liviu58 Reputație: -7337 Postat August 18, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat August 18, 2016 Mu prea le am cu futbolul românesc, dar Rapid nu era clubul etniei conlocuitoare?Nu inteleg drama...Niciodata nu a avut mai multi decat steaua dar si unii si altii sunt suporteri ,crezi ca ai capacitatea sa intelegi ? 2
raffaello Reputație: -6837 Postat August 18, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat August 18, 2016 Pentru incapabili care nu inteleg, un miniclip cu suporteri ai rapidului: Pitis, Dinica, Laura Stoica, Paunescu, Anda Calugareanu ... etc.. Numai tigani! 1 1
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat August 18, 2016 Postat August 18, 2016 Hai cu Tzâraita...
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 18, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat August 18, 2016 George Stanca,marele pianist Dan Grigore 2
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat August 18, 2016 Postat August 18, 2016 Poza de la infiintarea clubului, campioana unei mari iubiri...Cineva sa traduca in romales.
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat August 18, 2016 Postat August 18, 2016 Glumesc, ba Raffaello.Lasa soccerul, nu ai vreo neemancipata de cucerit? Yeah, right....
raffaello Reputație: -6837 Postat August 18, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat August 18, 2016 Glumesc, ba Raffaello.Lasa soccerul, nu ai vreo neemancipata de cucerit? Yeah, right.... Ba Miskine, nu-i pacat de tine ca te dai om scolit, sa ai atitudinea asta de om frustrat? Fi dracu mai destins, mai vesel. O gluma nu insemana sa mesteci in cacat. PSImi pare rau ca-ti spun, dar cu logica stai prost. Si nu numai. 1
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat August 18, 2016 Postat August 18, 2016 Ba Miskine, nu-i pacat de tine ca te dai om scolit, sa ai atitudinea asta de om frustrat? Fi dracu mai destins, mai vesel. O gluma nu insemana sa mesteci in cacat. PSImi pare rau ca-ti spun, dar cu logica stai prost. Si nu numai.Hai, ba, chiar asa...Cu placa pitzipoancelor.Daca tu esti asa de senin, la ce rapidu' ma-sii nu ma ignori?Unde e logica? PS *Fii...Am văzut ca se poarta.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat August 18, 2016 Postat August 18, 2016 Poza de la infiintarea clubului, campioana unei mari iubiri...Cineva sa traduca in romales. Am tradus eu... Craiova e(ra) campioana unei mari iubiri. 1
money_talks Reputație: -236 Postat August 18, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat August 18, 2016 Am tradus eu... Craiova e(ra) campioana unei mari iubiri. Cu Olanda cand mai jucam si noi? 6 6
raffaello Reputație: -6837 Postat August 18, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat August 18, 2016 Hai, ba, chiar asa...Cu placa pitzipoancelor.Daca tu esti asa de senin, la ce rapidu' ma-sii nu ma ignori?Unde e logica? PS *Fii...Am văzut ca se poarta. Ba, te-as ignora, da' sa dea dracu daca nu esti ca musca-n curu' calului.. Asta ...apropo de satra. De curiozitate, ce te-a facut sa fii misogin? ( vezi, nu mai zic ca esti prost, sa nu te superi). N-ai gasit inca femeia care sa te suporte? Sincer .. nu cred c-o vei gasi... PSEu nu-s asa umblat prin lume ca tine sa stiu ce si cum se poarta. 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat August 18, 2016 Postat August 18, 2016 Cu Olanda cand mai jucam si noi? E meciul care inchide Olimpiada. Se joaca pe Maracana. ) 1
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat August 18, 2016 Postat August 18, 2016 Ba, te-as ignora, da' sa dea dracu daca nu esti ca musca-n curu' calului.. Asta ...apropo de satra. De curiozitate, ce te-a facut sa fii misogin? ( vezi, nu mai zic ca esti prost, sa nu te superi). N-ai gasit inca femeia care sa te suporte? Sincer .. nu cred c-o vei gasi... PSEu nu-s asa umblat prin lume ca tine sa stiu ce si cum se poarta.Asta cu misoginismul, vai de viata mea...Deja incepi sa ma insulti.
money_talks Reputație: -236 Postat August 18, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat August 18, 2016 E meciul care inchide Olimpiada. Se joaca pe Maracana. )Cu cine jucam pe fund?Tot cu Bumbescu si Iovan?
raffaello Reputație: -6837 Postat August 18, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat August 18, 2016 Nu stiu ce-a mai raspuns miskin si nici nu ma mai intereseaza. Am observat doar o notificare ca mi-a raspuns la o postare. E prea depasit de situatie si prea plictisitor sa-mi pierd timpul ( si ) cu el. Lista Ignore Nume Grup Ignorare postari Semnatura Ignora mesajele Chat advancedInscris la: 28 March 2014 VIP Member Ascunde Ascunde Block Block Elimina >winehouse_fellow<Inscris la: 14 September 2015 >Serious Contributor< Ascunde Ascunde Block Block Elimina >utilizator_copou<Inscris la: 14 May 2016 >Serious Contributor< Ascunde Ascunde Block Block Elimina clona lui picon Inscris la: 08 July 2016 Membru Banat Ascunde Ascunde Block Block Elimina bat_manInscris la: 11 July 2016 Maistru Curvar Ascunde Ascunde Block Block Elimina vanatorul de prostiInscris la: 02 August 2016 Curvar Ucenic Ascunde Ascunde Block Block Elimina napoli amore mioInscris la: 03 August 2016 Maistru Curvar Ascunde Ascunde Block Block Elimina ordem e progresso e miskinInscris la: 13 August 2016 Maistru Curvar Ascunde Ascunde Block Block Elimina
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat August 18, 2016 Postat August 18, 2016 HahahahahahaS-a transformat Raffaello in pitzipoanca.... Ma plicti....
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat August 18, 2016 Postat August 18, 2016 Cu cine jucam pe fund?Tot cu Bumbescu si Iovan? Da, si le dam olandezilor peste bot cu Stanciu, Ivan, Popa. Antrenor, doar pentru meciul asta, e Satana.) 1
money_talks Reputație: -236 Postat August 18, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat August 18, 2016 Da, si le dam olandezilor peste bot cu Stanciu, Ivan, Popa. Antrenor, doar pentru meciul asta, e Satana. )Satana nu o sa vina la meciul asta,se inaugureaza un cazinou diseara si este invitat de onoare Antrenor o sa fie Halagian....focu' la ei!!! 5 6
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat August 18, 2016 Postat August 18, 2016 Glume de autobaza, iar unii sunt atât de nesabuiti sa continue.S-or crede in House of Cards...
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat August 18, 2016 Postat August 18, 2016 Sa spui ca Rapidul e campioana unei mari iubiri e ca si cum ai spune Buna seara, Budapesta!, in Piata Constitutiei.
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat August 18, 2016 Postat August 18, 2016 Multi se cred Seinfeld, dar stand-up comedy suna tare ciudat pe bulgareste.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat August 18, 2016 Postat August 18, 2016 Multi se cred Seinfeld, dar stand-up comedy suna tare ciudat pe bulgareste. Tu stii mai bine... "Rapid, campioana unei mari iubiri"... Haha Dinamo e neinvinsa in Liga Campionilor.
raffaello Reputație: -6837 Postat August 18, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat August 18, 2016 Tu stii mai bine... "Rapid, campioana unei mari iubiri"... Haha Dinamo e neinvinsa in Liga Campionilor. Nene...gluma-i gluma, da' deja exagerezi! PSFa o incercare si baga-l pe Miskin la ignore. Pe pariu ca se va oftica daca nu-i vei citi postarile? 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat August 18, 2016 Postat August 18, 2016 Nene...gluma-i gluma, da' deja exagerezi! PSFa o incercare si baga-l pe Miskin la ignore. Pe pariu ca se va oftica daca nu-i vei citi postarile?Exagerezi Se oftica mai mult ca i le citesc. Auzi la el, Rapid, campioana unei mari iubiri...
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat August 18, 2016 Postat August 18, 2016 Noroc cu ciobanul ala de godfather si asta pigmeu', altfel nu-si mai regasea Raffaello increderea in sine.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum