surikenstrike Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2019 Postat Ianuarie 5, 2019 PM sau lasi o adresa de mail :wink2 . Dar daca ai fost de 3 ori ( a draqu este pielea pe tine,faci pofta la futaci) la Rozica nu cred ca mai trebuie recomandareLas si eu o adresa de mail.... poate cineva de aici ma poate baga in cercul rozicai [email protected] Multumesc anticipat
ul amelia Reputație: 10212 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 6, 2019 Sa rivinim la ricenzi !!! :pepsi 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 6, 2019 :laugh2 1
costinsef Reputație: 291 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 6, 2019 PM sau lasi o adresa de mail :wink2 . Dar daca ai fost de 3 ori ( a draqu este pielea pe tine,faci pofta la futaci) la Rozica nu cred ca mai trebuie recomandareMultumesc anticipat.[email protected]Astept un semn. Weekend placut
ravanelli Reputație: 298 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Ianuarie 7, 2019 In cazul asta vreau si eu o recomandare. Am mai fost la ea de 3 ori, odata chiar intr-un trio cu Mary care din pacate a plecat. Cine ma ajuta si pe mine cu o recomandare.Da Mary ...cea cu vino-ncoa ... :laugh2 Frumoasa femeie, pacat ca nu am prins-o la 20-25 de ani. Cred ca era traznet !La 40 ...era belea.Am inteles ca ar fi "pe afara", altii spun ca s-ar fi casatorit...., oricum ea spunea ca revine... :no2 Dar nu mai cred in Mos Craciun ... :laugh2 ! 2
nairam1 Reputație: 70 Postat Ianuarie 7, 2019 Postat Ianuarie 7, 2019 Nup. Văzut acum vreo luna cu cateva colege la pauza de tigara. Se pare ca lucrează la un call center. 1
ravanelli Reputație: 298 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Ianuarie 7, 2019 Com Data ?
costinsef Reputație: 291 Postat Ianuarie 8, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 8, 2019 Pentru cei care sunt interesati am nr nou al doamnei .... il dau numai pe privat !!!!Inca astept un semn. Multumesc frumos!
ravanelli Reputație: 298 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Ianuarie 9, 2019 Nu ai PM neatiti.Deci in privat ...ciuciu.Deci ...? :no2 2
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Ianuarie 9, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Ianuarie 9, 2019 Nu ai PM neatiti.Deci in privat ...ciuciu.Deci ...? :no2 https://nimfomane.com/forum/topic/73640-pink-milfpentru-adeptii-milfurilor-0723917289/?p=5385842 2
starchips03 Reputație: 10 Postat Ianuarie 28, 2019 Postat Ianuarie 28, 2019 Haideti ma baieti ajutati-ma si pe mine cu numaru ei! Va las un email?
ghettopimp Reputație: 37 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 28, 2019 Inca astept un semn. Multumesc frumos!se poate PM ? ms frumos
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Ianuarie 29, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Ianuarie 29, 2019 se poate PM ? ms frumos Nu ti-a trimis mesa ah??.Domnule Peste de Rāu Famat( :pimp uite poza frumoasa pentru profilul tau), Bosu de Costin nu are acces la PM, asa ca yoc sansa de privat, ce sa zic incearca sa lasi o alta modalitate de contact cu el gen adresa mail 2
starchips03 Reputație: 10 Postat Ianuarie 29, 2019 Postat Ianuarie 29, 2019 Poate vi se face la vre-unu mila si imi dati si mie nr!🙈 Mersi 2
alsahia Reputație: 2731 Postat Ianuarie 29, 2019 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Ianuarie 29, 2019 Mie mi s-a făcut mila,Dar nu știu nr. 1
starchips03 Reputație: 10 Postat Ianuarie 30, 2019 Postat Ianuarie 30, 2019 Tu nu ziceai asa!😂 Poate altcineva!
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Ianuarie 30, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Ianuarie 30, 2019 Tu nu ziceai asa! Poate altcineva! Il are Bingo!! ,deci sa strigat de la prima bilaa!! 5
ul amelia Reputație: 10212 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 31, 2019 Mah Marinica...io team moi spus...da tu nu vriei sa prisepi !!! :) Una la mina...dea mila si dea sila nuse pune...ca nui bini...never !!! Doar oi auzit vorba ceia ca facerea di bini ie futere di mama !!! Doi la mina...sa zicem ca io iti dau numaru (stai calm ca nu til dau)...da tu tat nu tiai prins ca nai rizolvat nimika...ca fumeia nuti va raspundi !!! Trei la mina...pi linga numar tu vriei si recomandarea. Cini si dice ar fasi asta ??? Dice ar risca ciniva vrodata shusta cu ia...casa ti baji pi tini...un necunoscut !!! Patru la mina...cind tiam zis scoru or sarit ailanti cunoscatori cai scump. Poi tuti dai siama cit futeai la Rozika di atunsea dak sareai la cap ??? Iera aproapi moka !!! Cinci la mina...casa nu zici cas io japita. Iti fasi postarili pin la 200...sa ai PM...si imi scri colea un mesaj. Da iti zic dacuma...inainti sa ceri...oferi !!! Daca nai o milfa buna...di cari sa nu stu io...la schinb...si so testez inainti sati fac lipeala cu Rozika...nisi nuti sinchisi sami scri...dijaba !!! Nisi numi bat capu sati raspund !!! ;) 3
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Februarie 1, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Februarie 1, 2019 Ce om retard how? 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 1, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 1, 2019 Ce om retardAaaaaa...poi dice mah Nebuniiacurului il jicniesti pi Marinica ân halu asta ? Sa sti ca iel nui ritard...iel doar o auzit ca Jenny Rozika ti futi diti sar flosii pi pereti ca schijele...si vria si iel la ia. Se straduie si iel saracu...mai cu mila...mai cu sila...so indese si iel an milfa roz...da ii trebe datele...si nule are ! :) 2
Vizitator freeway1 Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 Mah Marinica...io team moi spus...da tu nu vriei sa prisepi !!! :) Una la mina...dea mila si dea sila nuse pune...ca nui bini...never !!! Doar oi auzit vorba ceia ca facerea di bini ie futere di mama !!! Doi la mina...sa zicem ca io iti dau numaru (stai calm ca nu til dau)...da tu tat nu tiai prins ca nai rizolvat nimika...ca fumeia nuti va raspundi !!! Trei la mina...pi linga numar tu vriei si recomandarea. Cini si dice ar fasi asta ??? Dice ar risca ciniva vrodata shusta cu ia...casa ti baji pi tini...un necunoscut !!! Patru la mina...cind tiam zis scoru or sarit ailanti cunoscatori cai scump. Poi tuti dai siama cit futeai la Rozika di atunsea dak sareai la cap ??? Iera aproapi moka !!! Cinci la mina...casa nu zici cas io japita. Iti fasi postarili pin la 200...sa ai PM...si imi scri colea un mesaj. Da iti zic dacuma...inainti sa ceri...oferi !!! Daca nai o milfa buna...di cari sa nu stu io...la schinb...si so testez inainti sati fac lipeala cu Rozika...nisi nuti sinchisi sami scri...dijaba !!! Nisi numi bat capu sati raspund !!! ;)Amelicooo! Ce faci!? Bietul om o sa bate orașul în lung si-n lat, poate, poate o gasi ceva! Adică o milfa noua, proaspătă, de cel mult una,două zile de activitate.😂😂😂 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum