Sari la conținut

A lucra in Romania?

Postări Recomandate

• Telefon: xulescu11
  • Oras:Oradea
Postat

Vom termina aici la sfarsitul lui Octombrie si deja ne-am luat bilete de avion! :D

Din septembrie o sa avem fete noi :)) sper sa aveti si un caracter pe masura frumusetii,va asteptam cu drag sa ne iubim pe romaneste.

Deci din august puteti fi gasite in Bucuresti(banuiesc ca aici veniti).

Eu merg de azi ca cica au ajuns :))) ...trolilor :laugh2 :laugh2

• Like 1
  • Oras:Bucharest
Postat

Eu merg de azi ca cica au ajuns :))) ...trolilor :laugh2 :laugh2

Le-ai luat de la aeroport? :D

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Le-ai luat de la aeroport? :D

Nu ca nu-s uber .. dar le astept in locatie cu paine si sare :laugh2 :laugh2

• Like 1
Postat

Nu ca nu-s uber .. dar le astept in locatie cu paine si sare :laugh2 :laugh2

Sa nu avem surprize :))

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Stiu ca sunt mulți retardați care își iau de nevastă prostituate,dar eu nu fac parte din categoria asta.

Eu nu amestec lucrurile draga mea.....

.... si apoi să dezinfectez toată casa.

Ufff...
  • Oras:Transilvania...
  • Oras:Transilvania...
Postat

Buna Baieti,

am decis impreuna cu o colega sa ne intoarcem in Ro pt 3 luni. Vom termina aici la sfarsitul lui Octombrie si deja ne-am luat bilete de avion! :D

Deci, se intampla! :* :*

super...va asteptam...in Bucuresti veti fi?

Reputație: -1368
  • Oras:bucuresti
Postat

Am deja cativa clienti fideli, dar na, ma apuca dorul de casa din cand in cand. Poate uit de unde am plecat...

Nimeni nu-si uita niciodata radacinile. Conteaza cat rezisti dupa ce te-ai dezradacinat si daca te poti adapta la noile conditii.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:WildWest
  • Oras:WildWest
Postat

atata timp cat ceri 100 euro ora, nu o sa vina ghertoii burtosi  la tine

Mie mi-e teama ca tocmai aia o sa vina la pretul asta  :)

Pretul nu e intotdeauna o garantie a selectarii clientilor.

• Like 1
  • Oras:IN RAI
Postat

Nimeni nu-si uita niciodata radacinile. Conteaza cat rezisti dupa ce te-ai dezradacinat si daca te poti adapta la noile conditii.

Nu mai ai clienti de simti nevoia sa atragi atentia pe toate topicele fetelor??

Reputație: -1368
Postat

Nu mai ai clienti de simti nevoia sa atragi atentia pe toate topicele fetelor??

Mai peste de doi lei, vezi sa nu te iau de coada si sa te prajesc oleaca ! Tie-e teama ca una ca mine, deschide ochii celor mici si neexperimentate, netrecute prin viata ? Instigator si intrigator ce esti ! Ce cauti tu, pe topicele fetelor ? Le tii evidenta la cati clienti isi iau ?

• Minus 1
Postat

Mai peste de doi lei, vezi sa nu te iau de coada si sa te prajesc oleaca ! Tie-e teama ca una ca mine, deschide ochii celor mici si neexperimentate, netrecute prin viata ? Instigator si intrigator ce esti ! Ce cauti tu, pe topicele fetelor ? Le tii evidenta la cati clienti isi iau ?

Mamaie nu te enerva,la varsta lu' matale poti sa faci o comotie cerebrala.

Tu nu esti trecuta prin viata,esti trecuta prin muie,foarte multa muie si atat.

Daca ani de supt pula este o experienta de viata pe care s-o inpartasesti  ,celor mici si neexperimentate' e clar ca ai probleme grave la neuron

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna Papushikadi. Ce mai faci ? Am intrat in Octombrie. Spuneai ca la finalul lunii inchei socotelile in Austria si pt 3 luni vei sosi in RO.Am inteles ca ai luat si bilete de avion pt tine si colega ta. Eu personal ( si sunt convins ca si alti confrati ) , te asteptam cu nerabdare. Am incercat sa-ti mai scriu pe email , dar se pare ca e o problema la adresa respectiva de mail. O poti reactualiza te rog frumos , sau eventual ne mai poti lasa o alta adresa de mail pt a putea comunica ? Eventual si un nr de tel ar fi si mai indicat. Multumesc mult , numai bine , multa sanatate iti doresc si sa te intorci cu bine acasa !

Postat

Buna Papushikadi. Ce mai faci ? Am intrat in Octombrie. Spuneai ca la finalul lunii inchei socotelile in Austria si pt 3 luni vei sosi in RO.Am inteles ca ai luat si bilete de avion pt tine si colega ta. Eu personal ( si sunt convins ca si alti confrati ) , te asteptam cu nerabdare. Am incercat sa-ti mai scriu pe email , dar se pare ca e o problema la adresa respectiva de mail. O poti reactualiza te rog frumos , sau eventual ne mai poti lasa o alta adresa de mail pt a putea comunica ? Eventual si un nr de tel ar fi si mai indicat. Multumesc mult , numai bine , multa sanatate iti doresc si sa te intorci cu bine acasa !

ai pus ochii pe ea, vulture!

Postat

Frate , cam da ... Ce sa zic ? Pe mine personal m-au impresionat pe langa frumusețea ei ( care e de netagaduit ) si modul cum a pus problema si mai ales bunul simt deosebit. Acum ramane de vazut ( evident daca v-a si sosi in tara si se v-a apuca de treaba ) bineînțeles si interacțiunea cu ea . Asteptam cu ( mare) interes !

Postat

Frate , cam da ... Ce sa zic ? Pe mine personal m-au impresionat pe langa frumusețea ei ( care e de netagaduit ) si modul cum a pus problema si mai ales bunul simt deosebit. Acum ramane de vazut ( evident daca v-a va si sosi in tara si se v-a va apuca de treaba ) bineînțeles si interacțiunea cu ea . Asteptam cu ( mare) interes !

Bine spus. Pe langa aspectul fizic modul cum interactioneaza o poate diferentia de multe alte companioane.

Postat

A trecut mai bine de o saptamana si din Noiembrie si nici un semn din partea ta Papushikadi. Din pacate , inclin sa-i dau dreptate colegului Cristiandavid , care a zis ca de fapt topicul acesta este o gluma , o farsa mai bine zis . Daca nu si totusi citesti pe aici , asteptam o confirmare , un raspuns ceva.

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Din septembrie n-a mai intrat pe forum acest user.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...