Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Intr-adevar anunta ca e disponibila dar nu raspunde la telefon! Am incercat de cateva ori, degeaba!

Si atunci cand raspunde si reusesti sa stabilesti o intalnire, iti da mesaj cu o ora inainte de intalnire si iti spune ca nu mai poate.

• Oras:p'aci deocamdata
Postat

Am o banuiala ca ar fi analfabeta si nu stie sa scrie iar singurele mesaje le ia cu copy paste de pe desktop. Sau in cel mai rau caz e autista si nu intelege intrebarile si mesajele noastre si trebuie sa vina cineva sa le descifreze din cand in cand.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am o banuiala ca ar fi analfabeta si nu stie sa scrie iar singurele mesaje le ia cu copy paste de pe desktop. Sau in cel mai rau caz e autista si nu intelege intrebarile si mesajele noastre si trebuie sa vina cineva sa le descifreze din cand in cand.

Analfabeta nu e stai linistit, nici autista.....asa e ea. Daca vrei sa te duci la ea fa ti programare. si poate ai noroc sa te primeasca....  

• Membru Premium
  • Oras:...
  • Oras:...
Postat

@petrepetre02: nu-i iau apararea, nu are nevoie, e destul de desteapta sa se apere singura. Nu e nici autista, si mai ales nici analfabeta, e doar tacuta pe forum, nu vrea reclama, nu vrea sa se intretina pe-aici cu userii.

Cine va avea norocul de a o vizita, va descoperi o super fata, cu servicii foarte bune. Pentru mine a fost o revelatie. Iti recomand s-o vizitezi si mai vorbim dupa.

Succese nebanuite va doresc!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nea castellano , daca vrei sa ne ajuti vino cu mai multe informatii , tot ai tu experienta si magnet la dame.

Vrei nume ?

Eu nu intru in detalii aici , tu oricum consideri ca ai dreptate in toate situatiile.

Postat

Domnilor cu scuzele de rigoare pentru cele afirmate de mine mai sus o voi vizita si povesti despre ce e vorba. Laurea scuze si mea culpa! Mai gresesc si eu ca sunt om batran.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...