bikerblue Reputație: -8 Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 Nu răspunde nimeni. Am sunat,dar nimic.De ceva timp incoace,nu mai răspundea ea la telefon, ci colegele ei. Link spre comentariu
bobby92 Reputație: 35 Postat August 17, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 17, 2021 Au ramas bondoacele alea grase de colege ale ei care raspund la toate telefoanele,iau clienti fara ca titularele sa stie ..... si cand ajunge omu la usa da de willy orca ucigasa. Singurele bune de pula erau Corina( miniona slim cu sani mari frumosi) si asta Mirela( facea un oral de nota 10) dar Corina a disparut din peisaj ca i s-au tot plans clientii si Mirela cred ca are si ea 2 saptamani de cand nu mai e 1 Link spre comentariu
bikerblue Reputație: -8 Postat August 17, 2021 Partajează Postat August 17, 2021 Acum 6 ore, bobby92 a spus: Au ramas bondoacele alea grase de colege ale ei care raspund la toate telefoanele,iau clienti fara ca titularele sa stie ..... si cand ajunge omu la usa da de willy orca ucigasa. Singurele bune de pula erau Corina( miniona slim cu sani mari frumosi) si asta Mirela( facea un oral de nota 10) dar Corina a disparut din peisaj ca i s-au tot plans clientii si Mirela cred ca are si ea 2 saptamani de cand nu mai e Eu cred ca Mirela lucrează în circuit închis. Eu nu am mai fost de 2 ani la ea,și nici nu mai răspunde la tel.colega ei zice ca e ocupata, în realitate lucrează în circuit închis cred Link spre comentariu
valentin.ari Reputație: 160 Postat August 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 20, 2021 De colega lor Bianca știe cineva ceva? A fost careva? Cum arată? Link spre comentariu
el futadero Reputație: 62 Postat Septembrie 2, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2021 Intr-adevar nu mai vad nici un anunt activ cu Mirela pe nici un site. Se poate sa fi renuntat. Ar fi o pierdere. Link spre comentariu
el futadero Reputație: 62 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 11, 2021 Si..a revenit,se pare ca a fost doar intr-o scurta vacanta. Noi ne bucuram 👏👏👏👏 Link spre comentariu
Mike_blu Reputație: -23 Postat Septembrie 25, 2021 Partajează Postat Septembrie 25, 2021 Eu cred în continuare ca lucrează în circuit inchis. Nu are anunt activ, nu răspunde la telefon Link spre comentariu
Mike_blu Reputație: -23 Postat Octombrie 4, 2021 Partajează Postat Octombrie 4, 2021 A fost cineva recent? E cu circuit închis sau nu? Link spre comentariu
Mike_blu Reputație: -23 Postat Octombrie 6, 2021 Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Din ce am văzut,răspund colegele ei,iar dacă întrebi de titulara, spun ca e ocupata sa revii după. Dacă o faci,nu se mai răspunde la tel,ceea ce ma face sa cred ca nu mai activează,iar bondoacele rămase se folosesc de titulara, spun ca le aparțin pozele.ceea ce este fals,Mirela nu cred ca mai activează, dar colegele se folosesc de ea,pt a păcăli clienții sa vina. Link spre comentariu
el futadero Reputație: 62 Postat Decembrie 13, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 13, 2021 La 06.10.2021 la 14:06, Mike_blu a spus: Din ce am văzut,răspund colegele ei,iar dacă întrebi de titulara, spun ca e ocupata sa revii după. Dacă o faci,nu se mai răspunde la tel,ceea ce ma face sa cred ca nu mai activează,iar bondoacele rămase se folosesc de titulara, spun ca le aparțin pozele.ceea ce este fals,Mirela nu cred ca mai activează, dar colegele se folosesc de ea,pt a păcăli clienții sa vina. Salut. Lucreaza in continuare si nu-i pe circuit inchis,am trecut pe la ea acum o saptamana. Link spre comentariu
Mike_blu Reputație: -23 Postat Decembrie 13, 2021 Partajează Postat Decembrie 13, 2021 Acum 20 minute, el futadero a spus: Salut. Lucreaza in continuare si nu-i pe circuit inchis,am trecut pe la ea acum o saptamana. Si-a schimbat nr de tel?ca pe acest număr nu răspunde.am încercat și cu alte cartele și tot la fel. Link spre comentariu
el futadero Reputație: 62 Postat Decembrie 13, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 13, 2021 Acum 2 ore, Mike_blu a spus: Si-a schimbat nr de tel?ca pe acest număr nu răspunde.am încercat și cu alte cartele și tot la fel. Nu. Este exact nr asta. Intr-adevar sunt zile cand nu lucreaza,de aceea probabil nu raspunde intotdeauna(si de aia probabil raspund colegele pe nr. asta) Ce sa zic,mai incearca. Spor la futut! Link spre comentariu
Mike_blu Reputație: -23 Postat Decembrie 13, 2021 Partajează Postat Decembrie 13, 2021 Acum 2 minute, el futadero a spus: Nu. Este exact nr asta. Intr-adevar sunt zile cand nu lucreaza,de aceea probabil nu raspunde intotdeauna(si de aia probabil raspund colegele pe nr. asta) Ce sa zic,mai incearca. Spor la futut! Mulțumesc colegul pt informații. Deși cred ca ma confunda cu altcineva.mergeam des la ea intr-o vreme și nu am mai fost de 2 ani.probabil ori s-a supăra, ori ma confunda cu altcineva,ca nu îmi răspunde. Oricum, mulțumesc pt info Link spre comentariu
bugsy09 Reputație: 224 Postat Aprilie 19, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 19, 2022 A mai fost cineva de curand? https://www.anuntul.ro/anunt-mirela-m0lyj6#678r7K https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-mirela-x0qyqY#228QZq 1 Link spre comentariu
Neo4love Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 21, 2022 La 20.04.2022 la 2:40, bugsy09 a spus: A mai fost cineva de curand? https://www.anuntul.ro/anunt-mirela-m0lyj6#678r7K https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-mirela-x0qyqY#228QZq Salut. Am trecut eu pe la ea,acum 2-3 saptamani. Link spre comentariu
valentin.ari Reputație: 160 Postat Mai 21, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 21, 2022 Acum 1 oră, Neo4love a spus: Salut. Am trecut eu pe la ea,acum 2-3 saptamani. Ți a răspuns la telefon? Ca eu tot incerc sa dau de ea și nu răspunde. Link spre comentariu
Neo4love Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 7, 2022 La 21.05.2022 la 14:36, valentin.ari a spus: Ți a răspuns la telefon? Ca eu tot incerc sa dau de ea și nu răspunde. Salut. Da mi-a raspuns. Link spre comentariu
usbusb Reputație: 3 Postat Iunie 25, 2022 Partajează Postat Iunie 25, 2022 Nu răspunde oricât ai suna Link spre comentariu
Carotoru Reputație: 49 Postat Iunie 26, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 26, 2022 Ori e cu circuit închis, ori s-a lăsat...pana acum 2-3 ani ,eram abonat săptămânal la pizda ei. Link spre comentariu
Vizitator iahim7 Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2022 Partajează Postat Iunie 26, 2022 Apare periodic, cate 2 -3 zile pe saptamana. Uneori dispare cate 2-3 luni În afara intervalului orar în care lucrează nu răspunde la telefon. Urmăriți AT. În locația cu ea lucrează zilnic 2 fete. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum