Condorpasa Reputație: 633 Postat Iunie 22 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Iunie 22 Acum 8 minute, Poker87 a spus: Și lam rugat să-mi dea o informație despre ea .eu știu mai multe . Dar vreau să-și asigur de ceva . Dar nu cred ca o mai are pe insta .. Joi,ți ai făcut cont,că sa scrii chestia asta,să moară gibilan 😂😂😂😂
Poker87 Reputație: 1 Postat Iunie 22 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22 Acum 1 oră, Condorpasa a spus: Joi,ți ai făcut cont,că sa scrii chestia asta,să moară gibilan 😂😂😂😂 Da,pentru ca vreau sa aflu niște informații … știu ca nu mai face asta . Dar dacă el spune ca o are pe insta deși nu cred . Nu i-am zis să-mi zică cum este pe insta . Am spus doar să-mi lase numărul și eu îi trimit niște poze să mi spună dacă este ea sau nu.
Condorpasa Reputație: 633 Postat Iunie 22 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Iunie 22 Acum 14 minute, Poker87 a spus: Da,pentru ca vreau sa aflu niște informații … știu ca nu mai face asta . Dar dacă el spune ca o are pe insta deși nu cred . Nu i-am zis să-mi zică cum este pe insta . Am spus doar să-mi lase numărul și eu îi trimit niște poze să mi spună dacă este ea sau nu. 😂😂😂😂😂😂😂 Ești indragostit
Poker87 Reputație: 1 Postat Iunie 23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23 Acum 23 ore, Condorpasa a spus: 😂😂😂😂😂😂😂 Ești indragostit Daa,vreau să știu dacă o cer … 1
Condorpasa Reputație: 633 Postat Iunie 23 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Iunie 23 1 oră în urmă, Poker87 a spus: Daa,vreau să știu dacă o cer … O ceri? 😂😂😂😂😂😂
Poker87 Reputație: 1 Postat Iunie 25 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25 La 23.06.2024 la 15:45, Condorpasa a spus: O ceri? 😂😂😂😂😂😂 Da,dar am înțeles ca deja a fost cerută . Acum să vedem ce va fii .
Poker87 Reputație: 1 Postat Iunie 29 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 29 Gata ,femeia face nuntă așteaptă și un copil . Bravo ei .
Condorpasa Reputație: 633 Postat Iunie 29 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Iunie 29 Acum 24 minute, Poker87 a spus: Gata ,femeia face nuntă așteaptă și un copil . Bravo ei . Te înscrisesi acum 12 zile și vi cu porcăria asta.😂😂😂😂😂😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum