minus

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia

probabil ca te a vazut si nu-i ai fost pe plac, este dreptul ei sa te trimeata de unde ai venit!

Vad ca aici toata lumea o lauda. Mie insa mi se pare neserioasa. Am vorbit cu ea la telefon ajung in fata blocului si dupa imi zice ca nu mai poate sa ma primeasca ??? Putea sa zica de la inceput. Deci din partea mea are un mare minus

• Like 1
Link spre comentariu

Pai detaliaza ca vad ca ai postat aseara, cand s-a intamplat...cum a decurs intamplarea !!

• Like 2
Link spre comentariu

hei buna , Duminica nu am muncit și dacă a fost in alta zi posibil sa ne cunoaștem și de aia nu te primesc pup o zi buna :*
  • Like 2
Link spre comentariu

hei buna , Duminica nu am muncit și dacă a fost in alta zi posibil sa ne cunoaștem și de aia nu te primesc pup o zi buna :*

A fost acuma cateva zile nu era duminica. Si nu ne cunoastem ca am mai fost pe la tien dar acum mai bine de un an si ceva poate chiar doi. Am ajuns aproape de usa si dupa ai zis ca nu ma primesti ,ciudat oricum.

• Like 2
Link spre comentariu

A fost acuma cateva zile nu era duminica. Si nu ne cunoastem ca am mai fost pe la tien dar acum mai bine de un an si ceva poate chiar doi. Am ajuns aproape de usa si dupa ai zis ca nu ma primesti ,ciudat oricum.

posibil nu te mai primesc :*
  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...