sparrows Reputație: 36 Postat Iulie 26, 2016 Oras:mures Oras:mures Postat Iulie 26, 2016 Te-a deranjat ca nu a pus cratima , este ?Nu cred ca il deranjează atata timp cat aceasta cratimă este in gura ta spurcată!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 26, 2016 Cere, dreaq, închiderea topingului...te faci mai de cãcat de cât ești mata'(cu apostrof) = matale...oPsedatule 2 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 26, 2016 Nu cred ca il deranjează atata timp cat aceasta cratimă este in gura ta spurcată!Mânca-ne-ai pulili, chiorule...al dreaq prost, ziua și contul, tot în speranța cã te vei spãla de prostia aia aDvansatã 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2016 Postat Iulie 26, 2016 Iar lingi sare mă săracul? valabil si ptr tine carmolistule fute-m-as in fatza de prostu` forumului. lacheule 1 1
d d p o f Reputație: -201 Postat Iulie 26, 2016 Postat Iulie 26, 2016 Bai copou, sterge-ti urmele si duuu-teee. 3 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 26, 2016 Mai renunța si el la aparente, pardon, creatie!Alexandru69/advanced/sparrows/goldenberg/fanedelascularie/baselu-bannat...prostul forumului, alege-s-ar malachia Ameliei dã tine, astea-s toate??? 2 2
d d p o f Reputație: -201 Postat Iulie 26, 2016 Postat Iulie 26, 2016 Cere, dreaq, închiderea topingului...te faci mai de cãcat de cât ești mata'(cu apostrof) = matale...oPsedatule Eu sunt curios cum se va spala la popou cu asta. Mare dobitoc. 1 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 26, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 26, 2016 Nu cred ca il deranjează atata timp cat aceasta cratimă este in gura ta spurcată! Cine sloboz te-a bagat in seama saracule ?Suferi , manca-mi-ai pula 2 1
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 26, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 26, 2016 Va urma!Cine are alte exemple ale educatiei si inteligentei piconului este rugat sa contribuie.Are o postare cu înjurături nasoale,una făcută prin 2012 toamna.Caut-o tu,că eu n-o găsesc. 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 26, 2016 Cine sloboz te-a bagat in seama saracule ?Suferi , manca-mi-ai pula Stai sã mai bea o Tanita, douã...vei fi acuzat de ultraj contra bunelor moravuri 1 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 26, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 26, 2016 Are o postare cu înjurături nasoale,una făcută prin 2012 toamna.Caut-o tu,că eu n-o găsesc. Schimbă-ţi userul că Pipilica nu e albastră,mergea (fără tecău) când era galbenă .
sparrows Reputație: 36 Postat Iulie 26, 2016 Oras:mures Oras:mures Postat Iulie 26, 2016 Mânca-ne-ai pulili, chiorule...al dreaq prost, ziua și contul, tot în speranța cã te vei spãla de prostia aia aDvansatã stapinul-belelelor.jpgHot prost si la labagiu, asta esti!
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 26, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 26, 2016 Hot prost si la labagiu, asta esti! Ce pula mea faci ma , canti sau ai dat in balbaiala ? 2 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 26, 2016 Ce pula mea faci ma , canti sau ai dat in balbaiala ? Vrea sã ne-arate cã știe cu gura, un ORAList desãvârșit 1 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 26, 2016 Hot prost si la labagiu, asta esti! Din Si bemol, știi ceva?
sparrows Reputație: 36 Postat Iulie 26, 2016 Oras:mures Oras:mures Postat Iulie 26, 2016 Cine sloboz te-a bagat in seama saracule ?Suferi , manca-mi-ai pula Stai sã mai bea o Tanita, douã...vei fi acuzat de ultraj contra bunelor moravuri Va potriviți, doi bolnavii! Trofeul, ia spune ma zdreanță, de cate ori ti_am solicitat eu ajutorul? Ma bulangiule, te rog să iti vezi de mizeria ta. Acum ceva timp spuneai ca daca ma vezi, ma calci pe gât. Pierdută țigănească (fara a avea ceva cu etnia), doar atât iti spun, incearca si cata bătaie iti iei tu, neam de neamul tau nu o sa încaseze. Zdreanță, esti amândoi, asigura_te ca poti face fata muieri, in rest, câinii te cut oricum la cat de smecher prost esti!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2016 Postat Iulie 26, 2016 Hot prost si la labagiu, asta esti! te-n gurita aia de fraier balbait , fute-te-ar hingherii de maidanez oligofren care esti 1 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 26, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 26, 2016 Va potriviți, doi bolnavii! Trofeul, ia spune ma zdreanță, de cate ori ti_am solicitat eu ajutorul? Ma bulangiule, te rog să iti vezi de mizeria ta. Acum ceva timp spuneai ca daca ma vezi, ma calci pe gât. Pierdută țigănească (fara a avea ceva cu etnia), doar atât iti spun, incearca si cata bătaie iti iei tu, neam de neamul tau nu o sa încaseze. Zdreanță, esti amândoi, asigura_te ca poti face fata muieri, in rest, câinii te cut oricum la cat de smecher prost esti! Mi-as pula-n tastatura ta de analfabet 5 1
sparrows Reputație: 36 Postat Iulie 26, 2016 Oras:mures Oras:mures Postat Iulie 26, 2016 Ce pula mea faci ma , canti sau ai dat in balbaiala ? Vrea sã ne-arate cã știe cu gura, un ORAList desãvârșit Cand terminati cu suptul pulii intre voi, poate veti gândii logic. Muistilor!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 26, 2016 Va potriviți, doi bolnavii! Trofeul, ia spune ma zdreanță, de cate ori ti_am solicitat eu ajutorul? Ma bulangiule, te rog să iti vezi de mizeria ta. Acum ceva timp spuneai ca daca ma vezi, ma calci pe gât. Pierdută țigănească (fara a avea ceva cu etnia), doar atât iti spun, incearca si cata bătaie iti iei tu, neam de neamul tau nu o sa încaseze. Zdreanță, esti amândoi, asigura_te ca poti face fata muieri, in rest, câinii te cut oricum la cat de smecher prost esti! Press EC For eject press DUI 4 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 26, 2016 Cand terminati cu suptul pulii intre voi, poate veti gândii logic. Muistilor! Tri Ștar
sparrows Reputație: 36 Postat Iulie 26, 2016 Oras:mures Oras:mures Postat Iulie 26, 2016 te-n gurita aia de fraier balbait , fute-te-ar hingherii de maidanez oligofren care esti Tu vorbesti ma falitule? Hai ma ca si Picon stie ca esti zdreanta. Problema la voi este ca va lingeti in cur.
sparrows Reputație: 36 Postat Iulie 26, 2016 Oras:mures Oras:mures Postat Iulie 26, 2016 TriȘtarEsti "bun" sandalele!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 26, 2016 Tu vorbesti ma falitule? Hai ma ca si Picon stie ca esti zdreanta. Problema la voi este ca va lingeti in cur. Baselule-chiorule, vai a cuccia...slugoiule Ciucalatã și bunbuane 1 2
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 26, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iulie 26, 2016 Esti "bun" sandalele!Nici tastatura nu te mai suportă, băi, "sandalele"... 1 2
Postări Recomandate