sparrows Reputație: 36 Postat Iulie 26, 2016 Oras:mures Oras:mures Partajează Postat Iulie 26, 2016 Te-a deranjat ca nu a pus cratima , este ?Nu cred ca il deranjează atata timp cat aceasta cratimă este in gura ta spurcată! Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 26, 2016 Cere, dreaq, închiderea topingului...te faci mai de cãcat de cât ești mata'(cu apostrof) = matale...oPsedatule 2 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 26, 2016 Nu cred ca il deranjează atata timp cat aceasta cratimă este in gura ta spurcată!Mânca-ne-ai pulili, chiorule...al dreaq prost, ziua și contul, tot în speranța cã te vei spãla de prostia aia aDvansatã 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2016 Partajează Postat Iulie 26, 2016 Iar lingi sare mă săracul? valabil si ptr tine carmolistule fute-m-as in fatza de prostu` forumului. lacheule 1 1 Link spre comentariu
d d p o f Reputație: -201 Postat Iulie 26, 2016 Partajează Postat Iulie 26, 2016 Bai copou, sterge-ti urmele si duuu-teee. 3 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 26, 2016 Mai renunța si el la aparente, pardon, creatie!Alexandru69/advanced/sparrows/goldenberg/fanedelascularie/baselu-bannat...prostul forumului, alege-s-ar malachia Ameliei dã tine, astea-s toate??? 2 2 Link spre comentariu
d d p o f Reputație: -201 Postat Iulie 26, 2016 Partajează Postat Iulie 26, 2016 Cere, dreaq, închiderea topingului...te faci mai de cãcat de cât ești mata'(cu apostrof) = matale...oPsedatule Eu sunt curios cum se va spala la popou cu asta. Mare dobitoc. 1 1 Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 26, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Iulie 26, 2016 Nu cred ca il deranjează atata timp cat aceasta cratimă este in gura ta spurcată! Cine sloboz te-a bagat in seama saracule ?Suferi , manca-mi-ai pula 2 1 Link spre comentariu
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 26, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Partajează Postat Iulie 26, 2016 Va urma!Cine are alte exemple ale educatiei si inteligentei piconului este rugat sa contribuie.Are o postare cu înjurături nasoale,una făcută prin 2012 toamna.Caut-o tu,că eu n-o găsesc. 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 26, 2016 Cine sloboz te-a bagat in seama saracule ?Suferi , manca-mi-ai pula Stai sã mai bea o Tanita, douã...vei fi acuzat de ultraj contra bunelor moravuri 1 2 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 26, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Iulie 26, 2016 Are o postare cu înjurături nasoale,una făcută prin 2012 toamna.Caut-o tu,că eu n-o găsesc. Schimbă-ţi userul că Pipilica nu e albastră,mergea (fără tecău) când era galbenă . Link spre comentariu
sparrows Reputație: 36 Postat Iulie 26, 2016 Oras:mures Oras:mures Partajează Postat Iulie 26, 2016 Mânca-ne-ai pulili, chiorule...al dreaq prost, ziua și contul, tot în speranța cã te vei spãla de prostia aia aDvansatã stapinul-belelelor.jpgHot prost si la labagiu, asta esti! Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 26, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Iulie 26, 2016 Hot prost si la labagiu, asta esti! Ce pula mea faci ma , canti sau ai dat in balbaiala ? 2 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 26, 2016 Ce pula mea faci ma , canti sau ai dat in balbaiala ? Vrea sã ne-arate cã știe cu gura, un ORAList desãvârșit 1 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 26, 2016 Hot prost si la labagiu, asta esti! Din Si bemol, știi ceva? Link spre comentariu
sparrows Reputație: 36 Postat Iulie 26, 2016 Oras:mures Oras:mures Partajează Postat Iulie 26, 2016 Cine sloboz te-a bagat in seama saracule ?Suferi , manca-mi-ai pula Stai sã mai bea o Tanita, douã...vei fi acuzat de ultraj contra bunelor moravuri Va potriviți, doi bolnavii! Trofeul, ia spune ma zdreanță, de cate ori ti_am solicitat eu ajutorul? Ma bulangiule, te rog să iti vezi de mizeria ta. Acum ceva timp spuneai ca daca ma vezi, ma calci pe gât. Pierdută țigănească (fara a avea ceva cu etnia), doar atât iti spun, incearca si cata bătaie iti iei tu, neam de neamul tau nu o sa încaseze. Zdreanță, esti amândoi, asigura_te ca poti face fata muieri, in rest, câinii te cut oricum la cat de smecher prost esti! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2016 Partajează Postat Iulie 26, 2016 Hot prost si la labagiu, asta esti! te-n gurita aia de fraier balbait , fute-te-ar hingherii de maidanez oligofren care esti 1 1 Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 26, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Iulie 26, 2016 Va potriviți, doi bolnavii! Trofeul, ia spune ma zdreanță, de cate ori ti_am solicitat eu ajutorul? Ma bulangiule, te rog să iti vezi de mizeria ta. Acum ceva timp spuneai ca daca ma vezi, ma calci pe gât. Pierdută țigănească (fara a avea ceva cu etnia), doar atât iti spun, incearca si cata bătaie iti iei tu, neam de neamul tau nu o sa încaseze. Zdreanță, esti amândoi, asigura_te ca poti face fata muieri, in rest, câinii te cut oricum la cat de smecher prost esti! Mi-as pula-n tastatura ta de analfabet 5 1 Link spre comentariu
sparrows Reputație: 36 Postat Iulie 26, 2016 Oras:mures Oras:mures Partajează Postat Iulie 26, 2016 Ce pula mea faci ma , canti sau ai dat in balbaiala ? Vrea sã ne-arate cã știe cu gura, un ORAList desãvârșit Cand terminati cu suptul pulii intre voi, poate veti gândii logic. Muistilor! Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 26, 2016 Va potriviți, doi bolnavii! Trofeul, ia spune ma zdreanță, de cate ori ti_am solicitat eu ajutorul? Ma bulangiule, te rog să iti vezi de mizeria ta. Acum ceva timp spuneai ca daca ma vezi, ma calci pe gât. Pierdută țigănească (fara a avea ceva cu etnia), doar atât iti spun, incearca si cata bătaie iti iei tu, neam de neamul tau nu o sa încaseze. Zdreanță, esti amândoi, asigura_te ca poti face fata muieri, in rest, câinii te cut oricum la cat de smecher prost esti! Press EC For eject press DUI 4 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 26, 2016 Cand terminati cu suptul pulii intre voi, poate veti gândii logic. Muistilor! Tri Ștar Link spre comentariu
sparrows Reputație: 36 Postat Iulie 26, 2016 Oras:mures Oras:mures Partajează Postat Iulie 26, 2016 te-n gurita aia de fraier balbait , fute-te-ar hingherii de maidanez oligofren care esti Tu vorbesti ma falitule? Hai ma ca si Picon stie ca esti zdreanta. Problema la voi este ca va lingeti in cur. Link spre comentariu
sparrows Reputație: 36 Postat Iulie 26, 2016 Oras:mures Oras:mures Partajează Postat Iulie 26, 2016 TriȘtarEsti "bun" sandalele! Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 26, 2016 Tu vorbesti ma falitule? Hai ma ca si Picon stie ca esti zdreanta. Problema la voi este ca va lingeti in cur. Baselule-chiorule, vai a cuccia...slugoiule Ciucalatã și bunbuane 1 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 26, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Iulie 26, 2016 Esti "bun" sandalele!Nici tastatura nu te mai suportă, băi, "sandalele"... 1 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate