spineless Reputație: 19 Postat Decembrie 8, 2017 Postat Decembrie 8, 2017 E o figuranta, vorbești ceva cu ea la telefon, când ajunge nu ii mai convine nimic, decât banii. Fast fuck, ca ea nu se fute capra, ca nu sta deasupra. Eu consider ca este de evitat!! 2
biggy82 Reputație: -43 Postat Decembrie 9, 2017 Postat Decembrie 9, 2017 La ce cur areee!merita intepata o data!!!
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2017 E o figuranta, vorbești ceva cu ea la telefon, când ajunge nu ii mai convine nimic, decât banii. Fast fuck, ca ea nu se fute capra, ca nu sta deasupra. Eu consider ca este de evitat!! Figuranta sau nu, arata foarte foarte bine :pepsi 2
cutarescul Reputație: -200 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Postat Decembrie 9, 2017 La ce cur areee!merita intepata o data!!! ha ha...doar o data??...:))) ce cand mergi la beut zi HAI SA BEM O BERE....si bei doar o bere??:))))
36jon Reputație: 1 Postat Decembrie 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 17, 2017 E buna rau
Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2018 Postat Ianuarie 9, 2018 Baga-mi-as pula ce îmi plac mie pozele in curul gol cu bradul de Crăciun!!Vorba lui v-ships, găsiți și voi niște căpusari cu mai mulți neuroni in căpățâna.
36jon Reputație: 1 Postat Februarie 18, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 18, 2018 Asa e
alsahia Reputație: 2731 Postat Martie 11, 2018 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Martie 11, 2018 Poze cu ghiotura și mai ales profesionale.Recenzii pula!
jiji_marga Reputație: -392 Postat Martie 11, 2018 Oras:In Heaven Oras:In Heaven Postat Martie 11, 2018 E bășinoasă,vb numai pe nas.Am chemat-o la mine,a zis ca vine in 30 minute după o oră sun fără sa mai răspundă.Neserioasă.
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 11, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 11, 2018 ...E bășinoasă, vb numai pe nas...Mah Jiji...da kum lindicu mieu poti sa gresesti ân halu aista ??? An primu rînd...teai gîndit ka poati fata ari polipi si daia vb pi nas ??? An al doilea...dak iera basinoasa vb pi cur...nu pi nas !!! :) 2
yrinayrina Reputație: 2 Postat Martie 12, 2018 Telefon: [email protected] Oras:TOMIS 2 Telefon: [email protected] Oras:TOMIS 2 Postat Martie 12, 2018 E o figuranta, vorbești ceva cu ea la telefon, când ajunge nu ii mai convine nimic, decât banii. Fast fuck, ca ea nu se fute capra, ca nu sta deasupra. Eu consider ca este de evitat!!Dragul meu, cu siguranta tu nu ai fost la mine!
yrinayrina Reputație: 2 Postat Martie 12, 2018 Telefon: [email protected] Oras:TOMIS 2 Telefon: [email protected] Oras:TOMIS 2 Postat Martie 12, 2018 Mah Jiji...da kum lindicu mieu poti sa gresesti ân halu aista ??? An primu rînd...teai gîndit ka poati fata ari polipi si daia vb pi nas ??? An al doilea...dak iera basinoasa vb pi cur...nu pi nas !Polipi? Din fericire, nu am! Hai mai intai sa invatam putina gramatica.....
yrinayrina Reputație: 2 Postat Martie 12, 2018 Telefon: [email protected] Oras:TOMIS 2 Telefon: [email protected] Oras:TOMIS 2 Postat Martie 12, 2018 Poze cu ghiotura și mai ales profesionale.Recenzii pula!Fotografiile sunt facute in locatie, cu un simplu telefon! Si daca nu am prea multe recenzi, nu cred ca ar trebui sa te priveasca pe tine! Majoritatea domnilor nu stiu sa faca recenzi!
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Martie 12, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 12, 2018 Fotografiile sunt facute in locatie, cu un simplu telefon! Si daca nu am prea multe recenzi, nu cred ca ar trebui sa te priveasca pe tine! Majoritatea domnilor nu stiu sa faca recenzi!daca acea majoritate de care zici ca nu stiu sa faca "recenzi", nu recenzii,ar trebui sa-i inveti tu..mai pe romaneste,da-ne lectii :)) 1
yrinayrina Reputație: 2 Postat Martie 12, 2018 Telefon: [email protected] Oras:TOMIS 2 Telefon: [email protected] Oras:TOMIS 2 Postat Martie 12, 2018 daca acea majoritate de care zici ca nu stiu sa faca "recenzi", nu recenzii,ar trebui sa-i inveti tu..mai pe romaneste,da-ne lectii :))Inainte de a ma atentiona, citeste mai bine! e semnul exclamari
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Martie 12, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 12, 2018 Inainte de a ma atentiona, citeste mai bine! e semnul exclamaristai tu linistita ca am citit,si am vazut semnul exclamari(i)Ps mai deschide si cartea,nu doar gura si picioarele :)) 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 12, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 12, 2018 ...Si daca nu am prea multe recenzi, nu cred ca ar trebui sa te priveasca pe tine! Majoritatea domnilor nu stiu sa faca recenzi!...Fatah...ân citatu tau folosiesti di 2 ori cuvîntu "recenzi". Ân ambiele circumstați ie ku un singur "i"...ku tăti ka ân ambele utilizari ie la plural..ka ie moi multe. Si kear nam priseput argumentu ku semnu iecsclamari. Adica daca folosiesti semnu iecsclamari ielimina un "i" ??? Dieci...cum ie ku gramatica ? Un recenz...doi recenzi ? :))))))) 4
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 12, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 12, 2018 ...Hai mai intai sa invatam putina gramatica...Hai !!! ;) 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 12, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 12, 2018 Dragul meu, cu siguranta tu nu ai fost la mine!Poi dak iai vorbit pi nas...si zisi ka nai polipiii...ofi crezut omu ka ai gripa...si no mai calcat pila tini. Cam asa se ântînpla cînd vorbiesti pi nas !!! ;)
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Martie 12, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 12, 2018 Hai !!! ;)
alsahia Reputație: 2731 Postat Martie 12, 2018 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Martie 12, 2018 Fotografiile sunt facute in locatie, cu un simplu telefon! Si daca nu am prea multe recenzi, nu cred ca ar trebui sa te priveasca pe tine! Majoritatea domnilor nu stiu sa faca recenzi!Na c-a inviat.Pina acu nu comenta deloc p-acilea! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum