Sari la conținut

Alis 0764324432 / 0729749723

Vizitator vali2cta

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Cat de tarziu in noapte? Cam ce ora? :laugh2

pana obosesc și ma ia somnul 😘
  • Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:medias
Postat

Ca in seara cand am fost la tine si dupa acea te-ai pus la somn? :laugh2

Ce-i drept ai spus ca esti obosita atunci.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Decât sa dezamăgesc mai bine ma retrag și revin a doua zi in forma 😘

• Like 3
  • Membru Premium
Postat

Acea este cea mai buna decizie in cazul in care esti obosita. Si nu cred ca te condamna cineva, in cazul asta.

• Like 3
  • Minus 1
  • Membru Premium
Postat

Frumoase poze, frumoasa fata. N-am ce zice. Te pup.

• Like 2
Vizitator danydelmar79
Reputație: 0
Postat

Superbe pozele....cel putin prima imi aduce aminte de oglinda aia jucausa... ce zici de o repetare cu oglinda aia cu prima ocazie? Nu degeaba am dat-o jos de pe perete. Iar veioza a facut tot deliciul... vizibil. Am senzatia ca si tie ti-a placut maxim prin prisma detaliilor observate... Te pup

Postat

Superbe pozele....cel putin prima imi aduce aminte de oglinda aia jucausa... ce zici de o repetare cu oglinda aia cu prima ocazie? Nu degeaba am dat-o jos de pe perete. Iar veioza a facut tot deliciul... vizibil. Am senzatia ca si tie ti-a placut maxim prin prisma detaliilor observate... Te pup

Da 😘
Vizitator danydelmar79
Postat

Experiente de neuitat in compania domnisoarei. Fara mofturi, niste priviri de ti se scoala si .... dar ceea ce rupe gura targului, are un curulet de milioane.... Se implica, e dedicata in ceea ce face. Cred ca o sa ii cumpar eu cadou o oglinda mare pt deliciul fiecaruia care are fetishuri cu privitul detaliilor. Cred ca data viitoare o sa imi fac timp pt o noapte intreaga. Posibil si ea sa fie de acord, doar nu facem maraton sexual. Si atunci incercam "cu de toate"... picanterii. Sa o prind si cu chef de zbantuiala continua si cu idei de pus in practica, o zi in care sa nu fi avut clienti. Alis draga, te pup si sper sa ne revedem curand.

Postat

Experiente de neuitat in compania domnisoarei. Fara mofturi, niste priviri de ti se scoala si .... dar ceea ce rupe gura targului, are un curulet de milioane.... Se implica, e dedicata in ceea ce face. Cred ca o sa ii cumpar eu cadou o oglinda mare pt deliciul fiecaruia care are fetishuri cu privitul detaliilor. Cred ca data viitoare o sa imi fac timp pt o noapte intreaga. Posibil si ea sa fie de acord, doar nu facem maraton sexual. Si atunci incercam "cu de toate"... picanterii. Sa o prind si cu chef de zbantuiala continua si cu idei de pus in practica, o zi in care sa nu fi avut clienti. Alis draga, te pup si sper sa ne revedem curand.

mulțumesc pentru tot și te aștept cu propunerea 😘
  • Oras:Pe Vapor
  • Oras:Pe Vapor
Postat

faci anal si la o finalizare?

nu am gasit precizat nicaieri de aia intreb

• Like 1
Postat

faci anal si la o finalizare?

nu am gasit precizat nicaieri de aia intreb

pentru detali Suna-ma sau da-mi msg in privat !!
Vizitator cenzurat
Postat

pentru detali Suna-ma sau da-mi msg in privat !!

interesanta intrebarea colegului. da-mi mie un msg in privat si lasa-l pe colegu sa mai astepte :)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...