yonix Reputație: 349 Postat August 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2016 Buna seara, Va fi ziua unei prietene si stiu ca isi doreste o experienta cu un barbat de culoare; de aceea scriu acest anunt aici in speranta unui ajutor din partea voastra in a gasi un gigolo mulatru eventual de culoare. Nu trebuie sa fie dotat ( cu atat mai bine daca are o marime normala) . Ar fi indicat sa vorbeasca limba romana. Informatii sau recomandari le puteti lasa in PM cat si pe topic aici. Va multumesc,
Vizitator Reputație: 0 Postat August 2, 2016 Postat August 2, 2016 Buna seara, Va fi ziua unei prietene si stiu ca isi doreste o experienta cu un barbat de culoare; de aceea scriu acest anunt aici in speranta unui ajutor din partea voastra in a gasi un gigolo mulatru eventual de culoare. Nu trebuie sa fie dotat ( cu atat mai bine daca are o marime normala) . Ar fi indicat sa vorbeasca limba romana. Informatii sau recomandari le puteti lasa in PM cat si pe topic aici. Va multumesc, Mulatru si sa vorbeasca romana... cam greu sa gasesti asa ceva. Cauta fie printre studentii straini care vin la universitate, fie printre fotbalisti, fie cand mai sunt Galele K1 in Buc., cand vin si negri/mulatri.
yonix Reputație: 349 Postat August 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 2, 2016 Mulatru si sa vorbeasca romana... cam greu sa gasesti asa ceva. Cauta fie printre studentii straini care vin la universitate, fie printre fotbalisti, fie cand mai sunt Galele K1 in Buc., cand vin si negri/mulatri. Salut, acum ne multumim si cu unul care nu vorbeste romana....important este sa gasim 1
raffaello Reputație: -6837 Postat August 2, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat August 2, 2016 Salut, acum ne multumim si cu unul care nu vorbeste romana....important este sa gasim Io vorbeste la mine romana, negru este la mine, pula nu prea mare am, gagica ta e buna? 3 1
yonix Reputație: 349 Postat August 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 2, 2016 Io vorbeste la mine romana, negru este la mine, pula nu prea mare am, gagica ta e buna? este jos !
raffaello Reputație: -6837 Postat August 2, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat August 2, 2016 este jos ! Eu nu intelege la tine, gagica ..vecina ta de jos este?
l y n x Reputație: 1615 Postat August 2, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat August 2, 2016 Buna seara, Va fi ziua unei prietene si stiu ca isi doreste o experienta cu un barbat de culoare; de aceea scriu acest anunt aici in speranta unui ajutor din partea voastra in a gasi un gigolo mulatru eventual de culoare. Nu trebuie sa fie dotat ( cu atat mai bine daca are o marime normala) . Ar fi indicat sa vorbeasca limba romana. Informatii sau recomandari le puteti lasa in PM cat si pe topic aici. Va multumesc, http://www.unitischimbam.ro/wp-content/uploads/2015/02/bruceelee-604x321.jpg
l y n x Reputație: 1615 Postat August 2, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat August 2, 2016 Vreau si eu http://t69.trilu.ro/image/asternut/24023e1a11c4ed/thumb-1400x733.jpg 1
raffaello Reputație: -6837 Postat August 2, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat August 2, 2016 Vreau si eu Si la tine doreste pula mica-medie dar neagra sa fie?Vorbim cu gagica la nenea de sus si rezolvam amandoua. 2 1
yonix Reputație: 349 Postat August 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 2, 2016 Si la tine doreste pula mica-medie dar neagra sa fie?Vorbim cu gagica la nenea de sus si rezolvam amandoua. Mai bine ne ajuti cu negrul ala )
raffaello Reputație: -6837 Postat August 2, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat August 2, 2016 Mai bine ne ajuti cu negrul ala ) Vrei si tu? La mine nu place baieti!!
9626266 Reputație: 62 Postat August 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2016 Vreau si eu Corina, tu vrei si sa te futa si sa plateste si sa fie negru
putzifer77 Reputație: 5755 Postat August 3, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat August 3, 2016 Ete acilea.Nu stiu daca vorbeste romana.
glavan Reputație: -176 Postat August 3, 2016 Postat August 3, 2016 Incearca la televiziune eventual cu Cabral.
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat August 3, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 3, 2016 Buna seara, Va fi ziua unei prietene si stiu ca isi doreste o experienta cu un barbat de culoare; de aceea scriu acest anunt aici in speranta unui ajutor din partea voastra in a gasi un gigolo mulatru eventual de culoare. Nu trebuie sa fie dotat ( cu atat mai bine daca are o marime normala) . Ar fi indicat sa vorbeasca limba romana. Informatii sau recomandari le puteti lasa in PM cat si pe topic aici. Va multumesc,
yonix Reputație: 349 Postat August 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 3, 2016 Va multumesc pentru postarile inutile.
glavan Reputație: -176 Postat August 4, 2016 Postat August 4, 2016 Cumpara un prezervativ negru si vezi daca merge asa...
pulesteu Reputație: 10795 Postat August 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 4, 2016 Mare grija!!!!Cica "Once you go black, you never go back". 6 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum