flaviooo89 Reputație: 36 Postat August 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 23, 2016 Te deplasezi in HUNEDOARA la hotel?
Vizitator futbineditat Reputație: 0 Postat August 23, 2016 Postat August 23, 2016 Te deplasezi in HUNEDOARA la hotel?Nu mai e in judet...a plecat.
dianasexyyyy Reputație: 68 Postat August 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Autor Postat August 23, 2016 am sa ma intorc pe vineri inapoi in deva si dragule deplasari nu fac 1
Vizitator futbineditat Reputație: 0 Postat August 23, 2016 Postat August 23, 2016 am sa ma intorc pe vineri inapoi in deva si dragule deplasari nu fac Fa o exceptie pentru flaviooo89 poate plateste gras
dianasexyyyy Reputație: 68 Postat August 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Autor Postat August 23, 2016 dragul meu eu nu fac deplasari
dianasexyyyy Reputație: 68 Postat August 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Autor Postat August 23, 2016 dragul meu eu nu fac deplasari indiferent cat de gras ar platii 1
Vizitator futbineditat Reputație: 0 Postat August 23, 2016 Postat August 23, 2016 indiferent cat de gras ar platiiAha ma gandeam ca pentru suma corecta,faci un compromis Ce inaltime ai? Poze mai noi ai
Vizitator futbineditat Reputație: 0 Postat August 23, 2016 Postat August 23, 2016 Hai sa fac eu o recenzie feteiSunt prea multe comentarii rautacioase pe topicul eiScriu de pe telefon asa ca o sa fiu scurtProgramare telefonic cu 30 minute inainteLocatie garsoniera zona dacia dupa Unicarm ,probabil cunoscutaPoze realeAvea laptop-ul deschis pe nimfomane,parea interesata de comentariile de aici si chiar deranjata de unii userii care comenteaza fara sa o fi vizitatActiunea:-am stat la o tigara inainte si am socializat putin-oral neprotejat ok din punctul meu de vedere cu atentie la zonele adiacente-normal protejat (prezervativ ok ,nu am fost atent la marca,zice ca le cumpara din farmacie) doua pozitii lady on top unde se miscafoarte bine si misionar undeam preluat eu controlul actinuniisi finalizare in balonFata este deschisa la cerinteleclientului si incearca sa te facasa te simti bine, a intrebat ce pozitii prefer si nu cred ca refuza nici o pozitie.Accepta saraturii,cunii si finalizare faciala,fara finalizare oralaNote:Locatie 8ON 9NP 9Notele sunt evident subiective,pentru mine a fost o experientaok si de revenit dar pentru o oraTimp in jur de 25-30 minute .Nu am fost grabitSporSaraturii? )) poate saruturi!
dianasexyyyy Reputație: 68 Postat August 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Autor Postat August 23, 2016 da se poate si sarutari de ce nu ? si am 1,78 si astea sunt poze ni dar daca ii mai fac azi
Vizitator futbineditat Reputație: 0 Postat August 23, 2016 Postat August 23, 2016 da se poate si sarutari de ce nu ? si am 1,78 si astea sunt poze ni dar daca ii mai fac azi I-am zis tipului ca a scris saraturii in loc de "saruturi".Da inalta mai esti! Astept cu nerabdare pozele noi
grozav11111 Reputație: 212 Postat August 23, 2016 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat August 23, 2016 Vizitat pe Diana duminica dupa cateva eforturi. Apartamentul super OK, nu e cel de visavi de Unicarm,e un bloc undeva mai spre Garofita. Domnisoara chiar e cea din poze, inclusiv cicatricea de pe fesa dreapta.Actiune cu un ON de nota 9 spre 10 cu atentie la toate cele de prin preajma.NP foarte OK, chiar t-e face sa t-e simti bine..GF de nota zece, are ce povesti si daca esti deschis la minte nu-ti va parea rau ca ai vizitat-o.Din partea mea ca nota generala a-s inclina mult spre 10 ca asa suntem noi astia din armata, mai binevoitori si patrioti.Mersi Diana. 1
dianasexyyyy Reputație: 68 Postat August 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Autor Postat August 23, 2016 Mersi mult dragul meu te mai astept pe la mine
grozav11111 Reputație: 212 Postat August 23, 2016 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat August 23, 2016 Mersi mult dragul meu te mai astept pe la mine Any time!!!!!!
dianasexyyyy Reputație: 68 Postat August 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Autor Postat August 23, 2016 pupicii dulci
Vizitator futbineditat Reputație: 0 Postat August 23, 2016 Postat August 23, 2016 Vizitat pe Diana duminica dupa cateva eforturi. Apartamentul super OK, nu e cel de visavi de Unicarm,e un bloc undeva mai spre Garofita. Domnisoara chiar e cea din poze, inclusiv cicatricea de pe fesa dreapta.Actiune cu un ON de nota 9 spre 10 cu atentie la toate cele de prin preajma.NP foarte OK, chiar t-e face sa t-e simti bine..GF de nota zece, are ce povesti si daca esti deschis la minte nu-ti va parea rau ca ai vizitat-o.Din partea mea ca nota generala a-s inclina mult spre 10 ca asa suntem noi astia din armata, mai binevoitori si patrioti.Mersi Diana.Tarife? Odescriere mai in detalii a Dianei daca se poate! Din cap pana in picioare
Vizitator futbineditat Reputație: 0 Postat August 26, 2016 Postat August 26, 2016 a fost cineva la ea ?Salut! Uitate pe pagina 2 respectiv prima a acestui topic Are recenzii tipa Daca iti place ce vezi...recomand sa ii faci o vizita Insa citeste recenzile intai,apoi sa iei decizia 1
ionica73 Reputație: 17767 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Octombrie 30, 2016 Buna Diana In Deva o sa m-ai vii ?
dianasexyyyy Reputație: 68 Postat Octombrie 30, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Autor Postat Octombrie 30, 2016 Nu stiu dragul meu dar dacă o să vin am să vă anunț pupici
dianasexyyyy Reputație: 68 Postat Noiembrie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Autor Postat Noiembrie 4, 2016 Poze noi 3
ianis33 Reputație: 16 Postat Noiembrie 4, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Noiembrie 4, 2016 Zilele astea unde te afli?
ionica73 Reputație: 17767 Postat Noiembrie 4, 2016 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Noiembrie 4, 2016 Este in Alba,are anunt pe publi
ionica73 Reputație: 17767 Postat Noiembrie 4, 2016 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Noiembrie 4, 2016 Este in Alba,are anunt pe publi
dianasexyyyy Reputație: 68 Postat Aprilie 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Autor Postat Aprilie 27, 2017 Buna baieti de maine voi fii in deva timp de trei zile serviciile mele fiind aceleasi iar tarifele la fel asa ca va astept la mine pupici 1
dianasexyyyy Reputație: 68 Postat Aprilie 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Autor Postat Aprilie 27, 2017 Numarul de telefon am sa il afisez maine 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum