hodor Reputație: 416 Postat Iulie 31, 2016 Telefon: xulescu11 Oras:Oradea Telefon: xulescu11 Oras:Oradea Postat Iulie 31, 2016 Vom termina aici la sfarsitul lui Octombrie si deja ne-am luat bilete de avion! Din septembrie o sa avem fete noi ) sper sa aveti si un caracter pe masura frumusetii,va asteptam cu drag sa ne iubim pe romaneste. Deci din august puteti fi gasite in Bucuresti(banuiesc ca aici veniti).Eu merg de azi ca cica au ajuns )) ...trolilor :laugh2 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iulie 31, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iulie 31, 2016 Nu veniti in țara
razzor91 Reputație: -43 Postat Iulie 31, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 31, 2016 Eu merg de azi ca cica au ajuns )) ...trolilor :laugh2Le-ai luat de la aeroport? 3 2
hodor Reputație: 416 Postat Iulie 31, 2016 Telefon: xulescu11 Oras:Oradea Telefon: xulescu11 Oras:Oradea Postat Iulie 31, 2016 Le-ai luat de la aeroport? Nu ca nu-s uber .. dar le astept in locatie cu paine si sare :laugh2 1
razzor91 Reputație: -43 Postat Iulie 31, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 31, 2016 Nu ca nu-s uber .. dar le astept in locatie cu paine si sare :laugh2Sa nu avem surprize )
vistantric Reputație: -3413 Postat August 1, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 1, 2016 Stiu ca sunt mulți retardați care își iau de nevastă prostituate,dar eu nu fac parte din categoria asta.Eu nu amestec lucrurile draga mea......... si apoi să dezinfectez toată casa. Ufff...
nicolas67 Reputație: 1793 Postat August 5, 2016 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat August 5, 2016 Buna Baieti,am decis impreuna cu o colega sa ne intoarcem in Ro pt 3 luni. Vom termina aici la sfarsitul lui Octombrie si deja ne-am luat bilete de avion! Deci, se intampla! :*super...va asteptam...in Bucuresti veti fi?
siana Reputație: -1368 Postat August 5, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 5, 2016 Am deja cativa clienti fideli, dar na, ma apuca dorul de casa din cand in cand. Poate uit de unde am plecat... Nimeni nu-si uita niciodata radacinile. Conteaza cat rezisti dupa ce te-ai dezradacinat si daca te poti adapta la noile conditii. 1 1
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat August 6, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat August 6, 2016 atata timp cat ceri 100 euro ora, nu o sa vina ghertoii burtosi la tine 1 2
cor leone Reputație: 251 Postat August 6, 2016 Oras:WildWest Oras:WildWest Postat August 6, 2016 atata timp cat ceri 100 euro ora, nu o sa vina ghertoii burtosi la tine Mie mi-e teama ca tocmai aia o sa vina la pretul asta Pretul nu e intotdeauna o garantie a selectarii clientilor. 1
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat August 6, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat August 6, 2016 Nimeni nu-si uita niciodata radacinile. Conteaza cat rezisti dupa ce te-ai dezradacinat si daca te poti adapta la noile conditii.Nu mai ai clienti de simti nevoia sa atragi atentia pe toate topicele fetelor??
siana Reputație: -1368 Postat August 6, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 6, 2016 Nu mai ai clienti de simti nevoia sa atragi atentia pe toate topicele fetelor?? Mai peste de doi lei, vezi sa nu te iau de coada si sa te prajesc oleaca ! Tie-e teama ca una ca mine, deschide ochii celor mici si neexperimentate, netrecute prin viata ? Instigator si intrigator ce esti ! Ce cauti tu, pe topicele fetelor ? Le tii evidenta la cati clienti isi iau ? 1
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat August 6, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat August 6, 2016 Mai peste de doi lei, vezi sa nu te iau de coada si sa te prajesc oleaca ! Tie-e teama ca una ca mine, deschide ochii celor mici si neexperimentate, netrecute prin viata ? Instigator si intrigator ce esti ! Ce cauti tu, pe topicele fetelor ? Le tii evidenta la cati clienti isi iau ?Mamaie nu te enerva,la varsta lu' matale poti sa faci o comotie cerebrala.Tu nu esti trecuta prin viata,esti trecuta prin muie,foarte multa muie si atat.Daca ani de supt pula este o experienta de viata pe care s-o inpartasesti ,celor mici si neexperimentate' e clar ca ai probleme grave la neuron
cookiejar69ad Reputație: 46 Postat August 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 9, 2016 Ai ajuns in RO?
il pupparo Reputație: 22549 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2016 Buna Papushikadi. Ce mai faci ? Am intrat in Octombrie. Spuneai ca la finalul lunii inchei socotelile in Austria si pt 3 luni vei sosi in RO.Am inteles ca ai luat si bilete de avion pt tine si colega ta. Eu personal ( si sunt convins ca si alti confrati ) , te asteptam cu nerabdare. Am incercat sa-ti mai scriu pe email , dar se pare ca e o problema la adresa respectiva de mail. O poti reactualiza te rog frumos , sau eventual ne mai poti lasa o alta adresa de mail pt a putea comunica ? Eventual si un nr de tel ar fi si mai indicat. Multumesc mult , numai bine , multa sanatate iti doresc si sa te intorci cu bine acasa !
brett Reputație: 1750 Postat Octombrie 3, 2016 Postat Octombrie 3, 2016 Buna Papushikadi. Ce mai faci ? Am intrat in Octombrie. Spuneai ca la finalul lunii inchei socotelile in Austria si pt 3 luni vei sosi in RO.Am inteles ca ai luat si bilete de avion pt tine si colega ta. Eu personal ( si sunt convins ca si alti confrati ) , te asteptam cu nerabdare. Am incercat sa-ti mai scriu pe email , dar se pare ca e o problema la adresa respectiva de mail. O poti reactualiza te rog frumos , sau eventual ne mai poti lasa o alta adresa de mail pt a putea comunica ? Eventual si un nr de tel ar fi si mai indicat. Multumesc mult , numai bine , multa sanatate iti doresc si sa te intorci cu bine acasa ! ai pus ochii pe ea, vulture!
il pupparo Reputație: 22549 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2016 Frate , cam da ... Ce sa zic ? Pe mine personal m-au impresionat pe langa frumusețea ei ( care e de netagaduit ) si modul cum a pus problema si mai ales bunul simt deosebit. Acum ramane de vazut ( evident daca v-a si sosi in tara si se v-a apuca de treaba ) bineînțeles si interacțiunea cu ea . Asteptam cu ( mare) interes !
masaj_yony Reputație: 14 Postat Octombrie 4, 2016 Postat Octombrie 4, 2016 Te așteptăm in gara cu flori de tei!
brett Reputație: 1750 Postat Octombrie 4, 2016 Postat Octombrie 4, 2016 Frate , cam da ... Ce sa zic ? Pe mine personal m-au impresionat pe langa frumusețea ei ( care e de netagaduit ) si modul cum a pus problema si mai ales bunul simt deosebit. Acum ramane de vazut ( evident daca v-a va si sosi in tara si se v-a va apuca de treaba ) bineînțeles si interacțiunea cu ea . Asteptam cu ( mare) interes ! Bine spus. Pe langa aspectul fizic modul cum interactioneaza o poate diferentia de multe alte companioane.
crisstiandavid Reputație: 104 Postat Noiembrie 4, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 4, 2016 Concluzia topicului e ca cineva a avut chef de glume...
il pupparo Reputație: 22549 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2016 A trecut mai bine de o saptamana si din Noiembrie si nici un semn din partea ta Papushikadi. Din pacate , inclin sa-i dau dreptate colegului Cristiandavid , care a zis ca de fapt topicul acesta este o gluma , o farsa mai bine zis . Daca nu si totusi citesti pe aici , asteptam o confirmare , un raspuns ceva.
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 8, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 8, 2016 Din septembrie n-a mai intrat pe forum acest user.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum