Sari la conținut

Alis 0764324432 / 0729749723

Vizitator vali2cta

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Tot cu poze expirate?

pentru material de laba recomand XHAMSTER XVIDIOUS REDTUBE ect 😉
  • Like 8
Vizitator orpheus
Reputație: 0
Postat

pentru material de laba recomand XHAMSTER XVIDIOUS REDTUBE ect

Superb răspuns :)))

• Like 2
Vizitator orpheus
Postat

alis alis, on 17 Apr 2019 - 3:14 PM, said:

:*

:gifs_ojos Abea aștept să ajung la tine :kiss3

• Like 1
  • Oras:CTA
  • Oras:CTA
Postat

Salut ..Vizitat ieri domnisoara Alis dupa multe incercari nereusite.( sunat , stabilit ora si in 15 min eram la ea ...locatie , usor de ajuns ). Am fost surprins sa intalnesc o femeie draguta cu o atitudine de nota 10 ( isi merita locul la top). Servit un pahar de suc , stabilim ce si cum apoi dusul firesc . Nu o sa detaliez toata scena dar a fost ceea ce trebuie ..oral cu atentie la zonele aferente plus  normal unde cred ca am chinuit o putin ( scuze ) Note: Locatie: 8 ( nu e f spatioasa dar are tot ce i trebuie , pat teapan , apa calda ). Aspect fizic 9 ( sani naturali ..off" mama natura" daca era mai darnica ). Oral :10 ( atenta , fara graba sau ajutata de mana ). Normal 10 (aici am hotarat sa "muncesc "eu , 15 min cardio :)) ). Halat : 100 ( cred ca 30 min / oricum nimeni nu a fost cu ochii pe ceas ) . Multumesc ALIS si sper sa ne vedem curand ( asta daca prind linia libera ). Ps : tattoo..:))

• Like 3
Postat

Salut ..Vizitat ieri domnisoara Alis dupa multe incercari nereusite.( sunat , stabilit ora si in 15 min eram la ea ...locatie , usor de ajuns ). Am fost surprins sa intalnesc o femeie draguta cu o atitudine de nota 10 ( isi merita locul la top). Servit un pahar de suc , stabilim ce si cum apoi dusul firesc . Nu o sa detaliez toata scena dar a fost ceea ce trebuie ..oral cu atentie la zonele aferente plus normal unde cred ca am chinuit o putin ( scuze ) Note: Locatie: 8 ( nu e f spatioasa dar are tot ce i trebuie , pat teapan , apa calda ). Aspect fizic 9 ( sani naturali ..off" mama natura" daca era mai darnica ). Oral :10 ( atenta , fara graba sau ajutata de mana ). Normal 10 (aici am hotarat sa "muncesc "eu , 15 min cardio :)) ). Halat : 100 ( cred ca 30 min / oricum nimeni nu a fost cu ochii pe ceas ) . Multumesc ALIS si sper sa ne vedem curand ( asta daca prind linia libera ). Ps : tattoo..:))

mulțumesc frumos pentru vizita și pentru apreciere te mai aștept cu drag 😘
Vizitator orpheus
Postat

Încă aștepți?

Da. Din păcate nu e atât de simplu, dar se apropie data.

• Like 1
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Postat

lasa ca va fii si mai minunata experienta cu cat mai mult o astepti, spor.

I'm also out bag o tura de broodwar sa va pupe zeratul.

Da. Din păcate nu e atât de simplu, dar se apropie data.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...