Vizitator cristina730 Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2018 Postat Februarie 2, 2018 Vizita mea in oras s a încheiat, multumesc tuturor celor ce m au vizitat.
Vizitator fanculo Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2018 Postat Februarie 2, 2018 Cam cand te mai intorci?
coldfusion Reputație: 4339 Postat Februarie 2, 2018 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Februarie 2, 2018 Nu mai vine in Iasi ca a luat-o Futarila la rost :)) Ce-ai facut, mai Futarila mai, ai speriat fata ? Ntz ntz ntz. 4
futarila Reputație: 2210 Postat Februarie 3, 2018 Postat Februarie 3, 2018 Mai da-o dracu' de ofilita (celulita, tzatze lasate si figura banala, plus o varsta reala pe care o estimez la >35 de ani), ca incepuse sa se creada mare diva de nu putea comunica la telefon unde are locatia, trebuia sa te deplasezi musai sub geamul ei ca sa afli.Curvele tot curve raman, indiferent cat vor unii sa le vada femei de caracter.La curva de duci, platesti si futi.Cand te gandesti ca in oras au activat Alinutza, Ina, gagica aia din Podu Ros cu costumele tematice si multe alte fete valabile, am ajuns sa ne dorim sa vina cate o "mamaie" din asta cu figuri in cap.Daca trebuie sa fac un efort prea mare ca sa ajung sa fut o curva, dupa ce ca o mai si platesc, ma lipsesc. 4
bogdan1988 Reputație: 18 Postat Februarie 3, 2018 Postat Februarie 3, 2018 Mai da-o dracu' de ofilita (celulita, tzatze lasate si figura banala, plus o varsta reala pe care o estimez la >35 de ani), ca incepuse sa se creada mare diva de nu putea comunica la telefon unde are locatia, trebuia sa te deplasezi musai sub geamul ei ca sa afli.Curvele tot curve raman, indiferent cat vor unii sa le vada femei de caracter.La curva de duci, platesti si futi.Cand te gandesti ca in oras au activat Alinutza, Ina, gagica aia din Podu Ros cu costumele tematice si multe alte fete valabile, am ajuns sa ne dorim sa vina cate o "mamaie" din asta cu figuri in cap.Daca trebuie sa fac un efort prea mare ca sa ajung sa fut o curva, dupa ce ca o mai si platesc, ma lipsesc.credeam ca sunt singurul caruia i-a dat Cristina indicatii aiurea ( "ba la stanga dupa Il Primo", "mai faci stanga o data", "dar vezi ca nu esti undeva")... 2
bogdan1988 Reputație: 18 Postat Februarie 3, 2018 Postat Februarie 3, 2018 ps: dupa care mi-a inchis telefonu in nas, de parca nu ea dadea indicatii d'ampulea 2
dragosluncanu Reputație: -89 Postat Februarie 8, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 8, 2018 Stie cineva unde a zburat pasarica?
baiatu2 Reputație: 375 Postat Februarie 8, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 8, 2018 De obicei zboara’n Pula Dar daca ai citi ai observa ca vine doar cateva zile pe luna/sezon
futarila Reputație: 2210 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Mai conteaza si kilometrajul, nu doar anul. 2
dragosluncanu Reputație: -89 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 9, 2018 De obicei zboara’n Pula Dar daca ai citi ai observa ca vine doar cateva zile pe luna/sezonTocmai de aceea intreb unde a zburat, in ce oras...
futarila Reputație: 2210 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Pai da-i in plm un telefon si afla, doar nu suntem noi secretarele ei si centru de informare pentru tine. 1
picasso1974 Reputație: 866 Postat Februarie 9, 2018 Oras:nicaieri Oras:nicaieri Postat Februarie 9, 2018 Cred ca are 33 de ani... Cand ne-am vazut in toamna lui 2016 mi-a spus ca are 32 de ani si nu cred ca a mintit.30 sau peste nu mai conteaza...fata e trecuta rau...sanii lasati...nu mai vorbesc de cele doua orificii de jos...superforjate! Incearca ea sa compeseze prin FK si tot felul de dragalasenii, dar... 2
klausklaus Reputație: 3432 Postat Februarie 10, 2018 Oras:bacau Oras:bacau Postat Februarie 10, 2018 Vizita mea in oras s a încheiat, multumesc tuturor celor ce m au vizitat.prin Bacau nu mai treci ?
fanyfany Reputație: 3 Postat Februarie 10, 2018 Postat Februarie 10, 2018 Bună 😉Prin Ardeal cand ajungi te așteptăm cu nerăbdare să-ți futem și noi curuletul ăla obraznic 😉😘
dragosluncanu Reputație: -89 Postat Februarie 11, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 11, 2018 Pai da-i in plm un telefon si afla, doar nu suntem noi secretarele ei si centru de informare pentru tine.Noroc de tine ca mie nu-mi trecuse prin cap sa o sun...ce destept esti aproaoe ca te invidiez. 1
futarila Reputație: 2210 Postat Februarie 11, 2018 Postat Februarie 11, 2018 Eu n-am de ce te invidia, estidoar un labar care nu fute decat propria mana in timp ce pune intrebari idioate pe forum. 1
mazare_radu Reputație: 1027 Postat Aprilie 11, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 11, 2018 Cristinica, cand ne mai onorezi cu prezenta ta delicata ?
coldfusion Reputație: 4339 Postat Aprilie 11, 2018 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Aprilie 11, 2018 Nu mai vine la noi pentru ca moldovenii e tepari si saraci. 2
endarun Reputație: 86 Postat Mai 22, 2018 Oras:Botosani Oras:Botosani Postat Mai 22, 2018 Hey, cand mai treci pe la noi?
coldfusion Reputație: 4339 Postat Mai 22, 2018 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Mai 22, 2018 Nu mai vine ca am suparat-o noi, astia in Iasi, cu pretentiile noastre. I-a sarit mustaru si inca e sarit. Din partea mea, sarit sa-i ramana. 3
boss6310 Reputație: 179 Postat Noiembrie 11, 2018 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Noiembrie 11, 2018 Cristina mai activeaza?
coldfusion Reputație: 4339 Postat Noiembrie 11, 2018 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Noiembrie 11, 2018 O fi activand dar nu pe la noi, moldovenii, pentru ca am indraznit sa-i spunem ca-i neserioasa si ea considera ca toti moldovenii este porci. Oricum nu plange nimeni dupa ea. 2
muhamed Reputație: 87 Postat Noiembrie 11, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Noiembrie 11, 2018 Cel putin unul plange dupa ea. Fata era foarte ok la capitolul pret/calitate. Normal FK anal GF facea de toate. La cine mai vezi tu asa ceva ? Era de top fata.Ma rog Bunului Allah sa ne binecuvinteze alegerile. Amin
muhamed Reputație: 87 Postat Noiembrie 11, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Noiembrie 11, 2018 Cel putin unul plange dupa ea. Fata era foarte ok la capitolul pret/calitate. Normal FK anal GF facea de toate. La cine mai vezi tu asa ceva ? Era de top fata.Ma rog Bunului Allah sa ne binecuvinteze alegerile. Amin
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum