Sari la conținut

0728684081 Monica Dristor

Postări Recomandate

Postat

"DRISTOR, buna, sunt Monica, am 18 ani, sunt noua in arta masajului. Te astept intr-un ambient placut pentru a te relaxa cu un masaj placut. Zona Dristor. Contacteaza-ma. 01 aug. 12:09

Suna 0728.684.081"

Dristor 2, program de zi, 100 lei fast-fuck

Zice ca e noua in domeniu (cca 2 saptamani), dar doar de ieri in Bucuresti.

E scunda si plinuta, dar cu carnea tare si placuta la fata. Sanii mici, dar frumosi.

Pare intr-adevar incepatoare dupa tendinta de a se ajuta cu mana. Nu sta degeaba, dar linsul pe urechi pe mine nu ma excita, nici "gemetele". Pare destul de dezghetata sa invete. Ma tem, insa, ca tot de partea fast-fuck va ramane, nu am regasit vreo emotie.

In concluzie, buna pentru o data, dar 100 e mult pentru a reveni.

Note, ca sa ne comformam regulamentului: 7-8 corpul (ar fi fost mai mult daca era mai inalta si mai slaba), 7 apartamentul (curatel, dar fara a/c - sper sa il schimbe), 7-8 igiena (prosop reutilizabil, actiune fara invitatie la dus, dar fara mirosuri si protectie timpurie). Actiunea mediocra, tot de 7. Atitudinea, 8-9 (politicoasa, dezghetata, inca fara texte standard, dar simti ca e fast-fuck fara sa faca nimic in sensul de a te grabi direct).

post-20833-0-18460100-1470046158_thumb.jpeg

• Like 4
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Comuna cu Tramvai
  • Oras:Comuna cu Tramvai
Postat

DRISTOR, buna, sunt Monica, am 18 ani, sunt noua in arta masajului. Te astept intr-un ambient placut pentru a te relaxa cu un masaj placut. Zona Dristor. Contacteaza-ma 100 L

0728.684.081

post-195285-0-75977000-1470823563_thumb.jpg

post-195285-0-69970300-1470823566_thumb.jpg

post-195285-0-53321500-1470823570_thumb.jpg

• Oras:Sexville
  • Oras:Sexville
Postat

Am vizitat-o acum 2 luni . Este un pic plinuta dar pot spune ca merge . Am stat doar la un oral protejat si am achitat 100 ron . 

Parea sa ma grabeasca un pic avand in vedere oralul sportiv . Dar pot spune ca a fost ok executat chiar cu tendinte deep . 

Aspect fata : 7-8

Oral : 8

Locatie Dristor 2 mega blocul de garsoniere 

Halat 100 ron 

• Like 1

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Am plecat de la ea acum jumatate de ora.

Locatia este pe Racari, binecunoscutul bloc din zona.

Am sunat si mi-am anuntat venirea in 15 minute. Odata intrat in garsoniera am schimbat cateva cuvinte apoi am mers la dus.

A inceput cu sarutari pe gat, piept, urechi si o mica laba in acest timp. Am montat prezervativul si a facut un oral bun spre foarte bun din punctul meu de vedere.La normal am schimbat 2 pozitii: ea deasupra si doggy. Dupa ce am terminat am mai stat vreo 5 minute de vorba si am plecat. Nu m-a grabit cu nimic si chiar nu am simtit ca ar fi fast fuck, asa cum scrie pe aici.

Locatie: 7 - m-am gandit putin daca sa dau 7 sau 8 dar am scazut mult pentru zona in care se afla fiind cam departe de mine si ca nu imi inspira incredere.

Oral: 8 - protejat

Normal: 8 - s-a implicat, gemete, sarutari pe gat/corp...

GFE: 8 

Aspect: 9 - draguta, carne tare. M-a facut sa imi amintesc de Diana blonda(nipples). La corp seamana foarte mult cu ema de la top.

Igiena: 10 - fara mirosuri si alte chestii

• Like 3
  • Minus 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...