Sari la conținut

Matura noua??

czr

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

0756547306

si dc mi-ai dat minus ca nu inteleg ??

Reputație: 16363
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Pt lipsa numarului macar... anunturile expira , site-ul cu anuntul mai poate pica cum s-a mai intamplat. 

Postat

Pt lipsa numarului macar... anunturile expira , site-ul cu anuntul mai poate pica cum s-a mai intamplat. 

Vai de mine...chiar esti nebunatica u ..

Reputație: 16363
Postat

Vai de mine...chiar esti nebunatica u ..

Scuze, eu una speram sa retii asta.. un topic fara numar s-ar putea sa nu mai fie utila in viitor cand linkurile nu mai merg

eu adaug numerele la topic, si inca cativa fac asta in locul celor care au deschis topicele (Coryna44, Playgirl, Harrypoker)

Vizitator gingo
Reputație: 0
Postat

hari porker ? :D 

Cam dura cu individu' ... daca nu as sti ce stiu... as fi mai "intepator"... 

• Oras:Galati
Postat

Toti am fost, dar ne-am vorbit intre noi sa o tinem ascunsa. Daca doresti poti intra in clubul nostru select de "cules informatii". Singura problema pe care ai putea sa o intampini este vechimea si posturile. In rest te califici. 

• Like 1
Postat

Nu e proaspata deloc! A mai activat in Galati prin vara, locatie in Tiglina la A-uri, vreo 31 - 32 ani, nu mai retin ce tarife avea dar desi am contactat-o de cateva ori nu mi-a inspirat incredere... Spor...

• Like 4
  • Minus 12

• Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

In pozele din link ultimele 2 poze sunt reale, am fost eu la ea in vara si nu a fost ok deloc. Erau 2 in apartament, ambele urâte cu crengi.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare