Sari la conținut

Pink Milf....pentru adeptii Milfurilor 0723.91.72.89

Postări Recomandate

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat
  La 07.11.2018 la 19:46, ul amelia a spus:

Acuma ci fasi...ma anchetezi ? Moka ??? :)))))

Fuji pin colea uni sti ca statea...bati la usa tari...si striga an gura mari coi vinit la futut. Viezi cum mere treba asta si zimi si mii porma ! Ca nam moi ris di mult !!!

:)

p`rcā `r fi la CET in ani 86-88 cand  strigai pe hol LA NEFMILISTII..hai mā la pula,sau taci din draq mā pula.Cand duceai femeia doar la colt la fostul tramvai si pe pupaceai in statie,Daca vroiai sa o cunosti mai "peste tot" si urccai fara sa saluti  locatari de la intrare  scara/bloc ..camin mai pe fatzā era cam deranj

• Like 7
Postat

PM...Ai grija cu aspiratorul

La 21.11.2018 la 15:43, starchips03 a spus:

Haideti ma fratilor! Dati-mi si mie nr ei!

• Like 1
Postat
  La 21.11.2018 la 16:44, starchips03 a spus:

Da nu stiu cum sa intru in pm sa vad nr si nici nu cred ca am voie:((

Da asa este nu ai  acces la PM( mesagerie privata) Tre sa faci 200 postari(joaca fazan peste tot si aduni 200 postair,si automat ai PM.Asa o sa iti apara cand o sa ai PM si o sa fi de pe PC/laptop

post-255047-0-43647500-1542823173_thumb.png

• Like 2
  • Oras:Constanta
Postat

Altu !!! :)))))))))))

Mah flacau...tu nu prisepi ca la ajtia de prin 2015 paci...dara cu 0 (zero) contributiie pi Nimfo...nu li raspundi niminea in serios la intribarili lor ???

Voua inca nu va cazut fisa ca noi (moi alies io) doar fasim mijto di voi si ca ie doar o sursa di caterinca insistenta asta a voastra ???

Nu prisepiti ci inseamna deciziia di "circuit inchis" ??? Va zik io atunsea...ie cind tipa respectiva nu vria sau nu ari nivoie di alti cleienti...noi !!!

Uiti, ca sa fii clara treba: io am numaru iei actual...sau ma rog...ciel moi ricent, ca nam moi vorbit cu ia casa aflu daca o schinbat ia ieri cartela. Pot sa fac si recomandarea ceia...ca sa va raspunda la telifon di ofi sa sunati. Hai sa vaz cini ari tupeu sa mil ciara...hai sa vaz...ca stiti clar ci am sa va spun, nu ???

;)

• Like 1
Postat

Poi...

Unu la mînă...moi merji ?

Doi la mînă...dice nu moi merji si acuma ??

Trei la mînă...si poati ciel moi inportant...cind merjeai tu la ia cui ai mai spus ? Cui ai recomandato si tu...vrodata ??? Nah...macar asaaa...ca intre baeti ???!!!

;)

• Like 3
Postat

Dieci mah Robihno...

Tu zici asa...

Tu ti duceai la futut la Rozika cu mult timp in urma...inaintea la multi alti. Tii iti plasea sati futi la Rozika...ca altfiel nu ti străduiiai sa ajunji din nou la ia. Tat timpu in cari tu futeai frumos la Rozika noi zis nimika...noi spus la niminea...oi mers blat ! Da acuma ai pretentia ca ții sati zica ciniva...sati raspunda la solisitarili tali.

Ia zi matali...cum vini treba asta ???

;)

• Like 3
Postat

Pai eu am sunat azi insa nu raspunde... am sunat de dimineata pana acum de cateva ori... nimik... ah... telefonul meu este cu numar din vest... sa fie ceva neinregula datorita faptului ca am sunat-o cu numar din afara?

Postat

Poi depinde pi cie numar o suni. Depinde dak oi moi fost la ia si ari numaru tau salvat in agenda. Depindi di citi ori oi moi fost si cum teai purtat. Depindi di uni din vest ie numaru tau. Cie sati moi zik...depinde !!!

;)

• Like 1
Postat
  La 21.12.2018 la 12:53, ul amelia a spus:

Poi depinde pi cie numar o suni. Depinde dak oi moi fost la ia si ari numaru tau salvat in agenda. Depindi di citi ori oi moi fost si cum teai purtat. Depindi di uni din vest ie numaru tau. Cie sati moi zik...depinde !!!

;)

Este prima oara cand sun... nu am mai fost la ea... am sunat pe numarul din titlul post ului

Postat
  La 21.12.2018 la 13:11, surikenstrike a spus:

Este prima oara cand sun... nu am mai fost la ea... am sunat pe numarul din titlul post ului

Atunsea...good luck with that !!! :)))))))))))

• Like 1
Postat

<p>@thomaso11 ai cumva vreo posibilitate sa ma recomanzi tipei Jenny daca merge doar pe circuit inchis? De ex sa imi prinzi o rezervare ?  Merci anticipat</p>

Postat
  La 04.01.2019 la 11:52, titi99 a spus:

Pentru cei care sunt interesati am nr nou al doamnei .... il dau numai pe privat !!!!

:giggle:  :giggle:  :giggle: Hai PM :),astept cand o sa ai tu acces la PM

• Like 5
Postat
  La 04.01.2019 la 12:19, nairam1 a spus:

Poți avea 100 de numere, daca nu cunoaște nr nu răspunde. Ai nevoie de recomandare camarade.

corect!!!!vezi ca moartea ei este aspiratorl-curatenia:)):))

• Like 5
Postat

In cazul asta vreau si eu o recomandare. Am mai fost la ea de 3 ori, odata chiar intr-un trio cu Mary care din pacate a plecat. Cine ma ajuta si pe mine cu o recomandare.

Postat
  La 05.01.2019 la 9:34, costinsef a spus:

In cazul asta vreau si eu o recomandare. Am mai fost la ea de 3 ori, odata chiar intr-un trio cu Mary care din pacate a plecat. Cine ma ajuta si pe mine cu o recomandare.

PM sau lasi o adresa de mail  :wink2 . Dar daca ai fost de 3 ori ( a draqu este pielea pe tine,faci pofta la futaci) la Rozica nu cred ca mai trebuie  recomandare

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...