Sari la conținut

Alis 0764324432 / 0729749723

Vizitator vali2cta

Postări Recomandate

• Oras:constanta
  • Oras:constanta

Scurt si la obiect. Fata stie ce face, stie sa tina o conversatie si e dispusă la orice sugestie.

Apartament: 9, e ce trebuie

Aspect: 8, nu arata fenomenal dar e ok

Oral: 10, nu am cuvinte, a fost perfect

Normal + anal: cam larguta asa pentru mine :), dar stie ce face si compensează

Pret 100/200

• Like 4
Link spre comentariu

posibil nu te mai primesc :*

hmm...asta ar explica lipsa de raspuns la mesaje. Ne-am vazut pe vara de cateva ori. Mi s-a parut ca esti o tipa foarte deschisa si mi-au placut si serviciile tale.... Dupa cateva intalniri , brusc nu ai mai raspuns la nici un mesaj , si am ramas intrebandu-ma ce s-a intamplat. Nu ma intelege gresit , realizez ca nu mereu exista chimie , sau pur si simplu nu placi pe cineneva cum arata. Si asta e cu totul si cu totul ok. E de inteles....nu poti sa fi pe placul tuturor , si nu toata lumea o sa fie pe gustul tau.

Dar ar fi super daca ai spune clientului respectiv ca nu-l mai primesti  , ca sa nu mai piarda timpul incercand sa dea de tine.   In rest....nu stiu ce sa zic....cam asta ar fi cea mai mare critica la adresa domnisoarei. In rest , servicii de calitate. Pacat de cum a evoluat situatia presupun...

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Scurt si la obiect. Fata stie ce face, stie sa tina o conversatie si e dispusă la orice sugestie.

Apartament: 9, e ce trebuie

Aspect: 8, nu arata fenomenal dar e ok

Oral: 10, nu am cuvinte, a fost perfect

Normal + anal: cam larguta asa pentru mine :), dar stie ce face si compensează

Pret 100/200

mulțumesc de vizita și te mai aștept cu drag 😘
  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator futac_cta
Reputație: 0

buna seara la toata lumea...

dat fiind faptul ca este printre cele mai laudate fete de pe forum, mi-am propus astazi, pentru prima data sa vizitez o fata de la top... si bine am facut...

am stabilit prin sms detaliile legate de timp... ca mai apoi sa stabilesc exact locatia prin apel telefonic...

am ajuns usor, ghidat de catre domnisoara, stand cu mine in telefon sa nu ma ratacesc :))

am intrat in casa, m-a asteptat intr-un halat rosu si doar chilotel+dressuri, am servit ceva de baut, timp in care am discutat anumite subiecte ce nu au legatura cu natura serviciului...

ne-am refreshurizat amandoi, apoi am trecut la actiune… un oral neprotejat… Doamne, Doamne… invoc acum divinitatea, deoarece m-a lasat fara cuvinte si fara sa-mi pot misca picioarele timp de vreo 3 minute... este mirifica la oral, la superlativ… CIM la final...

am luat o pauza de vorbit din nou, unde am vazut ca este cat se poate de deschisa si de sociabila si chiar ai ce vorbi cu ea... pentru cei ca mine carora le place sa vorbeasca mult este perfecta...

al doilea numar nu s-a mai putut intampla datorita motivului ca sunt racit si am simtit ca nu vrea sa se mai scoale, plus ca inca ma resimteam de dupa oralul ala dumnezeiesc! am continuat cu un masaj imbinat cu discutii despre viata de zi cu zi, politica, diverse... una peste alta intalnire cat se poate de reusita!

acum, jurizare:

de la bendeac ai un da, de la delia un da, de la cheloo un da, cu 3 de da mergi in finala, indifferent ce spun eu :))

acum pe bune:

locatia curata, cu tot ce trebuie - 9.93

Alis este o fata frumoasa din punctul meu de vedere, chiar mi-a placut chipul ei gingas, si corpul si tot... 9.95

GFE- ai ce discuta cu ea, iti asculta frustrarile, ba chiar stie cum sa intoarca replica... as fi dus-o mult mai departe, insa nu am putut, racit fiind, nu am avut dispozitia maxima de a intra pe alte subiecte, insa sunt convins ca iesea perfect- 10

O/N- nu am cuvinte, asa oral cu patos si cu placere si dorinta nu mi s-a mai facut de ceva vreme… utopic- 100

NORMAL- N/A

ANAL- N/A

HALAT- 100/200

de recomandat? nu mai este nevoie, dat fiind faptul ca este deja la top, ne este degeaba acolo…

de revenit? da, dar nu trebuie sa mai finalizez la oral, este dementiala!

Alis, media generala la toate astea este de 10, cu tot cu rotunjirile de rigoare… nimeni nu-i perfect si stii asta si sunt convins ca si tu stii ca nici noi flacaii ce te vizitam nu suntem pefecti… mi-a facut placere sa stau la taclale cu tine. iar cu prima ocazie voi reveni necontenit… te pup :*

for gentlemen, all the best and hard cocks!

Link spre comentariu

buna seara la toata lumea...

dat fiind faptul ca este printre cele mai laudate fete de pe forum, mi-am propus astazi, pentru prima data sa vizitez o fata de la top... si bine am facut...

am stabilit prin sms detaliile legate de timp... ca mai apoi sa stabilesc exact locatia prin apel telefonic...

am ajuns usor, ghidat de catre domnisoara, stand cu mine in telefon sa nu ma ratacesc :))

am intrat in casa, m-a asteptat intr-un halat rosu si doar chilotel+dressuri, am servit ceva de baut, timp in care am discutat anumite subiecte ce nu au legatura cu natura serviciului...

ne-am refreshurizat amandoi, apoi am trecut la actiune… un oral neprotejat… Doamne, Doamne… invoc acum divinitatea, deoarece m-a lasat fara cuvinte si fara sa-mi pot misca picioarele timp de vreo 3 minute... este mirifica la oral, la superlativ… CIM la final...

am luat o pauza de vorbit din nou, unde am vazut ca este cat se poate de deschisa si de sociabila si chiar ai ce vorbi cu ea... pentru cei ca mine carora le place sa vorbeasca mult este perfecta...

al doilea numar nu s-a mai putut intampla datorita motivului ca sunt racit si am simtit ca nu vrea sa se mai scoale, plus ca inca ma resimteam de dupa oralul ala dumnezeiesc! am continuat cu un masaj imbinat cu discutii despre viata de zi cu zi, politica, diverse... una peste alta intalnire cat se poate de reusita!

acum, jurizare:

de la bendeac ai un da, de la delia un da, de la cheloo un da, cu 3 de da mergi in finala, indifferent ce spun eu :))

acum pe bune:

locatia curata, cu tot ce trebuie - 9.93

Alis este o fata frumoasa din punctul meu de vedere, chiar mi-a placut chipul ei gingas, si corpul si tot... 9.95

GFE- ai ce discuta cu ea, iti asculta frustrarile, ba chiar stie cum sa intoarca replica... as fi dus-o mult mai departe, insa nu am putut, racit fiind, nu am avut dispozitia maxima de a intra pe alte subiecte, insa sunt convins ca iesea perfect- 10

O/N- nu am cuvinte, asa oral cu patos si cu placere si dorinta nu mi s-a mai facut de ceva vreme… utopic- 100

NORMAL- N/A

ANAL- N/A

HALAT- 100/200

de recomandat? nu mai este nevoie, dat fiind faptul ca este deja la top, ne este degeaba acolo…

de revenit? da, dar nu trebuie sa mai finalizez la oral, este dementiala!

Alis, media generala la toate astea este de 10, cu tot cu rotunjirile de rigoare… nimeni nu-i perfect si stii asta si sunt convins ca si tu stii ca nici noi flacaii ce te vizitam nu suntem pefecti… mi-a facut placere sa stau la taclale cu tine. iar cu prima ocazie voi reveni necontenit… te pup :*

for gentlemen, all the best and hard cocks!

îți mulțumesc de vizita și apreciere te mai aștept cu picioare desfăcute :) :*
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila

Hei buna va pupacesc momentan ma voi retrage pentru o perioada va pup pe toți și va mulțumesc pentru tot anunț cand am sa revin nu știu când exzact

:rax2  :rax2  :rax2  :rax2  :rax2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...