Sari la conținut

Roxana27 0735539614 Panduri

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Salutare,

Incantat de prima intalnire cu Roxana, ieri am recidivat..programare facuta de dimineata penyru ora 16, respectata fara probleme.

Am fost intampinat intr-o costumatie pe care am stabilit-o la telefon, iar de aici incolo n-o sa va mai spun decat ca totul a fost super si m-am simtit mai bine ca la prima vizita.

Niste note:

Oral 9 - pentru ca afost protejat (optiunea mea)...poate data viitoare facem ne si am citit mai sus ca ar fi in meniu si CIM? De incercat.

Normal -10

De revenit? Clar :)

Te pup Roxy...si joi sa fie Negru :)

• Like 26
  • Minus 9
Link spre comentariu

Salutare. Incantat de prima intalnire cu Roxy si de pozele postate ieri, am decis sa o vizitez din nou. Nu voi detalia pentru ca nu prea am ce spune in plus fata de recenzia precedenta(de la prima vizita) cu exceptia faptului ca m-a surprins cu un deep la partea de oral, chiar bine executat. In rest raman la parerea ca merita vizitata, cu un raport pret/calitate corect. Va salut!

Link spre comentariu
  • Telefon: 0742146905
  • Telefon: 0742146905

Salutare,

Am incercat si eu sa ajung la dameza dar nu am reusit mare lucru din cauza traficului infernal din capitala. Spun mare lucru pentru ca la ora 14 aveam programare si am ajuns la si 38 iar fata la ora 15 astepta pe cineva. Apreciez faptul ca totusi a acceptat sa urc sa ne cunoastem. Locatie foarte usor de gasit, foarte curata iar tipa......eu cred ca m-am indragostit 😊 Revin cu recenzie data viitoare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...