Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pozele astea apar si prin Timisoara..

Reputație: -176
Postat

Poze false, servicii pacalite. Am fost fraierit. Nu merita deranjul. Nota 4 desi locatia e de 8.

• Like 3
  • Minus 4
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Poze false, servicii pacalite. Am fost fraierit. Nu merita deranjul. Nota 4 desi locatia e de 8.

dezvolta fa si tu o recenzie cap coada te rugam

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

poze reale e romanca dea noastra....ramona nica pe fb...normal ca sint copiate pozele...fata este in italia la ora actuala

Dupa haine cam tot tarfa este, cu anunt sau fara...Doar n-o s-o vedeti  muncind la program, de luni pana vineri...

M-am uitat amuzat pe facebook-ul ei, fata pozeaza cu salata de muraturi pe masa de parca ar poza la Luvru...

Fata cauta in mod clar FOTBALISTUL SUPREM, cel care ii va asigura intrarea in lumea buna (asa cum si-o imagineaza ea..)

E foame mare in cartierul Sarmis...

• Like 1
  • Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Dupa haine cam tot tarfa este, cu anunt sau fara...Doar n-o s-o vedeti  muncind la program, de luni pana vineri...

M-am uitat amuzat pe facebook-ul ei, fata pozeaza cu salata de muraturi pe masa de parca ar poza la Luvru...

Fata cauta in mod clar FOTBALISTUL SUPREM, cel care ii va asigura intrarea in lumea buna (asa cum si-o imagineaza ea..)

De Legolas zici?
  • Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Are un topic si pe sectiunea Timisoara,userii de acolo zic ca este fata din poze !

post-124552-0-92491600-1468398369_thumb.png

post-124552-0-06325200-1468398379_thumb.png

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...