deniii Reputație: 169 Postat Iulie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 21, 2016 Stapana perversa si exigenta, ce-mi place sa dirijez si sa ma folosesc de trupurile barbatilor si sa ii transform in instrumentul meu de magie sexuala. Caut sclavi supusi pentru umilire si exploatare sexuala si nu numai care imi vor respecta toate poruncile. Pot fi fantezia ta! Spitting(activa), spanking(activa), bondage, roleplay, ponyplay(activa) petplay, CBT, feminizare, fisting(activa), penetrare anala(activa), uro(activa), trampling(activa), footjob(activa), footfetish, facefuck(activa/pasiva), facesitting(activa) si ce se mai iveste pe parcurs. Anuntul nu se adreseaza doar celor care prefera BDSM..putem combina dominarea cu companie intima: sex oral, sex normal, annilingus, cunnilingus, 69 si diferite alte pozitii, sex intre sani si diferite alte fantezii. Nu ofer sex anal! TRIBUT 250 RON/fin, 350 RON/ora. 4
deniii Reputație: 169 Postat Iulie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 22, 2016 Buna!
Postări Recomandate